VIRSOLT jud SALAJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: varsolt
Acum ca au pus mana pe ape ramane numai sa schimbe ordinul.stradic scrie:O sucesc astia cumva ca sa fie in favoarea lor,o sa vedeti!
Acum ca au pus mana pe ape ramane numai sa schimbe ordinul.stradic scrie:O sucesc astia cumva ca sa fie in favoarea lor,o sa vedeti!
si???ar trebui sa emigram cu totii? macar sa ne straduim sa schimbam ceva..stradic scrie:ATUU , tu nu traiesti in Romania? Aici peste noapte se schimba orice!
ATUU, scuza-ma ca ma bag si eu in discutie. Daca ati vrut sa faceti ceva, de ce nu ati luat ape in SJ? pentru ca anul trecut ati vandut permise destul de multe in judet, si atat. Faptul ca nu ati facut nimic in afara de eliberarea permisului ANPA, le-a dat avant celor de la ajegvps. Si acum ne arunca celor care am fost satui de ei si am ridicat permisele de la voi, ca nu am facut ce trebuie si ca am fost fraieriti, etc. De exemplu, voi ce ati facut pt Varsolt anul trecut? Ei au populat cu o cantitate, nu mai stiu exact cat de pasnici, salubrizare, au avut un paznic, care e adevarat ca de multe ori a incurajat si a luat parte la braconaje, dar au facut ceva, si asta e un avantaj pt ei, cel putin in acte...