Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
Papagal,cand i-am facut gloabe,am fost bland in exprimare!
Revenind la topic:azi mi-au venit de la Total fi***g niste voblere kenart hunter de 3.Am zis ca la 15 lei merita sa le incerc.Culmea,din toate voblerele ce le-am invirtit timp de doua ore ,am prins numai pe astea de azi:doua lovituri=doi cleni de masura ,care au cerut revansa la vara (acordata)...deci surpriza placuta cu voblerele astea ..recomand amatorilor
daca nu e cu suparare, pe ce culori?agabi scrie:Revenind la topic:azi mi-au venit de la Total fi***g niste voblere kenart hunter de 3.Am zis ca la 15 lei merita sa le incerc.Culmea,din toate voblerele ce le-am invirtit timp de doua ore ,am prins numai pe astea de azi:doua lovituri=doi cleni de masura ,care au cerut revansa la vara (acordata)...deci surpriza placuta cu voblerele astea ..recomand amatorilor
suntem o natie de ipocriti
nu bre, legea ii lege, chiar daca ii proastaSF scrie:Degeaba iti impanezi posturile cu zambaretiAdi G scrie:
si cea mai tare faza: "fondu piscicol nu-i in pericol din cauza lui" noooooo, ii din cauza la ceilalti, aia is de vina cu totzii! adica ce, aia sa bage plasele si iel sa nu poa' sa-si faca pohta??? da, ce-mi veni si mie acuma.... ii totu ochei, a recunoscut omu, gata!, sa sti ca are dreptate , si candva tarziu cand vor ajunge si legile normale o sa te uimesti cand vei vedea ca se pot retine aia sub masura , insa se va interzice retinerea celor mari !
Daca George o retinu salaul ala , o facut mai mare paguba decat Puiut,pentru ca ala daca ramane in apa pune mii de icre anu asta , in timp ce maruntii aia a lui Puiut nu-i vad cu burta plina , asta-i tristu adevar , pentru ca faci paguba serioasa cand ii retii pe aia grei , marii reproducatori , decat mii de puieti !
Asta nu-l scuteste pe Puiut , sindromu asta de a se simti peste lege ii insa o caracteristica societatii actuale , si incepe de la trecerea pe rosu la semafor pana la mici artificii in facturi cu sume chiar mici , mici fapte de coruptie de la care putini se rabda .
Nu-s de acord , insa ma mai ramolesc si eu cu timpu
pentru mine puiut care o pozat in maica Tereza si o fu prins cu matza-n sac ii ala care tine 6 mici de pofta, si 3 mari plini de icre, tot de pofta
si ala mare asa e, trebuie pus in apa, dar ce te faci ca astia mici nu mai apuca sa se faca ala mare

daca tinea 30 de obleti nu ma suparam

daaaaamn right!D_ali scrie:Tz, la orice varsta inveti...altfel "mori"!

pikeman scrie:SF scrie:Degeaba iti impanezi posturile cu zambaretiAdi G scrie:
si cea mai tare faza: "fondu piscicol nu-i in pericol din cauza lui" noooooo, ii din cauza la ceilalti, aia is de vina cu totzii! adica ce, aia sa bage plasele si iel sa nu poa' sa-si faca pohta??? da, ce-mi veni si mie acuma.... ii totu ochei, a recunoscut omu, gata!, sa sti ca are dreptate , si candva tarziu cand vor ajunge si legile normale o sa te uimesti cand vei vedea ca se pot retine aia sub masura , insa se va interzice retinerea celor mari !
Daca George o retinu salaul ala , o facut mai mare paguba decat Puiut,pentru ca ala daca ramane in apa pune mii de icre anu asta , in timp ce maruntii aia a lui Puiut nu-i vad cu burta plina , asta-i tristu adevar , pentru ca faci paguba serioasa cand ii retii pe aia grei , marii reproducatori , decat mii de puieti !
Asta nu-l scuteste pe Puiut , sindromu asta de a se simti peste lege ii insa o caracteristica societatii actuale , si incepe de la trecerea pe rosu la semafor pana la mici artificii in facturi cu sume chiar mici , mici fapte de coruptie de la care putini se rabda .
Nu-s de acord , insa ma mai ramolesc si eu cu timpu
nu bre, legea ii lege, chiar daca ii proasta
pentru mine puiut care o pozat in maica Tereza si o fu prins cu matza-n sac ii ala care tine 6 mici de pofta, si 3 mari plini de icre, tot de pofta
si ala mare asa e, trebuie pus in apa, dar ce te faci ca astia mici nu mai apuca sa se faca ala mare![]()
Am zis ca asta nu-l scuteste si da , legea ii lege , is de acord .
Insa strict pe parte cu cine face mai mare paguba , is cativa pe aici care prind peste , da stiu putin despre el

pai chiar asa.... salaul lu george macar nu-i pe cale de disparitie...... incapikeman scrie:nu bre, legea ii lege, chiar daca ii proasta
si ala mare asa e, trebuie pus in apa, dar ce te faci ca astia mici nu mai apuca sa se faca ala mare![]()

bai ce ciuda-mi ie cateodata, cand ma mai intreaba cate unu de pescuit in romania, delta dunarii, prin carpati... as vrea sa-i zic cam asa: mooooaaaaama tu stii ce misto-i mah??? meserie tata, ce spania mah, somn de dunare sa vezi... si in delta??? itzi sar stiucile d-un metru singure in barca, pe bune! i-a rupt picioru lu' un coleg de-a meu! prin carpatzi, pastravii cat caii fratioare!!! n-ai vazut tu asa ceva!

da... cam asa mi-ar place... da de unde atata?

[quote] doua lovituri=doi cleni de masura ,care au cerut revansa la vara (acordata)...deci surpriza placuta cu voblerele astea ..recomand amatorilor[quote]
Ai incercat cumva si C...ma? La mine, cand nu prind celalalte, astea sunt "baza"! Cei mai mari cleni din viata mea, i-am prins cu aceste voblere. Culmea, ca dadeam dupa mreana
Fire intinse!
Ai incercat cumva si C...ma? La mine, cand nu prind celalalte, astea sunt "baza"! Cei mai mari cleni din viata mea, i-am prins cu aceste voblere. Culmea, ca dadeam dupa mreana

Fire intinse!
Ultima oară modificat 13 Mar 2014, 00:01 de către bogdan29, modificat 1 dată în total.
SF scrie: Insa strict pe parte cu cine face mai mare paguba , is cativa pe aici care prind peste , da stiu putin despre el
cativa? bine ar fi sa fie numai cativa...

YB si Tnaj scrie:
daca nu e cu suparare, pe ce culori?