totusi nu inteleg un lucru:daca NU s-a semnat nimic cu RNP atunci de ce oare am gasit pe un brad,la un loc de pescuit jos la ,,stanca''(pentru cine cunoaste locul)la Smida la coada lacului Belis,un afis cu tarifele de pescuit pe anul 2013??????lucutabogdan scrie:matherobert scrie: Salut,
Cum sa pus problema? - a cerut doar ANPA? sau taxa/zi - /abonament anual RNP?
Inspectorul Balas (ANPA Cluj) a zis ca inca nu s-a semnat nici un protocol cu RNP; sunt curios cum au pus problema atat D-nul Mircea cat si Jandarmi.
Avem drum cu asfalt de nota 10 de la Balcesti la Dealu Botii - max 20 minute cu masina!
..un sezon exceptional !
Fir Intins !
si pe acest afis sau comunicat scrie ca aceste tarife sunt valabile DEJA de vreo luna!!!!
din pacate nu am facut o poza sa va arat

drept e ca nu am intalnit pe nimeni de la RNP(am pescuit intr-un loc cam neaccesibil pt multa lume

pan-la urma oare cum e treaba?
in alta ordine de idei am petrecut 3 zile la Smida
vreme nemaipomenita,liniste,nivelul apei foarte ridicat in continuare.
am pescuit in 3 etape:
prima:vineri dupamasa vreo 2 ore in care am luat vreo 20 bibani,toti eliberati la sfarsitul partidei
a doua:sambata vreo 5-6 ore,timp in care am luat vreo 80 de bibi si 5 babusti.bibanii nu au mai fost eliberati ca sa nu faca prapad in continuare(asta daca mai exista alte specii,gen clean sau pastrav),au fost beliti si au ajuns la congelator
clean si pastrav nu am prins.ca si momeala am folosit pestisor,rame,viermi si porumb.bibanii fac ravagii la pestisori si rame,dar intra si la viermi dar mai rar.
alti pescari tot asa au prins:bibi la greu.nimeni nu se lauda cu clean sau pastrav,sau cel putin nu au zis
una peste alta m-am distrat cu bibanii