Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
icre de strap.... moarte.... pacat 

-
- junior
Pacat ca nu sucomba cei care fac asa ceva.
stefanflorin scrie:cam astea-s capturile d-lui "puiut" deci acuzele sunt aduse pe drept...restul e gargara cu sare
cu asa capturi sa te tot lauzi pe forumuri
"nu am mentionat niciodata ca procedez ca ceilalti pescari.si bag in "galeata de lavabila cite 3 salaiasi de 10 cm"asa cum ma acuzi tu"
ma faci sa rad...
Poti sa rizi cit vrei pina faci scurta la gura.Am explicat si acolo, de unde ai luat poza(pe care intentionat o pusesem) ce-i cu pesti aia.Si o sa mai spun inca odata poate intelegi si tu.Sunt sigur ca ai si tu multe pacate, dar diferenta dintre mine si multi asa zisi cinstiti ca tine este ca eu am intotdeauna curajul sa arat ceea ce fac,fata de altii care-si ascund cu mare grija faptele( si aici nu este vorba numai de pescuit ci din toate domeniile).
Deci :Ori de cite ori voi avea pofta sa maninc un peste proaspat,voi merge si mi-l voi prinde singur.Daca nu-i voi gasii pe parintii si bunicii lor,la momentul ala, voi alege intotdeauna 5-6 bucatele chiar sub limita (6 in cazul de fata)mai rasarite,pentru a-mi satisface "pohta ce-am pohtit".Fi sigur ca restul au avut si vor avea parte de eliberare.Si pot sa-ti spun ca au fost si vor mai fi destui.Deci fi pe faza ca o sa rizi intruna,pt ca astfel de poze cu 5-6 bucati,alese pentru sufletelul meu sub sau apropiate de limita vor mai aparea,poate si cu ciortani,carasi ,somotei,obleti,sau oricare alti pesti,care sa-mi ofere un prinz delicios atunci cind poftescSi ca sa dormi linistit i-ti declar cu mina pe inima ca poftele i-mi vin destul de rar,deci fi fara grija ca fondul piscicol nu este in pericol din pricina mea.Cam asta este.Ti-as sugera sa te privesti putin in oglinda sa te autoanalizezi daca esti asa de curat pe cit te crezi.S-ar pute sa fi surprins ca te apuca risul chiar de propria-ti persoana.
Deci asta sunt eu :am curajul sa recunos si sa spun ceea ce fac corect sau incorect,iar pt acesta caltate ma

P.S.Poti sa consideri "gargara" totul dar te asigur ca spun purul adevar,deci vei avea ocazia sa

