discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
grizzly
- veteran

multumesc. batul e o baracuda ep 2012 de 2.1m. 80 de lei iti aduc cateodata mari satisfactii

inclusiv de genul asta

din pacate pentru el si ca rusine pentru mine, salaul ala a ajuns pe masa la ziua lui taica-meu.
-
g30rg3
- veteran

Pe asta l-ai eliberat de suferinte

, dar nu-i bai daca mai retinem si noi cate unu. Mai rau atunci cand faci abuz de pleci cu 10 ca asta acasa.

-
Adriann
- veteran

grizzly scrie:multumesc. batul e o baracuda ep 2012 de 2.1m. 80 de lei iti aduc cateodata mari satisfactii

inclusiv de genul asta

din pacate pentru el si ca rusine pentru mine, salaul ala a ajuns pe masa la ziua lui taica-meu.
Daca l-ai dus acasa nu inteleg de ce ai pus poza la topicul asta.Sau nu stii sa citesti?Asta nu e topic "Peste dus acasa de ziua lu tata"si nici "Preturi bete Baracuda"
-
MuskMd
- veteran

poi se numeste ca batul si-a scos banu '

....
deci esti eliberat de datorii ...
ca pe aci asa e vorba : cati bani ai bagat in scule vs cati bani ai fi dat pe pestele pe care l-ai adus acasa... aritmetica simpla ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
grizzly
- veteran

@ Adriannn: a intrebat omul ce bat este. sau nu stii sa citesti? daca n-ai ce face, pune tu poze cu pesti eliberati. dar cand sunt in apa, nu pe mal cu gripul in gura si sa dai tu asigurari ca a fost eliberat. asa pot zice si eu de asta.
@ MuskMd: crede-ma, e singurul peste retinut de mine anul asta.
-
MuskMd
- veteran

Vrei sa zic bravo ?
iti sare din ochi un alt aspect :
titlul topicului. Deci interventiile noastre sa nu te mire 
-
grizzly
- veteran

imi sare in ochi rautatea oamenilor pe aci. de aia am contul de mult, dar am evitat sa postez.
daca ii raspundeam omului ca e un bat bun si ca a scos peste mare, incepeati toti ca mint si alte de astea. daca am pus poza si am recunoscut ca pestele a fost retinut, iarasi sariti ca am stricat vezi doamne topicul. desi sunt pe aci poze cu bete si alte chestii.
daca eram roman sadea ca multi dintre voi si ziceam ca pestele a fost eliberat, eram erou acuma. pentru faptul ca am fost cinstit, sariti pe mine. nu va inteleg. poate e invidia mare, poate unii oameni nu au ce face, poate pur si simplu asa e in Romania. oricum, o sa evit din nou postarile pe aici, cu putinii oameni de calitate cu care am stabilit legaturi pot vorbi si altfel.
-
Razvan V.
- veteran

Si eu am un bat de la Baracuda si are mandrina la fel, dar nu ii ca al tau, ii alt model.
-
arapaima
- senior

Adriann scrie:grizzly scrie:multumesc. batul e o baracuda ep 2012 de 2.1m. 80 de lei iti aduc cateodata mari satisfactii

inclusiv de genul asta

Daca l-ai dus acasa nu inteleg de ce ai pus poza la topicul asta.Sau nu stii sa citesti?Asta nu e topic "Peste dus acasa de ziua lu tata"si nici "Preturi bete Baracuda"
Cu doar cateva posturi mai in fata, Ovidiu scria despre performantele batului sau Skeet Reese, desi nu este un topic despre bete si mai povestea cu a oprit doi salai pentru "hrana sufletului"desi acest topic se numeste "ce am eliberat"...
Sunt prieten foarte bun cu Ovidiu si nu am scris asta ca sa atrag atentia cu ceva. Vroiam sa spun doar, ca atunci cand faci pe moderatorul, sa tratezi pe toata lumea la fel. Nu mi se pare corect ca userii cu postari putine si fara statutul pompos de veteran, sa se simta prost pentru ca cineva foarte corect din toate punctele de vedere sare pe ei imediat ce posteaza cate ceva.
Si eu opresc destui pesti pentru hrana sufletului, insa atunci cand nu este prohibitie si cand dimensiunea o permite.
In rest...fir intins
D.I.
-
MuskMd
- veteran

Ai dreptate Dane!
In acest caz am acelasi "respect" si pt acea persoana.
Daca vedeam postul, i-as fi zis acelasi lucru.
Exista mai jos topicul cu capturi.... e la liber.
Nu e nimeni purist sau fanatic

Dar topicul chiar e despre eliberari.