Puiu.BZ scrie:
De acord. Exemplarele astea impresionante de salau erau viata pentru alta viata. Eliberarea lor m-ar fi incantat mai mult decat pozele. Aveti idee de ce nu e 'prins' si capul in fotografie? Pentru ca probabil, e sfaramat.
Dar foametea e mare, saracia e si mai mare. Si din punctul meu de vedere, astia cu rablele inmatriculate in Bulgaria, sunt niste saracii, atat la propriu cat si la figurat. Punct.
Puisor de la Buzau, eu am senzatia ca tu crezi ca Buzaul ala e centrul universului, ca ai parte numai de comentarii de kkt la adresa tuturor: astia cu rable de Bulgaria sunt niste saracii, moldovenii sunt niste saracii,lichele etc...Am uitat exact cum te-ai exprimat si sincer mi-e greata sa mai caut topicul sa te mai citesc inca odata.Pe tine si pe alti mucaliti ca tine, ce folosesc numai cuvinte de astea ar trebui sa va baneze careva, din cauza voastra si a cuvintelor voastre multi renunta sa mai foloseasca forumul.Oameni mai de valoare decat voi.
Asa, de amoru` artei, ca de multe ori am vazut ca te umfi-n pene ca curcanu` la .... Vezi ca daca dai un click dreapta pe poza si "Open in a new window" sau "tab" ti se deschide toata poza. In traducere,asta inseamna "Deschide in alta fila", maestre!
Cat despre poze, le-am vazut pe Facebook la scurt timp dupa ce au fost urcate, cu asa ceva multi nu se intalnesc intr`o viata intreaga.Chiar de nu-s eliberari, sincere felicitari.