contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
lucutabogdan
- utilizator constant

danone scrie:Cu un incarcator banal (auto) poti distruge bateria indiferent ce amperaj are 5 sau 10 A, incarcarea facandu-se rapid. In schimb unul mai destept "stie" tot timpul nivelul de umplere al bateriei si modifica permanent (scade) curentul de incarcare pentru a nu "fierbe" bateria. De aceea timpul de incarcare la astfel de incarcatoare ajunge in functie de capacitatea bateriei sa fie si de 48-60 ore.
Salut,
Va multumesc tuturor pentru sfaturi, desi nimeni nu a recomandat un produs concret pentru a incarca acumulatorul corect, nu ma supar si am sa merg pe recomandarea celor care vand asa ceva.
Declar inchisa paranteza
Fir Intins!
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
-
vali stratonov
- veteran

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, desi nimeni nu a recomandat un produs concret pentru a incarca acumulatorul corect, nu ma supar si am sa merg pe recomandarea celor care vand asa ceva.
E cel mai corect....noi putem fi subiectivi in alegerile noastre si cu sigurata nu cunoastem toate produsele atit de bine precum cei care le vind ....doar sa ai grija la faptul ca fiecare comerciant isi lauda marfa

...sa nu pagubesti cumva mai mult pina la urma
Spor si eventual zi-ne si noua pt. ce ai optat ....poate ne va ajuta in viitor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
lucutabogdan
- utilizator constant

Salutare tuturor,
Info prohibitie:
http://www.avocatnet.ro/content/article ... z2Oda9e98A
Conform dialogului cu inspectorul Balas M. (ANPA) achitarea 30 ron la trezorerie si pescuitul e liber conform prohibitiei.
Pana in MAI vedem daca se va concesiona catre RNP sau daca vor fi modificari vis a vis de legalitatea practicarii pescuitului in ape de munte!
Fir Intins!
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
-
georgemuresan
- utilizator nou

Uite un incarcator bunicel de la Ring Automotive UK cu 104$ care stie sa incarce toate tipurile de baterii in 7 etape cu 2/4/6/8A daca nu ma insel, stie sa desulfateze reconditionand bateria care a fost descarcata adanc sau nefolosita o vreme.
http://www.ebay.com/itm/221145593241?ss ... 1423.l2649
Vreau sa-mi iau si eu o baterie si nu sunt hotarat de care. Sper sa ne vedem pe lac anul asta. Fir intins

-
lucutabogdan
- utilizator constant

[quote="georgemuresan"][
Multumesc de ajutor, m-am hotarat asupra BSB DC12-100Ah + MK 110P Portable (1 bank) + barca Carponizer 270 si Minn Kota® Endura™ Max 40 Trolling Motor.
Sper sa fie de succes pe Belis si nu numai (abia astept sa-i dam drumul)
Fir Intins !
Fir Intins !
-
danone
- veteran

Cine ce mai stie, care e treaba pe Belis? Nivelul apei, temperatura, pesti, permise rosilva?
-
mynu_cs
- veteran

-
permisu pe an e 190 ieri am sunat.. restu astept si eu sa aflu
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
lee lee