Nu ai voie sa pescuiesti din barca,dar sa te plimbi cu barca nu pot sa interzicaONYX scrie:Noul ordin de pescuit publicat pe M.O spune ca asociatile pot sa isi faca singure regulamentul...deci acuma chiar deloc nu o sa putem. Anul trecut eu am pescuit cu barca ...au venit de la AJVPS au chemat si pe seful d epost dar amenda nu au putut sa imi dea ca nu au aavut in ce baza legala....si cei de la ape au doar zona de protectie sanitara conform HG 930 ...cea unde sunt balizele...au facut abuz in serviciu....dar eu am pescuit si au venit cu barca la mine pe lac si eu i-am zis sa ceheme politia si atunci s-au ofticat. E tara lui papura Voda si fiecare face legi cum li se taie capul. Poate odata ne vom trezi la realitae...dar cand???
VIRSOLT jud SALAJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Poate nu cistiga AJVPS si putem intra cu barca la salau...iovys scrie:Nea...pana atunci cred ca-si fac rost de autorizatie. Dupa cum spun cei de la anpa, joi se deschid dosarele si vineri se dau rezultatele.
Doamne ajuta ...

In alta ordine de idei pescuitul din barca este deja reglementat , a interzice acest lucru mi se pare un abuz si o incalcare a drepturilor mele ca cetatean...bineinteles ca vor trebui respectate normele de poluare , de mediu etc...
Dar precum stiti motoarele electrice au fost create tocmai pt. acest lucru ...nu mai zic ca la o adica vislesti ca sa nu poluezi...

Asta cu regulament propriu care incalca o lege e deplasata ...parerea mea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Se pare ca AJVPS Salaj o sa detina lacul Varsolt....a vb cineva la ANPA si zicea ca au depus dosarul si urmeaza sa primeasca autorizatia. deci fara barci pe lac
http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Ame ... 65004.html
Asta e Romania...cred ca anul asta o sa ma ocup mai mult cu flyfishingul salmonidelor.
http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Ame ... 65004.html
Asta e Romania...cred ca anul asta o sa ma ocup mai mult cu flyfishingul salmonidelor.