discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 20 Feb 2013, 20:13
D_ali scrie:Ordin de marime "jackie":....clar, over 15 si inaite si dupa, dar mai ales "dupa"...

Felicitari chescarului! chestele anului!
m-as risca sa spun ,, chestele vietii", cel putin la specia asta!
un singur cunoscut am care a depasit la salau cifra de 16,3 kg/ 1buc... si asta cu numai 300g
si la el nu a mai existat macar unul care sa se apropie macar de cifra asta, nici inainte nici dupa aceea...
asa ca, felicitari pentru capturi!
Ultima oară modificat 20 Feb 2013, 20:14 de către
Albuletu Alexandru, modificat 1 dată în total.
Nihil Sine Deo
-
grizzly
- veteran

@ anem: eu n-as spune ca e pacat de capturi. este cat se poate de clar ca respectivele exemplare au depus ani si ani la rand. de fapt se poate chiar discuta de faptul ca fiind inaintate in varsta, se prea poate ca icrele lor sa nu fie viabile.
despre gramaj, a zis cineva mai sus tot ce trebuia. sunt capturi cu care pescarul se poate mandri oriunde. sincerele mele felicitari.
-
D_ali
- veteran

Albuletu Alexandru scrie:D_ali scrie:Ordin de marime "jackie":....clar, over 15 si inaite si dupa, dar mai ales "dupa"...

Felicitari chescarului! chestele anului!
m-as risca sa spun ,, chestele vietii", cel putin la specia asta!
un singur cunoscut am care a depasit la salau cifra de 16,3 kg/ 1buc... si asta cu numai 300g
si la el nu a mai existat macar unul care sa se apropie macar de cifra asta, nici inainte nici dupa aceea...
asa ca, felicitari pentru capturi!
Never say never...am inteles ca pune botu' si la floaca!

..dar nu de-alea oarescare, ci de-alea "croite magico" de d'aia raii, clolosalii!

-
Gogol
- veteran

Era la o picatura de recordul mondial de 18,7 kg si 116 cm prins pe Dunare in Austria in 1990 de Friedrich Kraus.
Uploaded with
ImageShack.us
-
terrybill
- veteran

Intr-adevar, de orgasm amandoi! Felicitari si la mult mai mare! am auzit ca ar creste pana la 24-25kg...

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
Andrei Op
- utilizator constant

Va multumesc...incerc sa pescuiesc numai salaii mari,poate ca aceasta captura a venit prea devreme pentru cei 23 de ani ai mei,sunt obisnuit cu pesti ce depasesc considerabil 8..9kg dar la asa ceva nu speram
Va doresc si voua cel putin aceste cifre si va "promit" ca Dunarea inca mai ascunde exemplare over 20kg.
Numai bine!
-
Zamfi
- veteran

Cu ocazia asta am ocazia Andrei sa te felicit direct! Bravo tie pentru capturi! Sper ca vom avea ocazia sa ne cunoastem anul acesta ,nu de alta dar avem prieteni comuni . Am auzit ca a durat extrem de putin drill-ul ,raportat la balaurii astia ,ceea ce spune mult despre pescar

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
semlecangheorghe
- veteran

Andrei Oprea,felicitari si maxim respect pentru dihanii..
Asa de curiozitate, cu ce lanseta dai pe Dunare la salau??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
mariush
- senior

felicitari pentru capturi !
sunt niste exemplare superbe.
tot respectul.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
-
sorin tot
- utilizator constant

-
@zamfi
Ma bazez pe faptul ca sunt inginer piscicol de profesie (practicant), fost ghid de pescuit la salau (cu sute de zile consecutive de pescuit salau) si in ultimul rand un pescar (care a vazut cativa pesti mari la viata lui).
Repet: capturile sunt exceptionale si pescarul talentat.
Faptul ca vorbesc zilnic cu zeci de pescari ma pune in situatia (de care sunt satul) sa aud o data pe luna de recorduri mondiale. Exista o singura organizatie (profesionista) in lume care omologheaza (in baza unui regulament foarte strict) recordurile mondiale:
http://www.igfa.org/
Cei care vor fi ultragiati de cat de "mic" e recordul mondial omologat la vreo specie de acolo ar trebui sa profite de situatie si sa-l imbunatateasca...pe bune, urmand niste reguli simple. Altfel vor ramane toti niste Boltzi care alearga senzational pe ceva maidan fara spectatori...si e pacat.
https://www.totpescuit.ro