Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de adiwolf » 04 Mar 2014, 20:05

puiut scrie:Setcarii pe care i-ati vazut la Dragasani,sunt autorizati si ATENTIE !!! considerati de catre guvernanti oameni de afaceri ca oricare altii,atita timp cit platesc taxe si impozite pe ceea ce fac Statului Roman.Ca pescuiesc cu monofilamente(plase interzise) este alta mincare de peste si asta i-ar incadra la categoria braconieri cu toate actele si permisele lor ,eliberate de autoritati.
fals.
cu scuzele de rigoare, dar pe ce anume va bazati cand faceti afirmatia de mai sus ?!!
a-ti vazut PERSONAL actele si autorizatiile respective vizate si conforme cu legislatia actuala?!!
tare ma tem ca NU si din pacate prin aceste afirmatii nu faceti nimic altceva decat sa intretineti o stare de fapt si de confuzie generala in randul pescarilor.
va sfatuiesc sa cereti PERSONAL o lamurire scrisa din partea ANPA cu autorizatiile emise pe apele care prezinta interes pentru dumneavoastra - in unele locuri si pe anumite portiuni, o sa aveti surprize!!!
puiut scrie: Intrebarea care se pune : cine oare este vinovatul pt situatia asta?:Guvernul ca nu ofera locuri de munca cetatenilor pt a-i tine ocupati cu o munca cinstita sau lacomia oamenilor . : :wallbash:
este mai usor sa furi decat sa muncesti! :evil:
cu locurile de munca.................hmmm, nu stiu cum se face, dar daca va uitati pe siteurile agentiilor de somaj din toate orasele tarii, veti gasi oferte cu locuri de munca - oare de ce nu se ocupa?? (nu cred ca toate sunt prost platite, mai degraba am ridicat lenea, inselatoria si hotia la rang de virtute si am schimbat valorile societatii)
incercati sa chemati la munca fizica un braconier din asta si sa ii propuneti o plata de 50lei/zi (echivalentul unui salariu complet de 1861lei / luna) si sa imi spuneti ce raspuns a-ti primit :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 04 Mar 2014, 20:17

P-acolo i-a aburit terminatu'ala de GABI ca trage la musca,le ia 12 ron pe montura la gloabele alea!Cand i-am aratat retardatului ca-n loc de mustele lui de rahat,pe care-ti ia o carca de bani,poti pune niste banale gruburi,brusc a taiat-o din ARGES pe alte meleaguri!!

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 04 Mar 2014, 20:28

nasolu scrie:P-acolo i-a aburit terminatu'ala de GABI ca trage la musca,le ia 12 ron pe montura la gloabele alea!Cand i-am aratat retardatului ca-n loc de mustele lui de rahat,pe care-ti ia o carca de bani,poti pune niste banale gruburi,brusc a taiat-o din ARGES pe alte meleaguri!!
Sa sti ca l-am intilnit pe acel Gabi...dar omul este chiar dus cu pluta deabinelea...(mie asa mi s-a parut)...pescuia la montura drop shot...cred ca si-a dat seama ca nu mai merge la "musca lui de pitesti".
Omul acela vorbeste intruna...e bolnav rau de tot,lucruri si vorbe fara noima,da din una in alta,iar localnicii de acolo chiar il iau "peste picior".

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mar 2014, 20:56

...baieti , ia schimbati voi "macazu'" si treceti pe "on-topic" ca eu abia astept sa vad cate-o captura "p'acilea asa"
...braconajul si combaterea lui este subiect....degeaba :twisted:
:mrgreen:

puiut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de puiut » 05 Mar 2014, 10:13

[/quote]

fals.
cu scuzele de rigoare, dar pe ce anume va bazati cand faceti afirmatia de mai sus ?!!
a-ti vazut PERSONAL actele si autorizatiile respective vizate si conforme cu legislatia actuala?!!
tare ma tem ca NU si din pacate prin aceste afirmatii nu faceti nimic altceva decat sa intretineti o stare de fapt si de confuzie generala in randul pescarilor.
va sfatuiesc sa cereti PERSONAL o lamurire scrisa din partea ANPA cu autorizatiile emise pe apele care prezinta interes pentru dumneavoastra - in unele locuri si pe anumite portiuni, o sa aveti surprize!!!

