Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de adiwolf » 21 Feb 2013, 11:05

Andrei Op scrie:Va multumesc...incerc sa pescuiesc numai salaii mari,poate ca aceasta captura a venit prea devreme pentru cei 23 de ani ai mei,sunt obisnuit cu pesti ce depasesc considerabil 8..9kg dar la asa ceva nu speram :)
Va doresc si voua cel putin aceste cifre si va "promit" ca Dunarea inca mai ascunde exemplare over 20kg.
Numai bine!
Andrei,

jos palaria pt capturi.
pur si simplu am ramas mut cand prietenii mi-au aratat pe facebook "fetitele" tale
ma faci sa imi fac cont de facebook doar sa te urmaresc :lol:
indiferent de ce spun altii (invidia este mare) si de soarta "fetelor", meriti toate felicitarile
eu unul ma inclin in fata ta :respekt:

p.s. pe la jieni cand mai vii?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 21 Feb 2013, 16:47

Eu pescuiesc pe Dunare de cand ma stiu si am capatat o experienta impresionanta ,cel putin asa credeam pana cand l-am intilnit pe Andrei Oprea ,un copil cu o tehnica si o precizie in a citi apa indiferent de cota sau anotimp impresionanta !
Pescuim de vre-o 6 luni impreuna si pot sa spun ca dupa fiecare partida ma uluieste ,cu cunostintele ,tehnica si determinarea debordanta pe care o are !
Este nascut intr-o zi de 13 si imi spunea la inceputul anului ca anul 2013 este anul lui....acum dupa aceasta isprava cauta ceva peste ...peste aceasta captura !
Cinste tie Andrei ,daca o tii in ritmul acesta nu stiu unde poti ajunge !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Feb 2013, 18:38

@sorin tot
Multumesc pt.precizari .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 21 Feb 2013, 21:07

[quote="pescar94"][quote="anem"][quote="IlieNeamt"]Capturile nu-mi apartin dar merita "promovate" !!

Un om care gandeste ca un pescar sportiv si care iubeste natura si minunatiile care aceasta ni le ofera si noi ne batem joc de tot :respekt:[/quote]

De acord. Exemplarele astea impresionante de salau erau viata pentru alta viata. Eliberarea lor m-ar fi incantat mai mult decat pozele. Aveti idee de ce nu e 'prins' si capul in fotografie? Pentru ca probabil, e sfaramat.
Dar foametea e mare, saracia e si mai mare. Si din punctul meu de vedere, astia cu rablele inmatriculate in Bulgaria, sunt niste saracii, atat la propriu cat si la figurat. Punct.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 21 Feb 2013, 21:12

Daca deschizi poza in fila noua ii vezi capul intreg, nu e sfaramat. :lol1:

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 21 Feb 2013, 21:16

jicnesti aiurea si ce treaba are masina cu pestele?

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 21 Feb 2013, 21:21

@Puiu.BZ bai saracie cu masina inmatriculata in BZ te bagi singur in seama ?
Daca nu-ti place ce vezi schimba topicul si vorbeste civilizat nu jigni !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

riva
junior
junior

Mesaj de riva » 21 Feb 2013, 22:40

:?: generalizarea pe care o faci nea bz nu te face mai bogat eu cred ca ti era sete vazind ce avea omu pe capota daca te intereseaza sint o gramada de masini de mii de cm 'inscrise pe bulgaria motivu crezi ca e saracia cuvintu taxe iti spune ceva daca tot esti asa inteligent

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 22 Feb 2013, 00:51

Puiu.BZ scrie:
De acord. Exemplarele astea impresionante de salau erau viata pentru alta viata. Eliberarea lor m-ar fi incantat mai mult decat pozele. Aveti idee de ce nu e 'prins' si capul in fotografie? Pentru ca probabil, e sfaramat.
Dar foametea e mare, saracia e si mai mare. Si din punctul meu de vedere, astia cu rablele inmatriculate in Bulgaria, sunt niste saracii, atat la propriu cat si la figurat. Punct.
Puisor de la Buzau, eu am senzatia ca tu crezi ca Buzaul ala e centrul universului, ca ai parte numai de comentarii de kkt la adresa tuturor: astia cu rable de Bulgaria sunt niste saracii, moldovenii sunt niste saracii,lichele etc...Am uitat exact cum te-ai exprimat si sincer mi-e greata sa mai caut topicul sa te mai citesc inca odata.Pe tine si pe alti mucaliti ca tine, ce folosesc numai cuvinte de astea ar trebui sa va baneze careva, din cauza voastra si a cuvintelor voastre multi renunta sa mai foloseasca forumul.Oameni mai de valoare decat voi. :evil:
Asa, de amoru` artei, ca de multe ori am vazut ca te umfi-n pene ca curcanu` la .... Vezi ca daca dai un click dreapta pe poza si "Open in a new window" sau "tab" ti se deschide toata poza. In traducere,asta inseamna "Deschide in alta fila", maestre! :wink:

Cat despre poze, le-am vazut pe Facebook la scurt timp dupa ce au fost urcate, cu asa ceva multi nu se intalnesc intr`o viata intreaga.Chiar de nu-s eliberari, sincere felicitari.
Intotdeauna C&R

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Feb 2013, 00:54

Multe frustrari rabufnesc la vederea acestor pesti capitali .... :)
Baieti, acceptati realitatea, 98 % dintre voi nu vor prinde niciodata asa ceva !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns