Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Aug 2009, 22:51

ma repet da'nu ma las.n-ai zis ca nu iei nimic de rapitor la tine iesirea asta?ovidiu?sa te mai creada omu ca esti crapar.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Aug 2009, 05:28

rine scrie:ma repet da'nu ma las.n-ai zis ca nu iei nimic de rapitor la tine iesirea asta?ovidiu?sa te mai creada omu ca esti crapar.
am zis recunosc, dar m-au ispitit unii, dupa salaul de dimineata nu am mai dat, dar in afara de perioada iulie august eu nu dau la crap, iar la crap doar pe Dunare ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n-sOy8kD ... annel_page
de obicei dau la salau, crapul pe Dunare e o placere de vara ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 24 Aug 2009, 06:30

Fratilor..pescuiesc ..exist..ovidiu are dreptate..raportul dintre ei si noi(pescuiesc aproape exclusiv..rapitori)este 10/1..de fro 2 ani fara sa imi fie rusine(dupa "banabaieli"in locuri de locuri)..am inceput sa pescuiesc la crap vara.Dimineata si seara dupa ei in timpul zilei dupa el.Nu mi se pare o rusine este chiar indicat!Totul insa pe EA!Pentru multi dintre noi "drillul"este ca ..nandrolonul"..si in mintea noastra staruie:.."macar unul"!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Aug 2009, 06:44

danr scrie:hai ca m-ai inviorat :lol:
n-am mai vazut un crap de 2 luni si un salau de anul trecut ( pe dunare zic )
spune-mi doar daca i-ai luat mai la est sau mai la sud
poate o lua-o si pe zona mea, ar cam fi cazul, in sfarsit s-a mai asezat apa
la noi in Sud ;) Oltenita
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 24 Aug 2009, 07:13

..si in sud-est..giurgiu.. :wink:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Aug 2009, 10:15

Tot pe la oltenita, o iesire lejera de cateva ore dupaamiaza, am luat 2 strapi spre kil. Cred ca mai trebe sa se raceasca putin ca sa miste domnu salau.
M-a bucurat ca nu prea era lume pe mal...
Spining....Prea bun ca sa fie light...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 31 Aug 2009, 14:45

ieri dimineata,pe jiu,ceva clenisori si unu mai mare,la kil:)

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 04 Sep 2009, 11:43

Aseara, pe o japsa din IMB, o cumatra de 2kg la un ''walking the dog'' alb cu rosu. Atacul a fost superb, sa-mi stea inima, nu altceva. Suprafata baltii e acoperita in proportie de 80% cu iarba. Nu se poate da decat la poper sau vobler care evolueaza in pelicula apei. La table e aproape imposibil...Fire zbuciumate va doresc!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Sep 2009, 20:02

mda..
Iaca-ta ca uichendu' loveste din nou. :shock: De asta data cu ploi, fuljere si vijelii.. plus grindina, plus merisoare, plus, plus, plus...
-Ce facem?
-Ne dam batuti?
-Lasam atatia salai record sa inoate pe sub nasul (barca ) noastra?

Nu! Asta niciodata!

Duminca, ziua in care sfarsitul lumii va fi cel mai aproape :D ceasul va suna la 3.30Am, bagajele vor fi facute de cu seara, si daca am noroc poate ploaia ma va lasa sa intru pe apa... de fapt de vant mi-e frica, nu de vant, cat de apa, si nici de apa cat de moarte imi e cel mai frica... brrrr
E sezon bun acum, Maical s-a dus, Iorga la fel...nici eu nu ma simt prea bine...

Totusi duminca , voi prinde monstrul sau nimic; cel mai bine ar fi 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22 de salai daca prind ma voi declara multumit. :oops:
Ma, enerveza sa prind un peste - 1singur, e intamplare, :D eu vreau 2 pesti. :wink:

Azi nu am prins dar duminica, ziua in care sfarsitul lumii va fi ati ghicit: cel mai aproape :D voi prinde ceva.
incepe cu "p" se termina cu "neumonie" :D

Concluzie: bagaje minime, 2 lansete de rapitor, fire testile, si pestic tinta (cam devreme pt tempreatura apei) stizosteidon luciopercu'.

fir intins! plus traditionalul Hai Romania, si binenteles "jos iliescu" :D

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 04 Sep 2009, 21:38

ce sa zicem...multa bafta :lol: :lol:

Scrie răspuns