Domnule draga,tot cu scuzele de rigoare cred ca d-voastra incercati de fapt sa acoperiti anumite lucruri.Daca eu intretin "o stare de fapt si confuzia in rindul pescarilor"atunci explicati d-voastra de ce la apelarea 112(pe care am facut-o mai multi pescari sportivi in mai multe cazuri)pe unele baraje si la prezenta organelor competente(jandarmeria),la plingerea noastra impotriva setcarilor ni s-a raspuns sec ca."au autorizatii"si "au drept de pescuit comercial acolo ).Ca pina la urma chiar noi pescarii sportivi am fost purecati si verificati la singe nu mai conteaza Vreti sa sugerati : ca Jandarmeria Romana nu stie ce face si sustine braconajul ?
Sau explicati d-voastra prezenta sutelor de plasari zi si noapte pe riul Olt "in speta noastra".
Sincer m-am saturat de aceste idei ale unora.sub fel de fel de interese,care sustin ca totul este doar braconaj.NU SE POATE pescui industrial sau comercial (cum vreti sa-i ziceti),noaptea si ziua in vazul tuturor,cu mii de km de plase fara autorizatii din partea cuiva.Nici nu pot sa cred ca exista pescari ca d-voastra care gindesc ca se poate asa ceva..Cert este ca atita timp cit sunt prezenti pe balta zi de zi si noapte de noapte,365 zile pe an pt mine este clar.Cineva le permite sa faca asta.Si sigur ala nu sunt eu.Ca este sau nu ANPA,Statul Roman,UE,FMI-ul,nu conteaza.Realitatea este ca ei sunt acolo si li se permite.Si sa luam un exemplu ; ia incercati d-voastra sa zicem sa va parcati autoturismul de-a latul unui drum national,blocindul.O sa aveti surpriza ca Politia Romana nu-o sa permita ba chiar o sa va si amendeze.Incercat sa facet asta de mai multe ori.O sa aveti surpriza sa fiti chiar arestat.Ei lor nu li se intimpla nimic.Explicati d-voastra de ce.Macar sa ramin eu cel care "intretineti o stare de fapt si de confuzie in rindul pescarilor." :?:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Mar 2014, 13:15

@radu,

promit sa inchei, asta o sa fie ultimul post legat de braconaj si cine vrea sa priceapa ceva...........

postez mai jos un raspuns al ANPA din anul 2012 la o solicitare facuta de mine personal (pt 2013 s-a pastrat acelasi raspuns, dar fiind la servici nu am posibilitatea sa postez si acel raspuns)
Imagine

desii adresa de mai sus mentioneaza ca pe lacurile de acumulare ale judetului Valcea nu s-au eliberat autorizatii de pescuit comercial, tot anul 2012 si 2013 s-a pescuit cu plasele, zi si noapte fara sa ii deranjeze cineva, iar la intrebarile puse in stg si in dreapta, toata lumea raspundea ca "ce vrei domne, au autorizatii"
din aceasta cauza am postat mai sus si tocmai de aceea am intrebat daca a-ti vazut PERSONAL acele autorizatii vizate la zi si conforme cu legislatia actuala
ceea ce vi se flutura pe sub nas ca autorizatii legale sunt defapt niste autorizatii vechi de prin 2006 semnate de "prietenul pescarilor" Gigi Stefan.
acuma, fiecare e liber sa creada ce vrea, dar.............e mai bine sa vorbim din ce stim sigur nu din auzite
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Mar 2014, 13:46

Ca sa fiu on topic,astazi am eliberat un hohot de ras la msj dl.puiut.Mai draga dl.puiut,cu scuzele de rigoare dar ori esti cam naiv ori esti un fel de"autorizat".Eu nu am pescuit de multe ori in Valcea,dar atunci cand am facut-o nu stiu cum drak se facea ca ma intalneam cu asa zisii autorizati,ce intindeau plasele inclusiv sub baraj.Iar ca asta sa se poata face,cei de la baraj opreau apa ca apoi sa-i dea drumul direct in plase.Si ma gandesc ca lucrul asta daca se facea noaptea,era pentru ca autiorizatiile pe zi la lumina soarelui se decolorau brusc,asa-i?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Mar 2014, 15:28

@ Adi

...din partea mea se poate scrie orice si oriunde , incercam si eu sa fac pe "desteptu' " :mrgreen:
...oricum , la capitolul braconaj se poate scrie mult si bine , actiunile "adhoc" se pot intoarce impotriva initiatorului , se pare ca braconajul are tendinta de generalizare in toata tara si "organul" face mentosan , adica freaca menta cand e vorba de combaterea actiunilor de braconaj
...braconajul este o infractiune penala care se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 10 ani functie de gravitatea sau felul in care s-a petrecut.
...eu am mai pus intrebarea in urma cu ceva vreme , au mai pus-o si alti : exista o singura persoana in tara asta care a fost condamnata pentru braconaj si a facut puscarie pentru faptele sale ?
...din cate stiu eu , NU exista nici un caz si in consecinta vorbim degeaba de braconaj deoarece acesta exista doar in mintile noastre ...bolnave sau nu :oops:
...e degeaba ...
SVF scrie:Ca sa fiu on topic,astazi am eliberat ...
Ilie , n-o da cotita ca tot off-topic esti
...aici e cu "Astazi ati prins ?" nu cu "Ce am eliberat astazi ... " :wink: :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Mar 2014, 19:49

