Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de Zamfi » 11 Mar 2014, 20:50

George1985 scrie:Multumesc Domnilor!
Si la mai mare :respekt:
Frumos! Bravo! Te invidiez... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Mar 2014, 23:53

Adi G scrie:
si cea mai tare faza: "fondu piscicol nu-i in pericol din cauza lui" noooooo, ii din cauza la ceilalti, aia is de vina cu totzii! adica ce, aia sa bage plasele si iel sa nu poa' sa-si faca pohta??? da, ce-mi veni si mie acuma.... ii totu ochei, a recunoscut omu, gata! :lol1:
Degeaba iti impanezi posturile cu zambareti :lol: , sa sti ca are dreptate , si candva tarziu cand vor ajunge si legile normale o sa te uimesti cand vei vedea ca se pot retine aia sub masura , insa se va interzice retinerea celor mari !
Daca George o retinu salaul ala , o facut mai mare paguba decat Puiut :wink: ,pentru ca ala daca ramane in apa pune mii de icre anu asta , in timp ce maruntii aia a lui Puiut nu-i vad cu burta plina , asta-i tristu adevar , pentru ca faci paguba serioasa cand ii retii pe aia grei , marii reproducatori , decat mii de puieti !

Asta nu-l scuteste pe Puiut , sindromu asta de a se simti peste lege ii insa o caracteristica societatii actuale , si incepe de la trecerea pe rosu la semafor pana la mici artificii in facturi cu sume chiar mici , mici fapte de coruptie de la care putini se rabda .

Nu-s de acord , insa ma mai ramolesc si eu cu timpu :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Mar 2014, 00:14

da, bine... io personal n-as fi retinut salaul lui george, asa plin de icre :lol: da prohibitie la jaloo, nu exista din cate stiu io in romania, asa ca n-am ce sa-i reprosez... sau poate l-o fi prins pe vreo incinta, cine stie. treaba lui, sa fie sanatos :lol:
da asta cu micro-strapazanii m-a scos din sarite :lol: :lol: :lol:

puiut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de puiut » 12 Mar 2014, 09:16

@ SV-i-ti multumesc ca intradevar ai inteles esenta lucruilor.Pentru multi sunt niste chestii pe care nu le pot intelege,sau intentionat nu vor sa le inteleaga.Daca sunt mari si cit mai multi,ce mai conteaza ca a distrus milioane de icre(viitori puieti ca ai mei),dintr-un foc,.Nu a facut nici o crima ca doar a respectat legea!Merge acasa multumit si implinit,-a respectat legea si in plus ego-ul(sa nu spun megalomania) lui este satisfacut:au prins captura cea mare !
Deci du-te frate le girla,relaxeazate,fat-ti hobyul,cum vrei C&R,iar daca ai pofta de un peste,opresteti citeva bucatele pe care sa le consumi cu placere,fara sa arunci nimic la tomberon si lasa-i frate pe cei mari sa procreeze si sa produca in continuare.Asta este esenta lucrurilor.Te asigur ca vei face mai putin dezastru ,decit daca ii duci acasa pe cei mari.Asa ar stipula o lege corecta !!

Mi-am calcat pe inima sa revin,dar vazind toate enormitatile care mi se atribuie nu m-am putut abtine.Vreau sa-i linistesc pe unii care vad ca sunt gata chiar sa se spinzure,pentru a-si apara privilegiile acordate de lege(strimba);adica Mari- Multi-si cu cit mai mult Icre.Stati linistiti :faceti cum vreti voi dar totusi reflectati putin si la situatia expusa.Poate chiar este benefica o dezbatere pe tema asta.Multi gindesc si procedeaza asa doar ca putini au curajul de a aborda un astfel de subiect delicat ca sa nu se expuna ,si a fi catalogati drept braconieri Dar iata ca apar eu, si-mi pun cocoasa la bataie deci;puneti-ma la zid injurati-ma,ziceti ce vreti.Voi fi multumit daca din toata aceasta balacareala va iesi un lucru bun care sa chimbe situatia in domeniul fondului piscicol,care este intr-un mare impas la nivel mondialCert este ca legile de care se cramponeaza unii nu sunt bune.asta se vede clar prin imputinarea speciei.Nu-mi veniti iara cu cretinsme cum ca din cauza celor 6 pesti ai mei din foto.Veniti cu dezbateri serioase. Fiti zimbitori si veseli.Mai stiti,poate chiar sunt nebun cum spun unii sau poate ca nu ! :)
Fire intinse tuturor si de ce nu marea captura!Dar nu uitati,redati-o baltii.Pt 'tigaie"va ajung 5-6 bucatele !Macar sa fiti asociati drept braconieri.Asta sa fie paguba si nu milioanele de icre.Va salut cu respect pe toti !!

