Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
George1985
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de George1985 » 11 Mar 2014, 14:08

Proaspat :D

Imagine
image share

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Mar 2014, 14:20

...faina bucata , George !

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 11 Mar 2014, 14:29

Felicitari.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Mar 2014, 14:52

George1985 scrie:Proaspat :D

Imagine
image share
misto, felicitari! mi-ai clatit ochii oleaca, multzam :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Mar 2014, 15:00

stefanflorin scrie:cam astea-s capturile d-lui "puiut" deci acuzele sunt aduse pe drept...restul e gargara cu sare
Imagine

cu asa capturi sa te tot lauzi pe forumuri

"nu am mentionat niciodata ca procedez ca ceilalti pescari.si bag in "galeata de lavabila cite 3 salaiasi de 10 cm"asa cum ma acuzi tu"

ma faci sa rad...
Imagine

mi-au ramas in cap dungile alea, nu stiam de un' sa le iau.... :lol: acum stiu. ce vedem noi in pozele astea, sunt SALAI VARGATI, al caror pescuit este interzis tot timpul anului. cu alte cuvinte, "domnu" puiutz ie braconier in adevaratul sens al cuvantului, cu acte la mana, numai bun de dat pe mana politiei.
ar trebui sa doara prostia...

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 11 Mar 2014, 15:48

Adi,chestiile alea cu Burebista era la mishto-aia chiar traiau (si) din pescuit si vinat...omul nostru e la nivelul ala...
George,esti in pole position.. :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Mar 2014, 16:44

agabi scrie:Adi,chestiile alea cu Burebista era la mishto-aia chiar traiau (si) din pescuit si vinat...omul nostru e la nivelul ala...
George,esti in pole position.. :)
da, normal, si eu cam tot la misto am zis :lol: da de fapt nu prea... :lol: :lol: :lol: normal ca traiau si din pescuit si vanat dar aia nu erau asa de multi, si pun pariu ca nici saptejde milioane de lansete insirate pe malu garlelor n-aveau, nici plase si baterii cu cabluri... :lol: io cred ca nici fomisti nu prea erau, ci mai degraba oameni mai mult sau mai putzin gospodari... si ma indoiesc ca luau din natura mai mult decat strictul necesar... :lol: omul nostru.... ar vrea iel sa fie la nivelu ala... :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Mar 2014, 18:06

Imagine

si ca sa revin o ultima oara (promit :lol: ) la offtopic... :lol:
pentru cei care nu stiau, sunt sigur ca sunt cativa printre cititori, pestele din poza se numeste SALAU VARGAT, si este un peste protejat in romania. cum am mai spus, retinerea lui este interzisa tot timpul anului. spre deosebire de salau, ii lipsesc dintii de vampir, iar dungile de pe spate au contururile mult mai clar definite.... intr-o lume perfecta, n-ar trebui sa scriu toate astea, deoarece, oricum salaul vargat foarte rar depaseste 40 de centimetri... am scris totusi toate astea pentru ca lumea nu este perfecta :lol: si poate se mai simte unu altu de genu "puiutz" si mai elibereaza totusi strapazani de genu asta... si mai le dau dreaq de "pohte"... :evil:
scopul principal al "chestiei" astea cu dimensiunea minima legala, este sa lasi pestele respectiv sa-si joace, macar cat de cat, rolul in natura, in "circle of life" sa zic asa... :lol: care, in mare zis, in cazul nostru este ori sa vaneze si sa manance pesti mai mici, mai slabi, cu gene mai slabe, ori sa fie hrana pentru rapitori mai mari, mai destepti si asa mai departe...
eu incerc pe cat posibil, nici sa nu pun mana pe ei, la marimea asta... daca se poate nici nu-i scot din apa... rar se intampla sa inghita atat de adanc incat sa trebuiasca sa-i iei in mana si sa-i "mesteresti" cu clestele.... s-a intamplat de cateva ori sa-mi moara in mana strapazani care inghitzisera ca inecatii... in cazul asta, ii arunc pur si simplu in garla inapoi, :lol: serios. suna cumplit poate, dar prin asta ii introduc totusi inapoi in mediul lor... unde ori se ocupa pescarusii de ei, ori vreo cumatra, in orice caz nu apuca sa se imputa. :wink:

gata, am facut-o destul pe desteptu pe topicul asta :oops:
scuze de offtopic si fire zbuciumate! :lol:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Mar 2014, 19:59

Mai puiutule,am ras cu lacrimi!Intre noi fie vorba,ce defineste numele tau de user :headbash: ?

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 11 Mar 2014, 20:49

Multumesc Domnilor!
Si la mai mare :respekt:

Scrie răspuns