Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Scuze ca ma bag, dar daca doriti sa schimbati ceva incepeti de la altceva, nu de la bani. Ca prea seamana a chiosc de vandut permise... se poate incepe cu ape mai curate, mai pazite, dorinta de a ajuta populatia de peste sa se refaca ceea ce aduce dupa sine pescari multumiti.ATUU scrie:dupa calculele mele ati iesi cam la 70 de lei deci mai putin de jumatate fata de ajvps.iar asta e nimic?...
luci_t scrie:Scuze ca ma bag, dar daca doriti sa schimbati ceva incepeti de la altceva, nu de la bani. Ca prea seamana a chiosc de vandut permise... se poate incepe cu ape mai curate, mai pazite, dorinta de a ajuta populatia de peste sa se refaca ceea ce aduce dupa sine pescari multumiti.ATUU scrie:dupa calculele mele ati iesi cam la 70 de lei deci mai putin de jumatate fata de ajvps.iar asta e nimic?...
Personal, as prefera sa dau mai multi bani la o asociatie si sa stiu ca se face ceva util pt ape, decat sa platesc mai putin si din banii aia sa nu se faca nimic
Ce sa fi facut Esox si nu numai altceva decit sa COLECTEZE bani de la pescarii satui de AJVPS-uri....?iovys scrie:ATUU, scuza-ma ca ma bag si eu in discutie. Daca ati vrut sa faceti ceva, de ce nu ati luat ape in SJ? pentru ca anul trecut ati vandut permise destul de multe in judet, si atat. Faptul ca nu ati facut nimic in afara de eliberarea permisului ANPA, le-a dat avant celor de la ajegvps. Si acum ne arunca celor care am fost satui de ei si am ridicat permisele de la voi, ca nu am facut ce trebuie si ca am fost fraieriti, etc. De exemplu, voi ce ati facut pt Varsolt anul trecut? Ei au populat cu o cantitate, nu mai stiu exact cat de pasnici, salubrizare, au avut un paznic, care e adevarat ca de multe ori a incurajat si a luat parte la braconaje, dar au facut ceva, si asta e un avantaj pt ei, cel putin in acte...