Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
oby 1 scrie:Razvane, ai uitat 99 inaintea lui",98"

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
mare adevar cu rabufnirile astea...am trecut si eu prin asa ceva la primul salau de 8...ca l-am prins cu bat de la real,vobler chinezesc...si din greseala...si ca-n "veci-niciodata" (vorba unei nepoate)nu mai pup eu dintr-astia...razvan m. scrie:Multe frustrari rabufnesc la vederea acestor pesti capitali ....
Baieti, acceptati realitatea, 98 % dintre voi nu vor prinde niciodata asa ceva !
ce dreac" salai astia is orci sa scoata capul afara sa cate ce echipament ai ?!

asa ca au trecut cativa ani si am mai puscat unul,numai ca de data asta cu echipament de rasa

poate ca or fi avut prietenii dreptate pe undeva...
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
...
Si daca vreti ca frustrarea sa fie completa
incercati sa accesati pagina de facebuc a lui Andrei...Numa sa stati pe un scaun ceva
Legat de aia cu masinile de Bulgaria fiecare face cum crede si cum poate ...La 23 de ani sa fii avut masina lui Andrei ...eram beton! Plus un Jack si un trabuc ...
Hai mergeti la pesti ca unii prind! 
Si daca vreti ca frustrarea sa fie completa

Legat de aia cu masinile de Bulgaria fiecare face cum crede si cum poate ...La 23 de ani sa fii avut masina lui Andrei ...eram beton! Plus un Jack si un trabuc ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Andrei, nu baga in seama toate prostiile! Eram deosebit de iritat. M-ai ofticat ingrozitor cu "mutantul" ala si mai stii ceva? Bine ca nu l-ai aruncat inapoi. Cine ar fi fost atat de diliman sa arunce bartai cotolanul , in ditamai Dunarea.
Si ca sa nu se mai atace lumea aiurea, foarte multi dintre cei cu masini inmatriculate in BG circula haotic, masinile sunt zdrente, accidentele pe masura. E un adevar, si e nasol ca e tolerat de sistemul de legi din RO. Soferii, cei mai multi dintre ei, cu masini de BG sunt neglijenti.
Daca as fi vazut pe sosele Cayenne, Land Cruisere, Mustanguri si mai stiu eu ce marci, inmatriculate in BG, atunci as fi zis ca eludarea legii prin neplata taxelor este o solutie corecta ca gest de protest impotriva dezastrului de taxe si impozite din RO.
Enfin, pe tine te scot din categoria asta si iti doresc ... pofta buna!
Btw...care este numele castigator? Al nalucii, desigur...
Salutez pe toata lumea, si nu mai fiti atat de crispati. Relaxati-va prieteni pescari, sezonul e aproape.
Si ca sa nu se mai atace lumea aiurea, foarte multi dintre cei cu masini inmatriculate in BG circula haotic, masinile sunt zdrente, accidentele pe masura. E un adevar, si e nasol ca e tolerat de sistemul de legi din RO. Soferii, cei mai multi dintre ei, cu masini de BG sunt neglijenti.
Daca as fi vazut pe sosele Cayenne, Land Cruisere, Mustanguri si mai stiu eu ce marci, inmatriculate in BG, atunci as fi zis ca eludarea legii prin neplata taxelor este o solutie corecta ca gest de protest impotriva dezastrului de taxe si impozite din RO.
Btw...care este numele castigator? Al nalucii, desigur...

Salutez pe toata lumea, si nu mai fiti atat de crispati. Relaxati-va prieteni pescari, sezonul e aproape.
Puiu BZ,tu ori ai dubla personalitate,ori te droghezi!fara nicio suparare,nu poti sa jignesti pe cineva apoi sa vii cu caterinca asta puerila,cum ca erai ofticat!cred ca multa lume ar aprecia daca ti-ai cere scuze in fata colegului,asa cum este normal!
- Ionut Petrea
- veteran
Mai baiete,le ai cu pileala?Altfel nu-mi explic cum de-ti permiti sa scrii tocmai TU aici si sa judeci un PESCAR!pescar94 scrie:
Un om care gandeste ca un pescar sportiv si care iubeste natura si minunatiile care aceasta ni le ofera si noi ne batem joc de tot
hai,ca-i mai dreso un pic ! dar totusi eu nu as da cu ce-ti recomanda Andrei(daca o va face),nu de alta dar sa nu explodeze !Puiu.BZ scrie:Andrei, nu baga in seama toate prostiile! Eram deosebit de iritat. M-ai ofticat ingrozitor cu "mutantul" ala si mai stii ceva? Bine ca nu l-ai aruncat inapoi. Cine ar fi fost atat de diliman sa arunce bartai cotolanul , in ditamai Dunarea.
Btw...care este numele castigator? Al nalucii, desigur...![]()

pune linkul aici sa ne clatim si noi ochii.am incercat sa caut dar poate n-am avut suficienta rabdare.mersiZamfi scrie:...
Si daca vreti ca frustrarea sa fie completaincercati sa accesati pagina de facebuc a lui Andrei...Numa sa stati pe un scaun ceva
![]()
Legat de aia cu masinile de Bulgaria fiecare face cum crede si cum poate ...La 23 de ani sa fii avut masina lui Andrei ...eram beton! Plus un Jack si un trabuc ...Hai mergeti la pesti ca unii prind!