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 12 Mar 2014, 10:50

problema sta in felul urmator, dupa parerea mea: noi, oamenii si, in special romanii, avem tendinta de a modifica legea dupa cum ne cade noua bine... in cazul de fata ,,legea nu este corecta'' deoarece daca retii un reproducator faci mai mult rau decat daca retii 6 strapi sub dimeniune, insa aici intervine intrebarea fireasca: daca prindeai un reproducator de talia celui pe care l-a prins George si legea stipula ca nu ai voie sa-l retii atunci i-ai fi dat drumul? sau ai fi zis ca legea ,,nu este corecta'' si ca, de fapt, reproducatorul ala si-a implinit scopul depunand ,,mii de icre'' de mai multe ori pana sa-l prinzi tu si ar trebui sa ai dreptul sa-l sa-l bagi la traista...
Nihil Sine Deo

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Mar 2014, 13:03

puiut scrie:@ SV-i-ti multumesc ca intradevar ai inteles esenta lucruilor.Pentru multi sunt niste chestii pe care nu le pot intelege,sau intentionat nu vor sa le inteleaga.Daca sunt mari si cit mai multi,ce mai conteaza ca a distrus milioane de icre(viitori puieti ca ai mei),dintr-un foc,.Nu a facut nici o crima ca doar a respectat legea!Merge acasa multumit si implinit,-a respectat legea si in plus ego-ul(sa nu spun megalomania) lui este satisfacut:au prins captura cea mare !
Deci du-te frate le girla,relaxeazate,fat-ti hobyul,cum vrei C&R,iar daca ai pofta de un peste,opresteti citeva bucatele pe care sa le consumi cu placere,fara sa arunci nimic la tomberon si lasa-i frate pe cei mari sa procreeze si sa produca in continuare.Asta este esenta lucrurilor.Te asigur ca vei face mai putin dezastru ,decit daca ii duci acasa pe cei mari.Asa ar stipula o lege corecta !!
NU! esenta lucrurilor este in felul urmator: TU esti un braconier nenorocit care crapa in el pestisori pe care de fapt nu ar avea voie sa-i retina. punct. io cred ca voi, sutele de mii de baboieri flamanzi, faceti pagubele cele mai mari! sunteti mai rai ca aia cu plasele! pana si plasele au ochiuri, deci niste gauri, cat ar fi ele de mici, tot mai scapa cate un chiticel acolo.... da voi nu iertati nimic! si cine picioarele mele iesti tu, sa decizi ce ar fi o lege "corecta"??? stii care lege cred io ca nu-i corecta? legea aia care ma impiedica sa te vanez ca pe un caine turbat.... asa ca ce-ar fi sa ma pish pa ia de lege, exact asa cum faci tu???

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Mar 2014, 15:14

:lol: :lol: :lol: am mai dat niste sarciuri pa goagal.... si ce sa vezi? cam in toata europa, dimensiunea minima legala la salau ii cam in juru la 40-45cm.... da bine c-o aparut puiutzu din neant si ne-o invatzat ca aia ieste totzi niste prosti! legile nu ie bune domle!
sta-tz-ar in gat strapazanii aia... :lol: :lol: :lol:
serios acuma, puiutz.... du-te mai nene in legea ta, invartind ca ciocarlia si fa ce stii.... dar macar fi bun si nu te mai fuduli p-aici....

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 12 Mar 2014, 16:57

Adi, relaxeaza-te, nu merita. Sa nu crezi ca va invata ceva de aici, presupun ca nu e un tinerel care ar mai avea o sansa de a fi educat.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 12 Mar 2014, 17:03

Tz, la orice varsta inveti...altfel "mori"! :lol:

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 12 Mar 2014, 17:47

Nu cred ca mai invata, deci.....