Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Iun 2011, 15:15

si apropo de eliberari :D
asta e liber, dupa ce i-a facut poza un amic, acum 2 sapt....

Imagine

:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 13 Iun 2011, 15:21

@gryzzly, domnul Adriann este un mancator mare....nu trebuie sa il bagi in seama....de ce nu da dumnezeu sa ma intalnesc pe balta cu un tiriplici din asta care sa ma invete cum sta treaba cu C&R intr-un mod asa virulent cum fac maimutoii de forum....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Iun 2011, 15:29

toarshu Crysst, ca te iei de Adriann e problema voastra.
Dar la capitolul " maimutzoii cu C&R" imi permit sa te intreb pe cine incluzi .
Nu de alta, dar e cam generala exprimarea si mi-e ca nu intelege toata lumea clar, ca "e multi" pe forum.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Iun 2011, 15:29

crysst scrie:@gryzzly, domnul Adriann este un mancator mare....nu trebuie sa il bagi in seama....de ce nu da dumnezeu sa ma intalnesc pe balta cu un tiriplici din asta care sa ma invete cum sta treaba cu C&R intr-un mod asa virulent cum fac maimutoii de forum....
pentru ca baietii cu C&R nu pescuie langa toti "necioplitii" ca sa iti dai seama de asta, studiaza-ti limbajul :lol: :lol: :lol:
si apoi se mai uita Dumnezeu si la oameni

:lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Iun 2011, 15:29

crysst scrie:@gryzzly, domnul Adriann este un mancator mare....nu trebuie sa il bagi in seama....de ce nu da dumnezeu sa ma intalnesc pe balta cu un tiriplici din asta care sa ma invete cum sta treaba cu C&R intr-un mod asa virulent cum fac maimutoii de forum....
maimutoi esti tu ***** ... daca nu iti convine ceva mars de pe topicul asta si gata ... cauta ceva cu vantoare sau omorat pestii in cat mai multe moduri posibile ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Iun 2011, 15:39

poate ar trebui sa se stranga cativa din maimutoii multi sa ii virulizeze spinarea :lol: :lol: :lol: virulent, of course :lol:

asta imi aduce aminte de unu care pescuia el asa intro doara si sareau avatii in fata lui, ajung, iau batzu , ma vazut cu - coada ochiului, m-a studiat intens cat am legat io pe acolo si vede ca - cobor, jap lanseu asta tzop cu gura "ca nu vezi ca aici pescui io , n-ai loc mai incolo?" zic "na si, ii oltu tau? :lol: tu n-ai loc mai incolo?" bineinteles un neanderthalian cu vro 2 avati de 7-800 gr pe agrafa :lol:

am mai facut cateva maini si am plecat, nu pot sa shad prea mult intre porci, ma sufoca mirosul :lol:

cat despre baiatul cu shalau, na- a vrut sa faca si el o explicatioe , nu trebuie crucificat , e dreptul lui sa tina un peste, doi, ca si al oricarui forumist...drept e ca s-a vrut probabil de catre ceilalti un topic nepatat de sangele pestilor retinuti dar na, mai e si scapari, sa nu fim radicali :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 13 Iun 2011, 16:01

pikemane, baiatule, pentru tine cat si pentru restul celorlalti care ar dori sa ma certe in mod virulent ca nu dau drumu la peste , ma gasesti in Alexandria, in centru, in magazinul Crinul Vechi la Service GSM...in fiecare zi de luni pana vineri de la 09 la 17.
Ce nu am inteles eu a fost cavalerismul tau cand ai zis ca sa va adunati CATIVA...probabil pe la tine prin sat 1 la 1 e prea mult ....si e normal 3 pe 1 sau sa fie si mai sigur 5 pe 1.....bravo pikemane, un adevarat barbat esti,
@MuskMd se pare ca si tu te-ai simtit maimutoi de forum.....ce sa zic, oi sti tu ceva ceva.....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 13 Iun 2011, 16:04

crysst scrie:@MuskMd se pare ca si tu te-ai simtit maimutoi de forum.....ce sa zic, oi sti tu ceva ceva.....
:lol: :lol: :lol: :lol: maimutzoi cu C&R poate. De forum locurile is ocupate. Dar bag seama ca nu are rost sa imi bat capul cu explicatii si subtilitatzuri. Stiu io ceva ceva ;)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Iun 2011, 16:32

crysst scrie:pikemane, baiatule, pentru tine cat si pentru restul celorlalti care ar dori sa ma certe in mod virulent ca nu dau drumu la peste , ma gasesti in Alexandria, in centru, in magazinul Crinul Vechi la Service GSM...in fiecare zi de luni pana vineri de la 09 la 17.
Ce nu am inteles eu a fost cavalerismul tau cand ai zis ca sa va adunati CATIVA...probabil pe la tine prin sat 1 la 1 e prea mult ....si e normal 3 pe 1 sau sa fie si mai sigur 5 pe 1.....bravo pikemane, un adevarat barbat esti,
@MuskMd se pare ca si tu te-ai simtit maimutoi de forum.....ce sa zic, oi sti tu ceva ceva.....
mai draga Oncescule care dai in toti si ii astepti apoi la skanderberg 1 la 1 :lol: eu nici nu am zis macar sa "NE" adunam :lol: pentru ca nu m-am simtit maimutoi, insa le ziceam celor in care dadeai, sa se adune sa iti dea inapoi, sau era maimutoi(i) la singular si nu am citit eu bine? :P

totusi pentru cercopitecul din tine sa sti ca in cavalerismul meu lucrurile nu se rezolva cu brandu dar na tu ai zis ca astepti niste maimutoi(i) de C&R pe balta sa te tavalesti cu ei, de unde sa stiu ca voiai sa ii iei pe rand :lol: :lol: :lol:
acu ii astepti la tine in curte sa inteleg, ai si tu "spatele" tau la GSM Arena :lol:
Nu te agaseaza nimeni ca nu dai drumu la peste insa in mod virulent tu agasezi pe cei care o fac , daca te bagi ca stiuca la oblete, is sanse sa ramai cu un ghibortz infipt in gat , asai? :lol: :lol: :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 13 Iun 2011, 16:41

Pffff alta rafuiala pe forum...
Azi si alaltaieri.. am prins imensitatile astea...

Aproape 25 cm. (deja ma ia cu dureri de cap.. numa' marlite prind .... nu intra nici o stiucuta mai rasarita...)
http://i918.photobucket.com/albums/ad25 ... C00896.jpg

Si vreo 45 bucati de caracude , soreti, somotei, rosioare.... intr-o plimbare la Uivar.(Prinse in 2.)
http://i918.photobucket.com/albums/ad25 ... C00906.jpg

Scrie răspuns