Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lee lee
senior
senior

Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

Mesaj de lee lee » 12 Mai 2013, 20:58

lucutabogdan scrie:
matherobert scrie: Salut,
Cum sa pus problema? - a cerut doar ANPA? sau taxa/zi - /abonament anual RNP?
Inspectorul Balas (ANPA Cluj) a zis ca inca nu s-a semnat nici un protocol cu RNP; sunt curios cum au pus problema atat D-nul Mircea cat si Jandarmi.
Avem drum cu asfalt de nota 10 de la Balcesti la Dealu Botii - max 20 minute cu masina!
..un sezon exceptional !

Fir Intins !
totusi nu inteleg un lucru:daca NU s-a semnat nimic cu RNP atunci de ce oare am gasit pe un brad,la un loc de pescuit jos la ,,stanca''(pentru cine cunoaste locul)la Smida la coada lacului Belis,un afis cu tarifele de pescuit pe anul 2013??????
si pe acest afis sau comunicat scrie ca aceste tarife sunt valabile DEJA de vreo luna!!!!
din pacate nu am facut o poza sa va arat :(
drept e ca nu am intalnit pe nimeni de la RNP(am pescuit intr-un loc cam neaccesibil pt multa lume :) ) sa-mi ceara bani ca m-as fi luat putin in gura cu ei daca cereau bani
pan-la urma oare cum e treaba?

in alta ordine de idei am petrecut 3 zile la Smida
vreme nemaipomenita,liniste,nivelul apei foarte ridicat in continuare.
am pescuit in 3 etape:
prima:vineri dupamasa vreo 2 ore in care am luat vreo 20 bibani,toti eliberati la sfarsitul partidei
a doua:sambata vreo 5-6 ore,timp in care am luat vreo 80 de bibi si 5 babusti.bibanii nu au mai fost eliberati ca sa nu faca prapad in continuare(asta daca mai exista alte specii,gen clean sau pastrav),au fost beliti si au ajuns la congelator
clean si pastrav nu am prins.ca si momeala am folosit pestisor,rame,viermi si porumb.bibanii fac ravagii la pestisori si rame,dar intra si la viermi dar mai rar.
alti pescari tot asa au prins:bibi la greu.nimeni nu se lauda cu clean sau pastrav,sau cel putin nu au zis
una peste alta m-am distrat cu bibanii
Catch & relax

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 12 Mai 2013, 21:30

completare la ceea ce am scris mai sus(imi cer scuze dar sincer nu stiu cum se editeaza postarea :wallbash: ,desi am cautat si gasit modalitatea dar nu inteleg cum se face,poate ma lamureste cineva in aceasta privinta).pe alte forumuri nu ,,imi prind urechile'' ca si aici.tot cautam minute in sir un buton de edit dar nu gasesc....asta e.
a treia etapa de pescuit a fost azi,duminica,dar dupa vreo ora de distractie cu cativa bibi a venit o ploaie serioasa si m-a alungat de pe lac

in ceea ce priveste drumul de la Rachitele pana la Doda Pilii,doar ca e mai bun decat anii trecuti.e aproape pregatit de asfaltare dar nu cred ca se va termina vreodata din moment ce nu mai sunt utilaje sau muncitori pe traseu(in toamna mai erau) plus ca se tot amana data finalizarii cu cate un an :(

PS:acum la postarea asta am observat functia de modificare dar la cealalta nu mai apare :mrgreen:
Catch & relax

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 13 Mai 2013, 07:02

Stai linistit Bogdane cu c&r. Am vazut si eu ca unii prindeau cleni pe Tarnita de cel mult 20 cm si ii bagau in traista.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 13 Mai 2013, 16:19

Salut,
leelee, RNP a pus taxa dintr-un singur motiv : sunt siguri ca se va semna si in acest an intrucat sunt sfori politice la nivel inalt.
Danone, in legatura cu c&r, nu am nici o problema daca se retine peste (mai ales bibi) insa e de bun simnt sa retii exemplare "legale" si nu cu "sacul".

Cine este dispus sa-mi incarce bsb - ul de 100Ah ? :) - ofer plata echivalenta a 2 kw :)

Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 14 Mai 2013, 06:38

Salut Bogdane
In legatura cu clenutii sub 20 cm de care vorbeam ca sunt bagati la sac , imi exprimam indignarea si ma lua o furie cand vedeam cum indivizii se si laudau ce capturi au facut. Pai fomistii aia nu au vazut la viata lor clean peste kil decat in poze.
Cat despre BSB-ul tau inteleg ca i-ai si facut "botezul" , ca doar bag de seama ca nu l-ai cumparat descarcat.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 22 Mai 2013, 16:41

Salut,
Cine ma poate ajuta cu o solutie nu foarte costisitoare pentru transportul barcii gonflabile
Am cautat pe net de m-am plictisit si in afara de magazinele de pescuit nu am gasit nimic relevant si nu as da peste 100 ron pentru transport (decat daca nu am alta varianta )
Dimensiunea ar fi L120, A30, H-80. KG- max 55.

MS.!

Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

matherobert
junior
junior

Mesaj de matherobert » 22 Mai 2013, 19:44

Nu inteleg.....nu poti sa-o dezumflii, sau nu vrei?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 22 Mai 2013, 21:39

matherobert scrie:Nu inteleg.....nu poti sa-o dezumflii, sau nu vrei?

Da, se dezumfla :?: :shock:.... :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Mai 2013, 08:38

ticairlandezu scrie:

Da, se dezumfla :?: :shock:.... :lol: :lol:
....normal, si apoi se impatura, dupa care incape foarte frumos in portbagaj. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 24 Mai 2013, 12:11

lucutabogdan scrie:Salut,
Cine ma poate ajuta cu o solutie nu foarte costisitoare pentru transportul barcii gonflabile
Am cautat pe net de m-am plictisit si in afara de magazinele de pescuit nu am gasit nimic relevant si nu as da peste 100 ron pentru transport (decat daca nu am alta varianta )
Dimensiunea ar fi L120, A30, H-80. KG- max 55.

MS.!

Fir Intins !
cred ca pentru a te ajuta avem nevoie de niste amanunte mai detaliate
ce inseamna transportul acestei barci?de unde pana unde?umflata sau dezumflata?daca umflata atunci nu inteleg ce barca de lungimea de 120cm,presupun,are o greutate de 55kg......sau o fi dezumflata?
ce cauti de fapt?un mijloc de transport cu care sa duci barca undeva,gen duba sau remorca,sau un alt tip de mijloc de transport cu care sa poti cara barca dezumflata de la masina la apa,gen carucior?
daca cauti carucior(sau cum s-or numi :) ) pliabil de bagaje vezi ca sunt de gasit la Baumax,Selgros...etc...dar cred ca pe la 150 ron.acum un an cel mai ieftin era la 125 ron.marcile sunt Erba,Elka,Einhell.....
eu am cumparat unul Elka in Austria la 20 de € (87 ron aprox.)
Catch & relax

Scrie răspuns