Multi mi-au sugerat ca sinceritatea o sa ma duca la "pierzanie" dar asta sunt eu.Daca sinceritatea mea este o caltate sau nu ramine de vazut.
.Fire intinse tuturor !!!
ii ILEGAL sa retii pestii sub limita... da ce conteaza, hai sa ne bagam pooolile in mama natura si-n legi si-n toate alea, noi avem "pohte de pohtit".... ie ochei sa fii braconier daca ai tupeu sa recunosti!!! da, ai perfecta dreptate.puiut scrie:Daca nu-i voi gasii pe parintii si bunicii lor,la momentul ala, voi alege intotdeauna 5-6 bucatele chiar sub limita (6 in cazul de fata)mai rasarite,pentru a-mi satisface "pohta ce-am pohtit".Fi sigur ca restul au avut si vor avea parte de eliberare.Si pot sa-ti spun ca au fost si vor mai fi destui.Deci fi pe faza ca o sa rizi intruna,pt ca astfel de poze cu 5-6 bucati,alese pentru sufletelul meu sub sau apropiate de limita vor mai aparea,poate si cu ciortani,carasi ,somotei,obleti,sau oricare alti pesti,care sa-mi ofere un prinz delicios atunci cind poftescSi ca sa dormi linistit i-ti declar cu mina pe inima ca poftele i-mi vin destul de rar,deci fi fara grija ca fondul piscicol nu este in pericol din pricina mea.Cam asta este.Ti-as sugera sa te privesti putin in oglinda sa te autoanalizezi daca esti asa de curat pe cit te crezi.S-ar pute sa fi surprins ca te apuca risul chiar de propria-ti persoana.
Deci asta sunt eu :am curajul sa recunos si sa spun ceea ce fac corect sau incorect,iar pt acesta caltate mainidiferent de cite critici vor mai urma.Tu poti sa faci asa ? Daca da(dar sa fi sincer cu tine ) ;te felicit iti urez multa sanatate si capturi de capturi !!!
WELCOME TO ROMANIA, THE LAND OF FREE!!!!!
serios, m-apuca greatza cand citesc gargara de asta de 2 bani... "domnule" puiutz, nu te cunosc, da vreau sa-tzi zic numa atata: SA-TI FIE RUSINE OBRAZULUI cu "SUFLETELU" tau cu tot....
-
- veteran
Puiutule, ca pastrezi pesti sub dimensiunea legala e grav, dar ca ii mai si pozezi si postezi pozele pe forumuri publice, asta se cheama un melanj intre aroganta, nesimtire si prostie. Macar ai decenta si taci, nu te lauda cu faptele tale eroice, acoperite cu justificari de genul "mi-e pofta de peste, bag picioarele, ce intra la tigaie se duce, indifferent de dimensiune, legala sau nu".
Nu esti singurul care retine pesti sub dimensiune, sunt absolut convins de asta. Insa esti printre singurii care incearca sa dea o tenta de normalitate nerespectarii legilor prin justificarea foamei din stomac.
Nu esti singurul care retine pesti sub dimensiune, sunt absolut convins de asta. Insa esti printre singurii care incearca sa dea o tenta de normalitate nerespectarii legilor prin justificarea foamei din stomac.
Io zic sa ai grija..poate i se face pohta sa te impusteAdi G scrie:ii ILEGAL sa retii pestii sub limita... da ce conteaza, hai sa ne bagam pooolile in mama natura si-n legi si-n toate alea, noi avem "pohte de pohtit".... ie ochei sa fii braconier daca ai tupeu sa recunosti!!! da, ai perfecta dreptate.puiut scrie:Daca nu-i voi gasii pe parintii si bunicii lor,la momentul ala, voi alege intotdeauna 5-6 bucatele chiar sub limita (6 in cazul de fata)mai rasarite,pentru a-mi satisface "pohta ce-am pohtit".Fi sigur ca restul au avut si vor avea parte de eliberare.Si pot sa-ti spun ca au fost si vor mai fi destui.Deci fi pe faza ca o sa rizi intruna,pt ca astfel de poze cu 5-6 bucati,alese pentru sufletelul meu sub sau apropiate de limita vor mai aparea,poate si cu ciortani,carasi ,somotei,obleti,sau oricare alti pesti,care sa-mi ofere un prinz delicios atunci cind poftescSi ca sa dormi linistit i-ti declar cu mina pe inima ca poftele i-mi vin destul de rar,deci fi fara grija ca fondul piscicol nu este in pericol din pricina mea.Cam asta este.Ti-as sugera sa te privesti putin in oglinda sa te autoanalizezi daca esti asa de curat pe cit te crezi.S-ar pute sa fi surprins ca te apuca risul chiar de propria-ti persoana.
Deci asta sunt eu :am curajul sa recunos si sa spun ceea ce fac corect sau incorect,iar pt acesta caltate mainidiferent de cite critici vor mai urma.Tu poti sa faci asa ? Daca da(dar sa fi sincer cu tine ) ;te felicit iti urez multa sanatate si capturi de capturi !!!
WELCOME TO ROMANIA, THE LAND OF FREE!!!!!
serios, m-apuca greatza cand citesc gargara de asta de 2 bani... "domnule" puiutz, nu te cunosc, da vreau sa-tzi zic numa atata: SA-TI FIE RUSINE OBRAZULUI cu "SUFLETELU" tau cu tot....

Oare daca il oprea vr-un control cum le explica la aia ca lui io fu pofta?

Iti dai sama ce prapad face intr-un magazin cand ii e pohta dar nu are bani?

In concluzie ... o ras si tigaia de poftele lui

Cred ca numele Puiut i se potriveste...retinatorului de puiuti

P.S. nu uitati sa va uitati in oglinda cand comentati

si cea mai tare faza: "fondu piscicol nu-i in pericol din cauza lui" noooooo, ii din cauza la ceilalti, aia is de vina cu totzii! adica ce, aia sa bage plasele si iel sa nu poa' sa-si faca pohta??? da, ce-mi veni si mie acuma.... ii totu ochei, a recunoscut omu, gata!pikeman scrie:Io zic sa ai grija..poate i se face pohta sa te impustesi la aiesta pohta e pohta bre
ce conteaza ca e ilegala
![]()
Oare daca il oprea vr-un control cum le explica la aia ca lui io fu pofta?
Iti dai sama ce prapad face intr-un magazin cand ii e pohta dar nu are bani?![]()
In concluzie ... o ras si tigaia de poftele lui
Cred ca numele Puiut i se potriveste...retinatorului de puiuti
P.S. nu uitati sa va uitati in oglinda cand comentati

io zic sa punem de o petitie de gratiere pentru domnu puiut
doar o avut tupeu de-a recunoscut, nu? 

Consider ca orice greseala recunoscuta este pe jumatate iertata! A gresit omul ca a expus ceea ce a prins si bagat la sacosa.. Sunt acei pesti care nu ma fac sa ma ridic de pe banca... in fine, unii ii aprecieaza, altii nu! Nu ii i-au apararea ptr "relaxul" masa de sambata... dar chiar credeti ca cei din acea zona cunosc sentimentul"release" ? Ei stiu doar "catch end eat" ! Credeti-ma! Pana anul trecut am facut "carare" (6-7 ani) pana la Olt si ii vedeam zi de zi! Nu pe puiut:)) , pe restul , cu parasute, cu plase fel de fel, [b]pe macelari[/b] Nu am mai ajuns si nici ca o sa mai ajung. Nu, pana cand apele vor seca si Oltul va ramane ultima oaza"ga" in care sa pescuim... Intelegeti? Si chiar si asa, decat sa merg pana acolo mai bine rasfoiesc niste poze...
In fine, omul este vinovat ca 'da din casa" dar noi, sa fim perfecti?
In fine, omul este vinovat ca 'da din casa" dar noi, sa fim perfecti?
- stefanflorin
- veteran