Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
azi nu am prins dar duminica o sa prind grav! 
pregatirile sunt in toi: joi rashnesc malaiul cu fluturi si larve extraterestre
- vineri, scot barca si motorul din beci.
- sambata pregatiri: bagat bagaje in masina , confectionat una bucata mamaliga nici prea dulce nici prea sarata nici prea moale nici prea tare, scos absolut tot ce are legatura cu rapitorul din echipament... sa nu prind shad, vobler, fir textil nimic! nici cea mai mica aluzie de rapitor...
Ei dragii moshului si cum va spuneam, unde ramasesem?
a da! in puterea noptii pe la orele 2ocloc desteptarea, asta daca adorm 
Voi pescui la pasnici dunareni, sper la 2-7 crapi intre 3 si 17 kilo si cativa carasi pentru suflet...
tin la curent, fir intins!

- sambata pregatiri: bagat bagaje in masina , confectionat una bucata mamaliga nici prea dulce nici prea sarata nici prea moale nici prea tare, scos absolut tot ce are legatura cu rapitorul din echipament... sa nu prind shad, vobler, fir textil nimic! nici cea mai mica aluzie de rapitor...
Ei dragii moshului si cum va spuneam, unde ramasesem?

Voi pescui la pasnici dunareni, sper la 2-7 crapi intre 3 si 17 kilo si cativa carasi pentru suflet...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ce vorbe grele, tz! tz! tz!taicanoe scrie:![]()
"tin la curent, fir intins!" ... merge mai bine decat la mamaliga

montura de curent: cap de jig de 70g. modificat pt a culisa si montura offset

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9009
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
te lasa inima?macar o linguritza pentru ness,tai coada la repezealasi tot incropesti ceva !ovidiu scrie:azi nu am prins dar duminica o sa prind grav!
Ei dragii moshului si cum va spuneam, unde ramasesem?a da! in puterea noptii pe la orele 2ocloc desteptarea, asta daca adorm
Voi pescui la pasnici dunareni, sper la 2-7 crapi intre 3 si 17 kilo si cativa carasi pentru suflet...![]()
[quote="rine"te lasa inima?macar o linguritza pentru ness,tai coada la repezealasi tot incropesti ceva ![/quote]
ma lasa inima, fiindca abia astept sa se duca copiii la scoala, adica sa vina 15 septembrie si sa ma dedic pe rapitori, care rapitori in cazul meu inseamna salau ; lingurita de ness nu cadreaza
am pregatit niste sute de jiguri si mii de plastice pentru ultimul drum... unele totusi vor merge de doua ori la apa 
Daca intre 15 septembrie si revelion, spun ca ma duc la crap sa stiti ca mint
ma lasa inima, fiindca abia astept sa se duca copiii la scoala, adica sa vina 15 septembrie si sa ma dedic pe rapitori, care rapitori in cazul meu inseamna salau ; lingurita de ness nu cadreaza

Daca intre 15 septembrie si revelion, spun ca ma duc la crap sa stiti ca mint