Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
4 zile pe Belis
M-am intalnit de doua ori cu jandarmii. ANPA a fost suficient.
Zona misto, pesti care se numesc in realitate pescuti.
Povesti despre lipani in zona Ciurtuci. Doar povesti.
Gunoaie cat China, o gramada de omuleti in wadersi care in afara de o opareala la oo, mai nimic.
Noroc cu sarbatorile, mielul la cuptor si cabana misto de tot. Ca pescuiala...trista.
Ahh, si doi gogi, echipati corespunzator, cu wadersi, barci pneumatice, mix de fly si spin, care ne-au intrebat daca nu vrem doi cleni.
Masivi, la 10 cm bucata.
Le-am zis ca noi c&r si ne-au raspuns ca i-au retinut ca-s primii pe anul asta. Mirific.
M-am intalnit de doua ori cu jandarmii. ANPA a fost suficient.
Zona misto, pesti care se numesc in realitate pescuti.
Povesti despre lipani in zona Ciurtuci. Doar povesti.
Gunoaie cat China, o gramada de omuleti in wadersi care in afara de o opareala la oo, mai nimic.
Noroc cu sarbatorile, mielul la cuptor si cabana misto de tot. Ca pescuiala...trista.
Ahh, si doi gogi, echipati corespunzator, cu wadersi, barci pneumatice, mix de fly si spin, care ne-au intrebat daca nu vrem doi cleni.
Masivi, la 10 cm bucata.
Le-am zis ca noi c&r si ne-au raspuns ca i-au retinut ca-s primii pe anul asta. Mirific.
am iesit si ei cu un prieten pe Belis pe coada catre Ciurtuci duminica
am prins vreo 20 de pesti in total dintre care vreo 15 bibani,destui de mici,restul babusti,tot mici.toti au fost eliberati
vremea frumoasa,apa foarte mare,gunoaie peste tot,peisaj minunat
am mai intalnit cativa pescari dar nu se lauda niciunul
am prins vreo 20 de pesti in total dintre care vreo 15 bibani,destui de mici,restul babusti,tot mici.toti au fost eliberati
vremea frumoasa,apa foarte mare,gunoaie peste tot,peisaj minunat
am mai intalnit cativa pescari dar nu se lauda niciunul

Catch & relax
-
- junior
Salutare la toata lumea.
Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog care e de fapt perioada de prohibitie anul asta?
Eu stiam ca anul asta e pana in 6 iunie. Acum vad ca la pastrav e deschis pe Belis.
Imi scapa mie ceva? Sunt din Cluj si as merge si eu la o partida da nu stiu incotro sa o apuc ca stiam ca e prohibitie.
Pe Belis e destul permisul ANPA sau trebuie sa achit si taxa de zi la tipul cu barca?
Si daca e deschis sezonul doar la pastrav pot pescui atata timp cat nu retin cleanul (la care am inteles ca e inchis?)
La fel, daca merg in Cheile Turzii (unde nu este decat clean din cate stiu) e ok? Eventual chiar daca prind clean si nu retin nimic?
Legea e atat de clara in Romania ca nu mai inteleg nimic.
Multumesc
Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog care e de fapt perioada de prohibitie anul asta?
Eu stiam ca anul asta e pana in 6 iunie. Acum vad ca la pastrav e deschis pe Belis.
Imi scapa mie ceva? Sunt din Cluj si as merge si eu la o partida da nu stiu incotro sa o apuc ca stiam ca e prohibitie.
Pe Belis e destul permisul ANPA sau trebuie sa achit si taxa de zi la tipul cu barca?
Si daca e deschis sezonul doar la pastrav pot pescui atata timp cat nu retin cleanul (la care am inteles ca e inchis?)
La fel, daca merg in Cheile Turzii (unde nu este decat clean din cate stiu) e ok? Eventual chiar daca prind clean si nu retin nimic?
Legea e atat de clara in Romania ca nu mai inteleg nimic.
Multumesc
Citeste aici:http://www.lege-online.ro/lr-ORDIN-400% ... 6160).html si te vei lamuri. Spor.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
-
- junior
Ok,
Sunt pastravi pe rauletul ce vine din Cheile Turzii?
Sunt pastravi pe rauletul ce vine din Cheile Turzii?

Atentie! In cadrul Rezervatiei Naturale Cheile Turzii, nu este permis pescuitul!
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."
-
- junior
In chei stiu ca e interzis, dar se poate mai jos de chei in afara parcului
Asa da. 
Sigur o sa dai de clean daca il cauti cum trebuie.

Sigur o sa dai de clean daca il cauti cum trebuie.
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."
-
- junior
Pana la urma s-a soldat cu coada lacului Tarnita.
Doi cleni mici la rotativa si in rest biban..
Vremea faina si maneaua la maxim.. Pe la 5 au dat drumul si la apa pe tunel.
La musca nici o miscare nici pe rau in sus desi am zarit vreo cativa cleni de 3-400 grame..
Cred ca au alte preocupari acum
Doi cleni mici la rotativa si in rest biban..
Vremea faina si maneaua la maxim.. Pe la 5 au dat drumul si la apa pe tunel.
La musca nici o miscare nici pe rau in sus desi am zarit vreo cativa cleni de 3-400 grame..
Cred ca au alte preocupari acum

- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,
Acum 2-3 zile. cineva ma anuntat ca a prins vreo 10 cleni intre 30-35 cm pe tarnita la....boabe de porumb de pe la ora 16 pana la 20.
Nu stiu daca a fost c&r insa cred ca asa ar trebui (mai ales in perioada asta).
V-am scris acestea doar pentru a va informa ca a inceput sa se prinda cleni frumosi!
Spor la spinning !
Fir Intins !
Acum 2-3 zile. cineva ma anuntat ca a prins vreo 10 cleni intre 30-35 cm pe tarnita la....boabe de porumb de pe la ora 16 pana la 20.
Nu stiu daca a fost c&r insa cred ca asa ar trebui (mai ales in perioada asta).
V-am scris acestea doar pentru a va informa ca a inceput sa se prinda cleni frumosi!
Spor la spinning !
Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
Fir Intins !