Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

Mesaj de vali stratonov » 26 Iul 2012, 08:16

lupone scrie:care e nivelul la belis in acest moment?
Cam 5-6 m(pe verticala) sub nivelul brazilor e pe mal.....apa este in continua scadere. :(
Poate si de aceea clenii sunt atit de "rezervati" :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 26 Iul 2012, 08:37

mersi de informatie.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

Mesaj de lucutabogdan » 30 Iul 2012, 09:03

Vreau sa va povestesc ceva: am fost in urma cu 2 saptamani pe un rau in zona Fagarasului si am regustat senzatia minunata a mai multor pastravi (a fost de vis pentru 2 zile) - mepsuri cupru, apa limpede si activitate intensa a pastravilor.
In acest weekend am avut placerea sa merg la Belis si vazand sambata o activitate modesta la pluta, pentru ziua de duminica am vrut un spining de pe mal de la ora 6 pana la 8. Dupa ora 8 am facut "autostopul" pentru a incerca din barca lui danone (pescar de frunte) . Singurul clean l-am luat de la o stanca din stanga celor de la concursul "cupa celor 3 lacuri" care dealtfel au avut rezultate disperate, radeam cu d-nul Dan de echipamentele de cea mai inalta calitate pe care le admiram cu multa placere insa capturile erau 1-2 buc in decursul zilei. Noi (mai degraba Danone ) a reusit cateva capturi modeste insa cu siguranta erau punctabile si daca era concurent urca sigur cel putin o treapta pe podiumul de premiere.
Nivelul apei desigur sprijinit de hidroelectrica este 6m sub cota maxima, eu va doresc pentru viitor activitate intensa a pestilor si :wink: desigur Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 31 Iul 2012, 10:14

lucutabogdan scrie: concursul "cupa celor 3 lacuri"
Salut ,
in acel weekend s-a desfasurat etapa a doua a Diviziei Open a LRS , intitulata Cupa Belis ,
Detalii aici
http://www.lrs.ro/concurs.php?id=60

" Cupa Celor Trei Lacuri " , se va desfasura in perioada 15-16 septembrie 2012
Oragnizata de catre Aqua Fishing Club , acest concurs a ajuns anul acesta la editia cu nr 10.
Si anul acesta va fi un concurs de " prietenie " , departe de orgolii, si aproape de pescari.
Locatia va fi si anul acesta la Dealul Botii.
Mult mai multe detalii insa va vom putea comunica in a doua parte a lunii august.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 31 Iul 2012, 18:54

in week-endul trecut, din pacate in zona Giurcuta - Dealu Botii a fost dezastru.
Doua Ski-jet-uri au terminat tot lacul.
Vineri seara am avut o partida excelenta la musca ,cu pesti destul de mari- pana la 500 g, si destul de multi .
Sambata dimineata la vobler a fost OK , ceva mai slab decat la musca dar satisfacator- in jur de 10 buc onorabile.
De sambata la pranz au aparut cele doua masinarii care au deranjat tot lacul si dupa asta s-a terminat.
Am mai prins doar pesti mici si rari,.
Duminica dimineata am mers intr-o zona unde s-au plimbat mai putin si acolo am reusit sa mai pacalesc cativa cleni destul de mari.
Din pacate duminica baietii n-au avut odihna si ne-au terorizat pe toti cei de pe maluri, sau de pe apa fara a se gandi ca daca stateam in centru langa biserica Sfintu Mihail era mai multa liniste.
Am inteles ca au fost ceva conflicte la pensiune dar nu am detalii.
Se confirma inca o data ca nesimtitiii nu au limite si ca doar ei trebuie sa se simta bine , ceilalti necontand.
Cam asa a fost.
Sper ca saptamna asta sa stea la statiune la Belis si sa ne lase in pace , dar nu se stie.
Oricum serviciul 112 functioneaza si conform legii nou aprobate a pick-nicului pot fi sanctionati.macar in orele de liniste.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 31 Iul 2012, 21:01

[Salut,
Nu stiam ca sunt 2 concursuri, oricum in septembrie e cu totul altceva, si activitatea pestilor e mai intensa, asa ca le dorim fir intins.
PT Adriand
- cei cu skijetul i-am vazut sambata pe langa statiune - Belis, iar Duminica pe lac in zona ta. Acum nu stiu daca sunt aceiasi insa na , e zona nepopulata de astfel de placeri si pe langa nesimntirea de a strica linistea si farmecul zonei, sunt si inconstienti- am vazut cu ski nautic sambata la viteza maxima.
Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

Shoboo
junior
junior

Mesaj de Shoboo » 05 Aug 2012, 04:11

Salutare!
Imi poate recomanda cineva un loc pe malul lacului unde as putea sa merg cu cortul? Doresc sa fac o iesire cu cativa prieteni, cu cortul, iar pe mine ma intereseaza pescuitul, de aceea intreb de zone bune de campat pe malul lacului.
Multumesc anticipat!
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 06 Aug 2012, 16:06

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 12 Aug 2012, 21:50

Pentru camping Giurcuta este o locatie destul de comoda ,.Acum vremea este mai rece, azi dimineata erau 4,5 grade.
Daca mergeti de la Giurcuta inainte pe drumul de linga lac in aval , sunt cateva locuri bune pentru camping.

Eu sunt de o saptamana sus.
Saptamana trecuta cand era cald a fost un adevarat festival seara la musca.
Atacuri la fiecare aruncare, pesti destul de mari - cel mai mare 900 g, destul de multi - 10-20 buc pe tura de pescuit mai frumosi si inca multi mititei .
Cand s-a schimbat vremea s-au potolit brusc, atacuri mai rare si nehotarate.
Mi-am dat seama cu aceasta ocazie ca ceea ce conteaza nu este nici musca,nici firul si nici macar tehnica desavarsita a pescarului ,ci lacomia pestilor ,care cand ataca ca sa se hraneasca se prind uneori si singuri, atat sunt de hotarati.
Sigur ca in momentele cand nu prea mananca si cand se joaca pe langa musca ,atunci se poate vedea cine are abilitati mai bune la acest sport.
Apa scade in continuare dar nu cred ca afecteaza foarte mult comportamentul pestilor.
Dimineata am incercat la voblere dar rezultatele au fost destul de slabe - 3-4 pesti notabili pe tura.
O saptamana buna !
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

dancj
junior
junior

Mesaj de dancj » 12 Aug 2012, 22:39

Salut , poate infira/confirma cineva daca cleni(pestii) de pe Belis au tenie? Zilele trecute am vb cu cineva care sustinea ca toti cleni prinsi ( in zona barajului) au avut tenie. True?
In poiana Horii sunt manelari/circari/gratare?Ma pot duce cu cortul sau imi tin ouale in cuib?!
Multamesc
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss

Scrie răspuns