Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 14 Aug 2009, 15:34

poti sa-i dai ce vrei...cand nu vrea ...nu vrea....si cand vrea il iei si cu limba de pantof lestata cu piulitza de 20"... :lol: :lol: :lol: .
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

mishu.daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mishu.daniel » 14 Aug 2009, 17:55

storm xxx scrie:poti sa-i dai ce vrei...cand nu vrea ...nu vrea....si cand vrea il iei si cu limba de pantof lestata cu piulitza de 20"... :lol: :lol: :lol: .
Ei aici e o problema.
Nu cred ca se pune problema asa pentru ca daca sunt 10 atacuri pe minut e clar ca vrea!!!
Nu vrea la mine ... e altceva, inseamna ca ceva lipseste .....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Aug 2009, 19:37

mishu.daniel scrie:
storm xxx scrie:poti sa-i dai ce vrei...cand nu vrea ...nu vrea....si cand vrea il iei si cu limba de pantof lestata cu piulitza de 20"... :lol: :lol: :lol: .
Ei aici e o problema.
Nu cred ca se pune problema asa pentru ca daca sunt 10 atacuri pe minut e clar ca vrea!!!
Nu vrea la mine ... e altceva, inseamna ca ceva lipseste .....
nu cred ca lipseste ceva,
ca si storm xxx,zic ca atuncea cand nu vrea nu ai ce sa ii faci.
de regula eu,cand il vad ca ataca asa de frenetic,arunc de cateva ori,schimb ceva naluci si daca in juma de ora nu am rezultat,ma las pagubas.
experienta mi-a aratat ca cele mai bune rezulate le-am avut atuncea cand se vedeau atacuri,dar mai razlete nu asa frenetice.
cea mai buna partida la avat am avuto cand nu vedeai un cerc pe apa,ziceai ca nu e peste in apa si totusi.............

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Aug 2009, 20:03

Foarte greu pe apa limpede,doar un mare noroc itzi salveaza ziua.Apa tulbure,atacuri la suprafatza,sanse mari.Dar deja suntem cam demultisor pe langa subiectul topic-ului :lol:

Mihai_67
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai_67 » 18 Aug 2009, 13:58

Salutari, sunt cel m-ai nou pe acest form si va urmaresc cu interes de mult timp, as dori o singura informatie peste trei zile vrem sa facem o iesire pe olt sa alegem un baraj de la ipotesti in aval dar nu stim pe unde ar manca pestele, nu am m-ai vazut oltul de peste un an ,pescuim in general pe dunare la pf2-gogosu specialitatea [rapitor] pe olt cred ca ne-am multumi si cu alt ceva ,,va multumesc si va doresc fir intins :roll:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Aug 2009, 14:10

:) si eu vreau sa merg la PF2, vineri,dar nu stiu dak ar merge:(

Mihai_67
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai_67 » 18 Aug 2009, 16:24

Despre pf2 pot sa iti dau numai vesti proaste ,am fost in urma cu 10 zile si am venit cum am plecat curgeau primele patru turbine si nimic isi faceau veacul braconieri la agatat nu aveai loc de iei am dat in pietre si la avat si la salau nu am vazut culoarea, incercat si in ecluza aval nimic la tiganas nu curgea nimic ar lucra la turbine si nu curgea nimic, pot sa spun ca am avut o vara de cacao inafara de prohibitie cand am prins avat la orice si pot sa spun ca am avut niste partide dementiale, bine inteles totul afost eliberat si nu imi pare rau, de asta vreau sa vizitez oltul chiar daca ar merge si carasul pt distractie pestele se poate intoarce in apa,,cu stima si fir intins :roll:
Sa nu iti pierzi speranta nu se stie niciodata :wink:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 18 Aug 2009, 21:44

2 avati mici
cca 2 kg buc
munca multa, bere rece si caldura :D asta am luat
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Mihai_67
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai_67 » 19 Aug 2009, 08:41

Pe olt nu m-ai pescueste nimeni ipotesti,draganesti ,frunzaru rusanesti,izbiceni,sa nu bat drumul degeaba,distanta mare :(
Storm xxx unde ai pocnit avati ,sa fi bucuros altii sau intors cu coada intre picioare :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Aug 2009, 12:56

Pai eu cred ca omul a fost bucuros ca a putut face un gratar si bea o bere,daca mai pica si un peste e ok.Nu zic bine storm-xxx? :lol: :lol:

Scrie răspuns