discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
-
geppetto
- veteran

-
Aia par sa fie carasi. Daca gresesc si sunt caracude (desi ma indoiesc) mai bine tii secret locul. Poate nu-i o specie importanta pentru lumea de pe aici dar s-ar putea ca in viitoru apropiat sa stim cum arata caracuda din poze si desene.
P.S. Am vazut doar de 2 ori caracuda in peste 20 de ani de cand pescuiesc la stationar.
Mai stii ce mancatori de specii pe cale de disparitie stau pe forumuri in ziua de azi?

-
colaps
- senior

hai pina la Cefa pe canale poate o sa ai niste surprize cu caracude
cel mai bine merga la paine cu boia ... asta e un secret. faci poza daca prinzi si neaparat release.
papa.
-
grizzly
- veteran

v-as ruga foarte frumos sa nu mai interveniti in comentariile legate de posturile mele. nu are nici un rost sa va certati pentru o greseala de a mea. din pacate Romania are o rezerva nesfarsita de domni care mor de grija altora, in timp ce posteaza pesti pe care nu i-au prins si nu i-au eliberat. nu fac din acest forum o chestie personala, nu ma cert eu, nu are rost sa intrati in polemici dumneavoastra pentru mine. imi cer scuze pentru diatribele care au urmat postului meu initial, sper sa va reintoarceti on-topic, la pesti eliberati. cu fapta, nu cu vorba...
-
SVF
- veteran

Stai linistit omu'.Nu cred ca are cineva ceva serios cu tine doar pentru ca ai retinut candva un shaloo.Poate doar ca nu ai postat unde trebuia,atat.
Mai mijto e faptul ca sunt anumite persoane care mai repede primesc cu zambetul pe buze un sut in c***e decat sa le amintesti vreodata ca mai exista si C&R...

-
geppetto
- veteran

-
colaps scrie:hai pina la Cefa pe canale poate o sa ai niste surprize cu caracude
cel mai bine merga la paine cu boia ... asta e un secret. faci poza daca prinzi si neaparat release.
papa.
Poate chiar vin peste vreo luna pe acolo.
Daca tot s-a pus poza cu ciprinidele, pun si eu una de acum cateva zile:

-
Adriann
- veteran

crysst scrie:@gryzzly, domnul Adriann este un mancator mare....nu trebuie sa il bagi in seama....de ce nu da dumnezeu sa ma intalnesc pe balta cu un tiriplici din asta care sa ma invete cum sta treaba cu C&R intr-un mod asa virulent cum fac maimutoii de forum....
Interlopule iar ai aparut?
Invata prima data sa tii un peste in mana si dupa aceea mai discutam.
Pana atunci go to gay parade.

Scuze ca sunt OFF!
-
Adriann
- veteran

grizzly
Chiar nu am nimic cu tine.Daca ai inteles ce am vrut sa spun bine,daca nu treaba ta prietene.
-
crysst
- veteran

cea mai sigura cale sa depistezi maimutele de forum, dai o duma din asta dupa care imediat maimutele de forum se simt si reactioneaza.
-
anem
- veteran

crysst scrie:cea mai sigura cale sa depistezi maimutele de forum, dai o duma din asta dupa care imediat maimutele de forum se simt si reactioneaza.
daca ar fi duma ar fi bine ... dar tu vorbesti serios si suficienta lume te stie de dobitoc al malurilor cu pestii agatati de ochi ... dar repet pentru a nu stiu cata oara ... fiecare cat il duce mintea ... atat poti, atata faci ...
ps : nu ar fi mai bine sa iti expui totusi parerile de 2 bani pe un alt topic ... de cand ai scris aici esti offtopic si discutii intre cei Pro C&R si nesatui sunt gramada pe forumul asta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...