Asa este. Au castigat licitatia cu nota zece, adica au obtinut 100 de puncte. Prin urmare nu pot pune tarife mai mare decat cele care le-au declarat la licitatie, adica 5lei/saptamina,10lei/luna,sau 20lei/anATUU scrie:o data ce detii permis anpa ai optiunea de a platii la ajvps salaj o chitanta de 5lei/saptamina,10lei/luna,sau 20lei/an,iar cu asta gata ,poti pescui...fir intins!
VIRSOLT jud SALAJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vad ca se tot vorbeste de tarifele din grila de punctare. Acele tarife, din cate stiu, era un criteriu suplimentar de departajare, in caz ca mai multe asociatii aveau acelasi punctaj(nu bag mana in foc, dar eu asa stiu). Nicaieri nu cred ca era specificat ca acele tarife trebuie sa ramana asa. Oare sunt obligate asociatiile sa mentina acele tarife? sau pot sa le mareasca /micsoreze, in functie de cine stie ce motive?
Uite aici http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=30iovys scrie:Vad ca se tot vorbeste de tarifele din grila de punctare. Acele tarife, din cate stiu, era un criteriu suplimentar de departajare, in caz ca mai multe asociatii aveau acelasi punctaj(nu bag mana in foc, dar eu asa stiu). Nicaieri nu cred ca era specificat ca acele tarife trebuie sa ramana asa. Oare sunt obligate asociatiile sa mentina acele tarife? sau pot sa le mareasca /micsoreze, in functie de cine stie ce motive?
Din moment ce atribuirea s-a facut in functie de numarul de puncte cumulate din grila de evaluare, inseamna ca tot ce e stipulat acolo trebuie respectat, adica inclusiv tarifele de pescuit. Nu exista nici un dubiu.
Re: Varsolt
Uite ce spune legea:stradic scrie:Ar fi bine sa fie asa dar nu cred ca AJVPS Salaj nu va fi de acord cu asta!
art.7 din ordinul 15/2011 "(3) ANPA elibereaza autorizatie de pescuit recreativ/sportiv asociatiei de pescari sportivi pe baza punctajului rezultat prin aplicarea criteriilor de evaluare prevazute in anexa nr. 5"
In anexa 5 din ordin la punctele 3,4 si 5, s-au acordat punctaje pentru tarife aplicate saptamanal, lunar , respectiv lunar. Deci acest document constituie oferta publica depusa de asociatie, nu va putea fi modificata si va trebui respectata.
Potrivit ordinului, ANPA va publica lista asociatiilor pe zone si tarifele practicate de acestea. Tarifele vor trebui sa fie cele declarate de asociatii in grila de evaluare, altfel ANPA isi va aprinde paie in cap.
- Petru B.GD.N
- senior
din cate am auzit, pt. a obtine cat mai multe puncte, ajvps-urile au pus tarif 0 lei
, asa au castigat majoritatea apelor, dar acum dupa ce au castigat apele nu le mai convine cu 0 lei
.
Iovy, mi-a spus inspectorul ANPA de la noi, ca nu au voie sa puna tarife mai mari decat au scris cand au licitat pt ape. Chestia este ca nu stiu dc treaba asta e valabila pt 5 ani sau doar pt 2011.

Iovy, mi-a spus inspectorul ANPA de la noi, ca nu au voie sa puna tarife mai mari decat au scris cand au licitat pt ape. Chestia este ca nu stiu dc treaba asta e valabila pt 5 ani sau doar pt 2011.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- Petru B.GD.N
- senior
Pentru 2011, iar pentru urmatorii 4 ani se indexseaza cu rata inflatiei (adica 0 * rata inflatiei = 0 barat)Petru B.GD.N scrie:din cate am auzit, pt. a obtine cat mai multe puncte, ajvps-urile au pus tarif 0 lei, asa au castigat majoritatea apelor, dar acum dupa ce au castigat apele nu le mai convine cu 0 lei
.