Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lee lee
senior
senior

Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

Mesaj de lee lee » 24 Mai 2013, 12:16

un link cu caruciorul mai sus mentionat
http://www.emag.ro/carucior-pliant-einh ... EKW5DBBBM/
Catch & relax

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 26 Mai 2013, 17:53

cred ca pentru a te ajuta avem nevoie de niste amanunte mai detaliate
ce inseamna transportul acestei barci?de unde pana unde?umflata sau dezumflata?daca umflata atunci nu inteleg ce barca de lungimea de 120cm,presupun,are o greutate de 55kg......sau o fi dezumflata?
ce cauti de fapt?un mijloc de transport cu care sa duci barca undeva,gen duba sau remorca,sau un alt tip de mijloc de transport cu care sa poti cara barca dezumflata de la masina la apa,gen carucior?
daca cauti carucior(sau cum s-or numi :) ) pliabil de bagaje vezi ca sunt de gasit la Baumax,Selgros...etc...dar cred ca pe la 150 ron.acum un an cel mai ieftin era la 125 ron.marcile sunt Erba,Elka,Einhell.....
eu am cumparat unul Elka in Austria la 20 de € (87 ron aprox.)[/quote]

Salut,
:)))) la dracu ! (scz) am nevoie de o geanta pentru a transporta barca !!! (cred ca eram sub influenta sucului de mere :))
Multam de grija ! ;)

Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 26 Mai 2013, 22:36

http://www.kolibriboats.ro/accesorii-pentru-barci.html

138 Geanta transport barca (К280СТ - КМ280) 100
139 Geanta transport barca (КМ-300 - КМ300Д) 125

poate te ajuta
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2013, 12:31

mynu_cs scrie:http://www.kolibriboats.ro/accesorii-pentru-barci.html

138 Geanta transport barca (К280СТ - КМ280) 100
139 Geanta transport barca (КМ-300 - КМ300Д) 125

poate te ajuta
Am cumparat si eu un sac de barca de la Serghei (koliriboats) ...e super ok , sunt f. multumit.
Recomand .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 28 Mai 2013, 08:01

Eu mi-am facut-o singur. De fapt mi-a facut-o la comanda dupa dimensiunile date de mine, o tanti de la tara . Materialul este o rafie f rezistenta si impermeabila de culoare albastra si este prevazuta cu fermoar si manere. Nu este prea aspectoasa dar e foarte practica. Imi incape barca , vaslele , pompa manuala si pompa electrica. M-a costat vreo 15 lei.

skittulici
junior
junior

Mesaj de skittulici » 31 Mai 2013, 14:32

lee lee scrie:
lucutabogdan scrie:
matherobert scrie: Salut,
Cum sa pus problema? - a cerut doar ANPA? sau taxa/zi - /abonament anual RNP?
Inspectorul Balas (ANPA Cluj) a zis ca inca nu s-a semnat nici un protocol cu RNP; sunt curios cum au pus problema atat D-nul Mircea cat si Jandarmi.
Avem drum cu asfalt de nota 10 de la Balcesti la Dealu Botii - max 20 minute cu masina!
..un sezon exceptional !

Fir Intins !
totusi nu inteleg un lucru:daca NU s-a semnat nimic cu RNP atunci de ce oare am gasit pe un brad,la un loc de pescuit jos la ,,stanca''(pentru cine cunoaste locul)la Smida la coada lacului Belis,un afis cu tarifele de pescuit pe anul 2013??????
si pe acest afis sau comunicat scrie ca aceste tarife sunt valabile DEJA de vreo luna!!!!
din pacate nu am facut o poza sa va arat :(
drept e ca nu am intalnit pe nimeni de la RNP(am pescuit intr-un loc cam neaccesibil pt multa lume :) ) sa-mi ceara bani ca m-as fi luat putin in gura cu ei daca cereau bani
pan-la urma oare cum e treaba?

