Frumos! Bravo! Te invidiez...George1985 scrie:Multumesc Domnilor!
Si la mai mare

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Frumos! Bravo! Te invidiez...George1985 scrie:Multumesc Domnilor!
Si la mai mare
Degeaba iti impanezi posturile cu zambaretiAdi G scrie:
si cea mai tare faza: "fondu piscicol nu-i in pericol din cauza lui" noooooo, ii din cauza la ceilalti, aia is de vina cu totzii! adica ce, aia sa bage plasele si iel sa nu poa' sa-si faca pohta??? da, ce-mi veni si mie acuma.... ii totu ochei, a recunoscut omu, gata!
NU! esenta lucrurilor este in felul urmator: TU esti un braconier nenorocit care crapa in el pestisori pe care de fapt nu ar avea voie sa-i retina. punct. io cred ca voi, sutele de mii de baboieri flamanzi, faceti pagubele cele mai mari! sunteti mai rai ca aia cu plasele! pana si plasele au ochiuri, deci niste gauri, cat ar fi ele de mici, tot mai scapa cate un chiticel acolo.... da voi nu iertati nimic! si cine picioarele mele iesti tu, sa decizi ce ar fi o lege "corecta"??? stii care lege cred io ca nu-i corecta? legea aia care ma impiedica sa te vanez ca pe un caine turbat.... asa ca ce-ar fi sa ma pish pa ia de lege, exact asa cum faci tu???puiut scrie:@ SV-i-ti multumesc ca intradevar ai inteles esenta lucruilor.Pentru multi sunt niste chestii pe care nu le pot intelege,sau intentionat nu vor sa le inteleaga.Daca sunt mari si cit mai multi,ce mai conteaza ca a distrus milioane de icre(viitori puieti ca ai mei),dintr-un foc,.Nu a facut nici o crima ca doar a respectat legea!Merge acasa multumit si implinit,-a respectat legea si in plus ego-ul(sa nu spun megalomania) lui este satisfacut:au prins captura cea mare !
Deci du-te frate le girla,relaxeazate,fat-ti hobyul,cum vrei C&R,iar daca ai pofta de un peste,opresteti citeva bucatele pe care sa le consumi cu placere,fara sa arunci nimic la tomberon si lasa-i frate pe cei mari sa procreeze si sa produca in continuare.Asta este esenta lucrurilor.Te asigur ca vei face mai putin dezastru ,decit daca ii duci acasa pe cei mari.Asa ar stipula o lege corecta !!