Da bravo Radule :lol Ai dreptate,azi nu am prins,azi doar am eliberat ,insa ceva legatura are,desi e intr-adevar off.Gata,scuze de bruiere :respekt:

puiut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de puiut » 06 Mar 2014, 08:57

adiwolf scrie:@radu,

promit sa inchei, asta o sa fie ultimul post legat de braconaj si cine vrea sa priceapa ceva...........

postez mai jos un raspuns al ANPA din anul 2012 la o solicitare facuta de mine personal (pt 2013 s-a pastrat acelasi raspuns, dar fiind la servici nu am posibilitatea sa postez si acel raspuns)
Imagine

desii adresa de mai sus mentioneaza ca pe lacurile de acumulare ale judetului Valcea nu s-au eliberat autorizatii de pescuit comercial, tot anul 2012 si 2013 s-a pescuit cu plasele, zi si noapte fara sa ii deranjeze cineva, iar la intrebarile puse in stg si in dreapta, toata lumea raspundea ca "ce vrei domne, au autorizatii"
din aceasta cauza am postat mai sus si tocmai de aceea am intrebat daca a-ti vazut PERSONAL acele autorizatii vizate la zi si conforme cu legislatia actuala
ceea ce vi se flutura pe sub nas ca autorizatii legale sunt defapt niste autorizatii vechi de prin 2006 semnate de "prietenul pescarilor" Gigi Stefan.
acuma, fiecare e liber sa creada ce vrea, dar.............e mai bine sa vorbim din ce stim sigur nu din auzite
Adi ,sincer m-ai lasat fara cuvinte.Pacat ca nu am imprimanta si nici nu ma pricep prea bime cu tehnica asta (calculatorul)(de virsta)ca as solicita asa ceva pe 2014,as xeroxao si as afisa-o pe toate barajele pe care merg la pescuit.Asta ca prea se vorbeste mult aiurea despre luat atitudine.Nu credeam vreodata ca Politia Romana si Jandarmeria Romana au decazut in asemenea hal.Iata si de ce sustineam cu atita tarie ca au autorizatii.In trei rinduri am participat pe unele baraje din Valcea,alaturi de alti pescari la conflicte cu braconierii(de acum sunt convins ca intradevar sunt braconieri in toata regula),conflicte in care am apelat 112-ul, .In doua rinduri la apelul nostru(cred ca in 2012)s-a prezentat Politia Romana,care pur si simplu ii apara si ne-a convins ca au acte,platesc taxe si sunt legali si ca au autorizatii de pescuit comercial.Atentie !!! Politia era cu noi pe mal si ne explicau aceste lucruri,iar ei pe apa i-si vedeau de treaba.In 2013,eram pe un baraj tot din judet,cu inca doi prieteni.Au venit braconierii si au bagat plasele peste unditele noastre.A iesit un conflict micut,la care unul dintre prietenii mei a sunat un prieten de-al lui(jandarm),care avea ca obiectiv si barajul in cauza.Acesta era char de serviciu si in 20 minute a venit cu echipajul la fata locului.Bineinteles ca si de la acestia(Jandarmi)am auzit acele-asi explicatii;ca au autorizatii , platesc taxe statului,si ca nu au ce le face.Pe increderea in "politia romana"si "jandarmeria romana"ma bazam cind sustineam sus si tare ca ceea ce fac este legal.Deci acum intrebarea care se pune :cine sunt de fapt capii braconierilor,atita timp cit ei braconeaza in vazul tuturor zi si noapte si sunt asa de bine sustinuti(sa nu zic chiar paziti sa nu fie deranjati).La intrebarea asta o sa-i rog pe "veteranii"useri Nasolu si SVF,care se pricep de minune sa arunce cu laturi si jigniri in altii,sa raspunda. De la Nasolu ma cam asteptam sa aud jigniri la adresa tuturor: localnicilor(si eu sunt tot localnic) cica "gloabele alea",sau a lui Gabi (retardat),pt ca chiar numele de user il cam defineste,asa ca le voi intoarce si celalat obraz sa ma pleznesca si totodata le voi ura multa sanatate.

Cred ca si pe 2014 lucrurile au ramas la fel asa ca pt cei care nu cred ce v-am povestiit incercati(112) si va ve-ti convinge,

Pe Gigi Stefan nu-l cunosc,in schimb acum dupa ce am vazut raspunsul ANPA,incep sa cred cu putere in zvonurile care circula pe baraje ca de fapt in spatele fenomenului se afla "dragutii nostrii alesi"

Fire intinse si multa sanatate tuturor !!! :respekt:

PS-i-mi cer scuze pt off topic cu promisiunea ca voi posta pe subiectul topicului de acum incolo.

Fire intinse tuturor pescarilor sportivi!!

Scrie răspuns