in alta ordine de idei am petrecut 3 zile la Smida
vreme nemaipomenita,liniste,nivelul apei foarte ridicat in continuare.
am pescuit in 3 etape:
prima:vineri dupamasa vreo 2 ore in care am luat vreo 20 bibani,toti eliberati la sfarsitul partidei
a doua:sambata vreo 5-6 ore,timp in care am luat vreo 80 de bibi si 5 babusti.bibanii nu au mai fost eliberati ca sa nu faca prapad in continuare(asta daca mai exista alte specii,gen clean sau pastrav),au fost beliti si au ajuns la congelator
clean si pastrav nu am prins.ca si momeala am folosit pestisor,rame,viermi si porumb.bibanii fac ravagii la pestisori si rame,dar intra si la viermi dar mai rar.
alti pescari tot asa au prins:bibi la greu.nimeni nu se lauda cu clean sau pastrav,sau cel putin nu au zis
una peste alta m-am distrat cu bibanii
Tot la Smida am fost si eu un weekend intreg 24-26 Mai.
Lacul e la fel de plin si era in crestere. Ne-a plouat 3 zile aproape tot timpul, mai ales duminica.
Vineri si sambata am fost pe drumul de la Smida Park catre apa, unde trebuia sa fie rau, dar era lac acum, iar duminica mai spre lac (in zona cu cabanuta aceea - care era cu picioare de sustinere din fata in lac).
Am incercat toate metodele de pescuit (musca - de pe mal si din barca, spinning - de pe mal si din barca, plumb, pluta culisanta). Aceleasi rezultate aproximativ: doar bibani - multime si cateva babusti (prima oara cand prind babusti pe Belis). In rest un singur clean prins la porumb. Duminica la fel doar bibabi si un singur pastrav foarte mic si de care mi-a fost foarte mila pentru ca a inghitit acul pana in coada si n-am reusit sa-l salvez.
Ne-am distrat cu batul de musca pescuind bibani la nimfe.
Per total o iesire superba chiar daca ne-a plouat si ne-a suflat vantul de ne-am saturat.
Am fost si controlati atat vineri cat si sambata de un "nene" care nu prea avea el contracte cu el, da "sa dam si noi un 10 lei acolo"..

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 31 Mai 2013, 22:47

Am fost si controlati atat vineri cat si sambata de un "nene" care nu prea avea el contracte cu el, da "sa dam si noi un 10 lei acolo"..
mama lui de insetat :fluch
deci e clar,nu s-a stabilit nimic,dar ,,insetatii'',obisnuiti deja cu luatul banilor,aduna banuti de la oameni naivi care nu stiu cum sta treaba
pai e frumos ce face nene ala? :evil:
Catch & relax

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Iun 2013, 13:18

Da-i mai frumos ce fac aia care-i dau cei 10 lei ceruti??? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

skittulici
junior
junior

Mesaj de skittulici » 03 Iun 2013, 10:18

vali stratonov scrie:
Da-i mai frumos ce fac aia care-i dau cei 10 lei ceruti??? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Aveti nevoie de un pic de curaj si documentare.. N-am platit nici acum cei 10 lei si nici ultima oara cand am fost verificati la baraj de padurarul cu barca. Si atunci i-am cerut o copie a contractului de concesiune si el ne arata o copie a ceva ordin in care scrie cu ce ai voie sa pescuiesti si ce dimensiuni ai voie sa pastrezi + o foaie cu niste preturi scoasa la imprimanta.
Am discutat politicos cu el si i-am explicat ca stim legea si pana nu ne arata contractul sau sa ne zica unde putem sa-l vedem, nu platim nimic. Avem permis Anpa si gata.
A zis ca o sa cheme politia si alte amenintari. I-am zis ca stam acolo si poata sa vina si politia sa discutam si cu ei.

Intr-un tarziu a plecat invins spunand ceva de genu:"Vedeti cum e in tara asta? Nu pot sa va fac nimic cu legea in brate"..

Cred ca de fapt el chiar credea ca are dreptul sa ne ceara banii aia si fara nici un contract.. Ca doar face asta zilnic de ani de zile..

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Iun 2013, 14:02

Cred ca de fapt el chiar credea ca are dreptul sa ne ceara banii aia si fara nici un contract.. Ca doar face asta zilnic de ani de zile..
Ai mare dreptate ....legile in RO se fac tocmai pt. a fi interpretate de cei care doresc asta ...iar de "facut" bani pe prostia unora nu-i chiar asa de greu...
Asta-i tara in care locuim...din pacate. :wallbash: :wallbash:

Scrie răspuns