Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 19 Aug 2009, 14:21

gratar nu ....dar bere am bagat obligati si de caldura.
Am fost pe dunare.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Aug 2009, 14:45

azi nu am prins dar duminica o sa prind grav! ;)

pregatirile sunt in toi: joi rashnesc malaiul cu fluturi si larve extraterestre :D

- vineri, scot barca si motorul din beci.

- sambata pregatiri: bagat bagaje in masina , confectionat una bucata mamaliga nici prea dulce nici prea sarata nici prea moale nici prea tare, scos absolut tot ce are legatura cu rapitorul din echipament... sa nu prind shad, vobler, fir textil nimic! nici cea mai mica aluzie de rapitor...

Ei dragii moshului si cum va spuneam, unde ramasesem? :roll: a da! in puterea noptii pe la orele 2ocloc desteptarea, asta daca adorm :D

Voi pescui la pasnici dunareni, sper la 2-7 crapi intre 3 si 17 kilo si cativa carasi pentru suflet... :oops:

tin la curent, fir intins!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Aug 2009, 15:00

:lol:
"tin la curent, fir intins!" ... merge mai bine decat la mamaliga :)
S'altare și bunăstare !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Aug 2009, 15:05

taicanoe scrie::lol:
"tin la curent, fir intins!" ... merge mai bine decat la mamaliga :)
ce vorbe grele, tz! tz! tz! :D

montura de curent: cap de jig de 70g. modificat pt a culisa si montura offset :D

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9009
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Aug 2009, 15:59

Salaii vor fi socatzi,oricum ,fir intins :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Aug 2009, 20:23

ovidiu scrie:azi nu am prins dar duminica o sa prind grav! ;)

pregatirile sunt in toi: joi rashnesc malaiul cu fluturi si larve extraterestre :D

- vineri, scot barca si motorul din beci.

- sambata pregatiri: bagat bagaje in masina , confectionat una bucata mamaliga nici prea dulce nici prea sarata nici prea moale nici prea tare, scos absolut tot ce are legatura cu rapitorul din echipament... sa nu prind shad, vobler, fir textil nimic! nici cea mai mica aluzie de rapitor...

Ei dragii moshului si cum va spuneam, unde ramasesem? :roll: a da! in puterea noptii pe la orele 2ocloc desteptarea, asta daca adorm :D

Voi pescui la pasnici dunareni, sper la 2-7 crapi intre 3 si 17 kilo si cativa carasi pentru suflet... :oops:

tin la curent, fir intins!
te lasa inima?macar o linguritza pentru ness,tai coada la repezealasi tot incropesti ceva !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Aug 2009, 21:47

[quote="rine"te lasa inima?macar o linguritza pentru ness,tai coada la repezealasi tot incropesti ceva ![/quote]

ma lasa inima, fiindca abia astept sa se duca copiii la scoala, adica sa vina 15 septembrie si sa ma dedic pe rapitori, care rapitori in cazul meu inseamna salau ; lingurita de ness nu cadreaza :D am pregatit niste sute de jiguri si mii de plastice pentru ultimul drum... unele totusi vor merge de doua ori la apa ;)

Daca intre 15 septembrie si revelion, spun ca ma duc la crap sa stiti ca mint :D

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 20 Aug 2009, 20:33

Astazi am prins cam la orice clean;vobler,rotativa,oscilanta,popper,chiar si la twister am luat 3 clenutzi... Problema e ca prind tot mai mici,pe zi ce trece... :(

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 20 Aug 2009, 21:31

La rnr de 5, un clean dublu k lungimea voblerului... :?: l-o fi enervat... :lol:
Go fishing, what else...

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 21 Aug 2009, 08:15

Si la mine aceiasi chestie se intampla ...din ce in ce mai mici, cel mai mare nu a depasit 800g ... in rest cat degetul :(

Scrie răspuns