Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Sep 2009, 19:46

Ovidiu ...sa fii iubit!Eu am stat patru zile aproape pe Chilia si Macin si mi-a ajuns!Peste cap!De acum , doar Murighiol (ca si zona)si bratul Sulina!Punct! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2009, 20:01

Da' dar astazi Muresul m-a ajutat! Aproape am uitat de Chilia...Salau,stiuca si clean... :wink:

Ps:Ce-i aia Chilia? :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Sep 2009, 20:28

Chilia ca Chilia, da' ce-i ala salau?? :roll:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 09 Sep 2009, 20:32

4 cleni si 2 salai au muscat de voblerele mele pe Mures. De stiuca - nici vorba!

Zamfi, mai elibereaza si tu din stiuci, sa coboare pana la Sanicolau Timis. Sau mai bine populeaza cu niste marle, poate-poate or sa coboare si la campie.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2009, 09:23

TopGear scrie:4 cleni si 2 salai au muscat de voblerele mele pe Mures. De stiuca - nici vorba!

Zamfi, mai elibereaza si tu din stiuci, sa coboare pana la Sanicolau Timis. Sau mai bine populeaza cu niste marle, poate-poate or sa coboare si la campie.
Legat de eliberare :lol:
In primavara ,intr-o conjunctura favorabila pentru Mures , am deversat in Mures dintr-un brat mort pe cale de disparitie zeci ( poate peste 100 buc)de marlite de 200-300 g!Festin! Daca vor apuca sa creasca ,sa se inmulteasca ,pe zona respectiva va fi cu adevarat un loc de spinning!Sper! :wink:

Recunosc ca pe zona noastra a inceput sa se prinda tot mai des stiuca in Mures. Lucru extraordinar de altfel, dar care ma pune pe ganduri cand ma gandesc la ceilalti rapitori...De aceea o fi asa rarut salaul? :shock: :roll:

Scuze de off-topic. :oops:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 10 Sep 2009, 12:26

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2009, 12:51

Zamfi. Jos palaria, daca lucrurile sunt asa cum relatezi mai sus. Sincer, mi-e dor de o stiuca, dar precum am mai spus nu prea se prinde mai nou pe Mures. Salau am luat anul acesta destul de frumos. Incepand de la strapi de 500gr, la 2,3 pana in 4 kg. 1 singur l-am retinut, restul au facut dublu axel cu surub inapoi in Mures. In schimb mult clean observ mai nou pe Mures, mai ales seara. Mici festivaluri in golfurile unde sta apa.

Oricum, sper ca marlitele sa gaseasca o cale de a a junge in Banat, cat despre salaii de aici, nu stiu ce sa zic. Nu cred ca pot sa treaca de barajul de la Mintia, desi ar fi superfain. S-a prins mult somn anul acesta la Periam. A urcat de pe Tisa, cand a fost Muresul mare, saptamani intregi. Sa nu mai amintim ca ungurii populeaza Crisurile si Tisa cu peste, inclusiv cu rapitor!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Sep 2009, 13:08

voi va plangeti ?. La noi in zona nu se prinde nimik

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2009, 20:04

Stiu ca nu trece nimic de Mintia :cry: Doar sunt hunedorean la origini! Eu am reusit ( de doua zile) sa gasesc o mica groapa :lol: In seara asta am avut prezentare cu mustati ...Unul mic prins si unul...La naiba! Ce usor se dezdoaie unele ancorite... :shock: :lol: Adevarul este ca dadeam dupa salau...
Pe la noi de cateva zile se ia salau...Bucati la 2-3 kg.Plus cleni ,da' astia e mici! :P Sa vedem maine seara :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Sep 2009, 21:18

zamfi scrie:.......In seara asta am avut prezentare cu mustati ...Unul mic prins si unul...La naiba! Ce usor se dezdoaie unele ancorite... :shock: :lol: Adevarul este ca dadeam dupa salau...
Pe la noi de cateva zile se ia salau...Bucati la 2-3 kg.Plus cleni ,da' astia e mici! :P Sa vedem maine seara :twisted:
deja incepi sa devi enervant cu frecventa si abundenta asta de pesti :twisted: :D

Scrie răspuns