Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Eu nu am vazut nimic suspect si nici nevasta-mea care se ocupa de curatat pestii.
Oricum nu cred ca afecteaza cu ceva carnea fiindca nu este ca si parazitul din biban care sta in carne.
Cred ca este mai usor sa nu analizezi matele pestelui ci sa le arunci direct.
Maine urc din nou, voi vedea cum se comporta.
Adrian
Oricum nu cred ca afecteaza cu ceva carnea fiindca nu este ca si parazitul din biban care sta in carne.
Cred ca este mai usor sa nu analizezi matele pestelui ci sa le arunci direct.
Maine urc din nou, voi vedea cum se comporta.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Tenie am gasit si eu in vreo 2 babusti la giurcuta,in cleni nu am gasit.
Este ceva foarte periculos.Nu demult am vazut pe Animal Planet o emisiune parca ii zicea "Monstri din corpul uman" in care se prezenta un caz de infestare cu tenia si larvele i-au ajuns sub forma de chist in creier.Si eu am gasit una intr-o babusca pe Belis si desi am recunoscut parazitul parca nu mi-a venit sa cred. Preparati pestele prin tratare termica corespunzatoare pentru a evita contaminarea.lee lee scrie:si ce este tenia asta?
Un motiv in plus sa eliberati pestele prins 

In weekendul trecut a fost concursul Master la spinning.
Asta nu i-a impiedicat pe nesimtitii cu barci si schijeturi sa-si faca numarul .3-4 Barci si 3-4 skijeturi au facut regula pe lac.
A fost teroare .
Erau neobositi, nu au avut ora de liniste si nici ragaz.
Au zbirniit intruna.
Despre pescuit nici vorba , duminica am mers pana aproape de Smida unde se termina lacul si unde cei cu vajaiala nu au ajuns pentru a putea prinde ceva.
Acolo am prins cativa cleni dintre care 2 au fost cam la 500 g, deci frumosi dar cum am ajuns in drept la Giurcuta unde era pista de concurs la skijeturi s-au terminat, am mai prins doar cativa mititei.
Azi am avut o sedinta la agentia de mediu unde am intrebat din nou daca este permisa circulatia cu barci cu motoare termice,
Mi s-a raspuns ca nici vorba si ca nu imi elibereaza avizul de mediu pentru o constructie la Giurcuta fara sa dea beneficiarul o declaratie ca nu isi va cumpara barca cu motor.
Cand i-am intrebat : cine controleaza aceasta m-au trimis la Garda de Mediu, alta institutie care nu are niciun efect in combaterea problemelor de mediu.
Aberatii ...
Ma intreb cum de pe Lacul Achesee din Austria care are 47 KM nu 17 km ca si Belisul sunt promovate doar sporturile cu vele - Barci, Windsurfuri etc sau cu vasle si motoare electrice.....
Cred ca acolo oamenii nu se stiu distra si nu au parte de binefacerile unei barci cu motor de cel putin 100 CP.
Asta nu i-a impiedicat pe nesimtitii cu barci si schijeturi sa-si faca numarul .3-4 Barci si 3-4 skijeturi au facut regula pe lac.
A fost teroare .
Au zbirniit intruna.
Despre pescuit nici vorba , duminica am mers pana aproape de Smida unde se termina lacul si unde cei cu vajaiala nu au ajuns pentru a putea prinde ceva.
Acolo am prins cativa cleni dintre care 2 au fost cam la 500 g, deci frumosi dar cum am ajuns in drept la Giurcuta unde era pista de concurs la skijeturi s-au terminat, am mai prins doar cativa mititei.
Azi am avut o sedinta la agentia de mediu unde am intrebat din nou daca este permisa circulatia cu barci cu motoare termice,
Mi s-a raspuns ca nici vorba si ca nu imi elibereaza avizul de mediu pentru o constructie la Giurcuta fara sa dea beneficiarul o declaratie ca nu isi va cumpara barca cu motor.
Cand i-am intrebat : cine controleaza aceasta m-au trimis la Garda de Mediu, alta institutie care nu are niciun efect in combaterea problemelor de mediu.
Aberatii ...
Ma intreb cum de pe Lacul Achesee din Austria care are 47 KM nu 17 km ca si Belisul sunt promovate doar sporturile cu vele - Barci, Windsurfuri etc sau cu vasle si motoare electrice.....
Cred ca acolo oamenii nu se stiu distra si nu au parte de binefacerile unei barci cu motor de cel putin 100 CP.
Va atasez un Link pentru a vedea atmosfera de pe lac de Duminica
http://www.youtube.com/watch?v=7PHxL30Tkic
Si cateva poze cu padurea din jurul statiunii Dealu Botii
https://picasaweb.google.com/1122453020 ... logicBelis
Adrian
http://www.youtube.com/watch?v=7PHxL30Tkic
Si cateva poze cu padurea din jurul statiunii Dealu Botii
https://picasaweb.google.com/1122453020 ... logicBelis
Adrian
Am vazut filmul. Doamne ce i-as mai lua pe magararii aia prin luneta? Nu as ezita sa apas pe tragaci. De fapt as avea scuza pentru ca nu altceva decat niste ... animale.
Organizatorii concursului puteau sa ia masuri legale dar si VOI puteati sa sunati la 112 sau apeland la jandarmerie...adriand scrie:In weekendul trecut a fost concursul Master la spinning.
A fost teroare .
Au zbirniit intruna.
Pe mures in zona orasului TG Mures deocamdata sa rezolvat cu jetskyurile datorita avalansei de telefoane si sesizari din parte pescariilor...cat timp va dura asta nu stiu... insa deocamdata e liniste

kzoli scrie:Organizatorii concursului puteau sa ia masuri legale dar si VOI puteati sa sunati la 112 sau apeland la jandarmerie... Pe Belis doar cei de la ISU si DAM( directia apelor ) au "voie" sa foloseasca motoare termice!adriand scrie:In weekendul trecut a fost concursul Master la spinning.
A fost teroare .
Au zbirniit intruna.
Pe mures in zona orasului TG Mures deocamdata sa rezolvat cu jetskyurile datorita avalansei de telefoane si sesizari din parte pescariilor...cat timp va dura asta nu stiu... insa deocamdata e liniste...