Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Sunt interzise numai pentru plebe. Dar transportul bustenilor pe apa ?
apropo am iesit in weekend la o partida si inafara de cativa clenuti de 150g nimic notabil.
apropo am iesit in weekend la o partida si inafara de cativa clenuti de 150g nimic notabil.
Deja a inceput sa miste cleanul pe belis. Am dat o tura sambata cu barca pe lac. Vreme frumoasa numai ca a batut un vant nu f tare care m-a cam incurcat un pic. Dimineata am avut prezentari la vobler dar numai clenuti de pana la 20 cm. Surpriza a fost la amiaza intre 1 si 2 cand au inceput seniorii, nu prea multi 4-5 dar peste 30 cm. Am inceput cu voblerele preferate de 4-5 cm culori naturale. Prezentari putine. Surpriza a fost ca majoritatea au intrat la voblere mici de 2 cm/2g dar cel mai bine la asta http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2473.html . Fata de sambata de dinainte a mers mult mai bine.
Chiar nimeni nu mai pescuieste pe belis? Dimineata la 6 voi fi acolo.Stiri pe luni.
Azi am fost seara pe lac si am prins cativa cleni la musca.
Nimic remarcabil dar agitatie multa in jurul mustei.
A fost foarte buna vremea chiar daca au dat cativa picuri de ploaie .
Adrian
Nimic remarcabil dar agitatie multa in jurul mustei.
A fost foarte buna vremea chiar daca au dat cativa picuri de ploaie .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Am iesit sambata pe lac la spining. In afara de cativa cleni(2-3) nimic notabil. Am dat cu rapale, salmo, cozma, strike pro, dorado de la culori naturale la culori turbate si mai nimica. Stie cineva ce se intampla? Si muscarii au spus acelasi lucru. Apropo apa a scazut fata de saptamana trecuta cu juma de metru.
Am fost in Week-end sus.
Vineri seara a fost OK am prins destui cleni la musca.
Am ratat un clean cum nu am mai vazut in lac -peste 50 cm , cand sa-l apuc cu mana mi-a rupt firul de 0.14 si a plecat.
Sambata dimineata din nou o partida frumoasa .12-14 buc dintre care 6-7 erau destul de frumosi.
De sambata de la pranz s-a terminat .
Din 10 in 10 min cate o barca facea valuri care spargandu-se de mal murdareau apa .
Cand sa se linisteasca din nou alta si tot asa.
Am vazut ca la vierme si porumb se prindeau relativ bine , nefiind influentati in aceeasi masura de galagia barcilr cu motor.
Cred ca o perioada sambata si duminica nu prea avem ce cauta pe lac la spining sau la musca.
Altfel, lacul este tot mare, a mai scazut cam 1 m dar este foarte frumos si bun de pescuit.
Vremea minunata , una peste alta un week-end minunat.
Adrian
Vineri seara a fost OK am prins destui cleni la musca.
Am ratat un clean cum nu am mai vazut in lac -peste 50 cm , cand sa-l apuc cu mana mi-a rupt firul de 0.14 si a plecat.
Sambata dimineata din nou o partida frumoasa .12-14 buc dintre care 6-7 erau destul de frumosi.
De sambata de la pranz s-a terminat .
Din 10 in 10 min cate o barca facea valuri care spargandu-se de mal murdareau apa .
Cand sa se linisteasca din nou alta si tot asa.
Am vazut ca la vierme si porumb se prindeau relativ bine , nefiind influentati in aceeasi masura de galagia barcilr cu motor.
Cred ca o perioada sambata si duminica nu prea avem ce cauta pe lac la spining sau la musca.
Altfel, lacul este tot mare, a mai scazut cam 1 m dar este foarte frumos si bun de pescuit.
Vremea minunata , una peste alta un week-end minunat.
Adrian
Ai dreptate Adi. Dimineata a mers relativ bine pana pe la 11-12 dupa care pauza totala. Am vazut clenii pe mijloc la suprafata lacului. Eu am dat numai la vobler. Amicul care era cu mine in barca a luat unul frumos trecut de kil inspre 50 cm. Pe mal se dadea la pluta. Cleni mici si foarte multa babusca intre 15-20 cm. intradevar vremea f frumoasa , nivelul lacului in scadere cam cu 1 m.
Si in week-end-ul care a trecut am fost sus .
Apa a mai scazut cu vreo 2 m .
Inca lacul este sus , apa calda, clenii au mers estul de bine sambata si duminica dimineata,cand am fost sus spre Giurcuta si destul de slab luni cand am mers spre Balcesti.
Am prins majoritatea la musca, nimic notabil max 400 g.
Vremea a fost buna pana duminica seara cand a venit o ploaie sanatoasa, cu fulgere si tunete care m-a alungat de pe lac.
Probabil la voblere va merge ceva mai bine cand se va raci apa.
Adrian
Apa a mai scazut cu vreo 2 m .
Inca lacul este sus , apa calda, clenii au mers estul de bine sambata si duminica dimineata,cand am fost sus spre Giurcuta si destul de slab luni cand am mers spre Balcesti.
Am prins majoritatea la musca, nimic notabil max 400 g.
Vremea a fost buna pana duminica seara cand a venit o ploaie sanatoasa, cu fulgere si tunete care m-a alungat de pe lac.
Probabil la voblere va merge ceva mai bine cand se va raci apa.
Adrian
APA SCADE IN CONTINUARE .
este cam cu 4-5 m mai jos decat cand a fost cota maxima.
pestii sunt apucati.
Intr-o zi merg foarte bine in alta deloc.
vremea a fost schimbatoare in weekend ceea ce a influentat si apucaturile pestilor.
Intr-o dimineata am avut 23 buc iar in urmatoarea deabia am prins 2 buc si acceia mici.
Cine sa-i inteleaga?
Adrian.
este cam cu 4-5 m mai jos decat cand a fost cota maxima.
pestii sunt apucati.
Intr-o zi merg foarte bine in alta deloc.
vremea a fost schimbatoare in weekend ceea ce a influentat si apucaturile pestilor.
Intr-o dimineata am avut 23 buc iar in urmatoarea deabia am prins 2 buc si acceia mici.
Cine sa-i inteleaga?
Adrian.
care e nivelul la belis in acest moment?