felicitari
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
S.G. DRILL
- veteran

Re: Astazi ati prins?
mai bagat in boala
felicitari
felicitari
superbe exemplare si felicitari pescarului pentru capturi ... surprinzator de gras(a) cel de 16 kilograme ...IlieNeamt scrie:Capturile nu-mi apartin dar merita "promovate" !!
Responsabil cu "patzania" Andrei Oprea![]()
16.3 KG - intitulata "O fata frumoasa"
11 KG - "Sora sa"
pacat in schimb ca au aparut pe topicul asta, si nu pe cel in care pestii se intorc inapoi la locul lor. ambele exemplare meritau sa revina in apa din care au fost scosi ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
anem scrie:superbe exemplare si felicitari pescarului pentru capturi ... surprinzator de gras(a) cel de 16 kilograme ...IlieNeamt scrie:Capturile nu-mi apartin dar merita "promovate" !!
Responsabil cu "patzania" Andrei Oprea![]()
16.3 KG - intitulata "O fata frumoasa"
11 KG - "Sora sa"
pacat in schimb ca au aparut pe topicul asta, si nu pe cel in care pestii se intorc inapoi la locul lor. ambele exemplare meritau sa revina in apa din care au fost scosi ...... din pacate in cazul asta nu pot spune decat "pacat de ei"
Un om care gandeste ca un pescar sportiv si care iubeste natura si minunatiile care aceasta ni le ofera si noi ne batem joc de tot
Pentru mine supraestimarea grosolana a primei capturi (16.3 kg) e de neinteles...Chiar nu era cazul...
Oricum, pescarul e tare si capturile de exceptie.
Oricum, pescarul e tare si capturile de exceptie.
https://www.totpescuit.ro
Sincer as fi curios cum deduci ca este o supraestimare grosolana? Si pun intrebarea fara nici cea mai mica urma de sarcasm sau de intentie in a provoca tot felul de contre samd...Chiar sunt curios,deoarece eu stiam de aceste capturi inainte sa apara pozele pe aici .Si cu cine am vorbit la telefon (niste prieteni olteni
) mi-au pronuntat aceleasi cifre ...de aici curiozitatea mea in a afla greutatea . Nu ca ar mai conta la cum arata dihania aia 1-2 kg in plus sau in minus ,doar asa ...pentru cultura mea generala.Multumesc si sper sa intelegi de ce iti adresez intreabarea.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran

O stiti pe aia, capu'...la peste nu se vede 
Ordin de marime "jackie":....clar, over 15 si inaite si dupa, dar mai ales "dupa"...
Felicitari chescarului! chestele anului!
Felicitari chescarului! chestele anului!
da, capturi de exceptie..iar gramajul....numai cine fileteaza stie exact ......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
se poate citi si ca-s invidios, logic , ca mai toti de pe aciMuskMd scrie:da, capturi de exceptie..iar gramajul....numai cine fileteaza stie exact ......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez