Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
am zis recunosc, dar m-au ispitit unii, dupa salaul de dimineata nu am mai dat, dar in afara de perioada iulie august eu nu dau la crap, iar la crap doar pe Dunarerine scrie:ma repet da'nu ma las.n-ai zis ca nu iei nimic de rapitor la tine iesirea asta?ovidiu?sa te mai creada omu ca esti crapar.

http://www.youtube.com/watch?v=n-sOy8kD ... annel_page
de obicei dau la salau, crapul pe Dunare e o placere de vara

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Fratilor..pescuiesc ..exist..ovidiu are dreptate..raportul dintre ei si noi(pescuiesc aproape exclusiv..rapitori)este 10/1..de fro 2 ani fara sa imi fie rusine(dupa "banabaieli"in locuri de locuri)..am inceput sa pescuiesc la crap vara.Dimineata si seara dupa ei in timpul zilei dupa el.Nu mi se pare o rusine este chiar indicat!Totul insa pe EA!Pentru multi dintre noi "drillul"este ca ..nandrolonul"..si in mintea noastra staruie:.."macar unul"!!
la noi in Suddanr scrie:hai ca m-ai inviorat
n-am mai vazut un crap de 2 luni si un salau de anul trecut ( pe dunare zic )
spune-mi doar daca i-ai luat mai la est sau mai la sud
poate o lua-o si pe zona mea, ar cam fi cazul, in sfarsit s-a mai asezat apa

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Aseara, pe o japsa din IMB, o cumatra de 2kg la un ''walking the dog'' alb cu rosu. Atacul a fost superb, sa-mi stea inima, nu altceva. Suprafata baltii e acoperita in proportie de 80% cu iarba. Nu se poate da decat la poper sau vobler care evolueaza in pelicula apei. La table e aproape imposibil...Fire zbuciumate va doresc!
mda..
Iaca-ta ca uichendu' loveste din nou.
De asta data cu ploi, fuljere si vijelii.. plus grindina, plus merisoare, plus, plus, plus...
-Ce facem?
-Ne dam batuti?
-Lasam atatia salai record sa inoate pe sub nasul (barca ) noastra?
Nu! Asta niciodata!
Duminca, ziua in care sfarsitul lumii va fi cel mai aproape
ceasul va suna la 3.30Am, bagajele vor fi facute de cu seara, si daca am noroc poate ploaia ma va lasa sa intru pe apa... de fapt de vant mi-e frica, nu de vant, cat de apa, si nici de apa cat de moarte imi e cel mai frica... brrrr
E sezon bun acum, Maical s-a dus, Iorga la fel...nici eu nu ma simt prea bine...
Totusi duminca , voi prinde monstrul sau nimic; cel mai bine ar fi 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22 de salai daca prind ma voi declara multumit.
Ma, enerveza sa prind un peste - 1singur, e intamplare,
eu vreau 2 pesti.
Azi nu am prins dar duminica, ziua in care sfarsitul lumii va fi ati ghicit: cel mai aproape
voi prinde ceva.
incepe cu "p" se termina cu "neumonie"
Concluzie: bagaje minime, 2 lansete de rapitor, fire testile, si pestic tinta (cam devreme pt tempreatura apei) stizosteidon luciopercu'.
fir intins! plus traditionalul Hai Romania, si binenteles "jos iliescu"
Iaca-ta ca uichendu' loveste din nou.

-Ce facem?
-Ne dam batuti?
-Lasam atatia salai record sa inoate pe sub nasul (barca ) noastra?
Nu! Asta niciodata!
Duminca, ziua in care sfarsitul lumii va fi cel mai aproape

E sezon bun acum, Maical s-a dus, Iorga la fel...nici eu nu ma simt prea bine...
Totusi duminca , voi prinde monstrul sau nimic; cel mai bine ar fi 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22 de salai daca prind ma voi declara multumit.

Ma, enerveza sa prind un peste - 1singur, e intamplare,

Azi nu am prins dar duminica, ziua in care sfarsitul lumii va fi ati ghicit: cel mai aproape

incepe cu "p" se termina cu "neumonie"

Concluzie: bagaje minime, 2 lansete de rapitor, fire testile, si pestic tinta (cam devreme pt tempreatura apei) stizosteidon luciopercu'.
fir intins! plus traditionalul Hai Romania, si binenteles "jos iliescu"