Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Aug 2011, 08:44

"lee lee"

Salut,

Vila e la 3 km de Belis si se inchiriaza ori la 7 persoane (vila mica) ori la 14-16 persoane cea mare si desigur e un pret destul de respingator(Tarif integral weekend = 750 lei;pentru un grup de 14-16 persoane = 900lei/noapte. Tarif integral weekend = 1.800 lei); la acele casute (IC Ponor) am fost cu sotia si cu inca vreo 20 persoane de 1 MAI acum vreo 5 ani si a zis ca nu mai vrea sa indure acel frig :)) (avem si un bb de aproape 2 ani ) asa ca e exclusa lipsa de confort termic; poate pe la Lesu Ursului voi face o escapada sa vedem cum si daca se compara cu Belis !!!

Danone, as veni bucuros dar in acest week-end (din cate am aflat ) se tine ceva concurs asa ca e cam subtire activitatea , insa daca prinzi ceva "de lauda " zi sa stim si noi (chiar daca nu e peste 10 cm :D )
Concediu placut, vreme frumoasa si ...

Fir Intins !

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 01 Aug 2011, 08:50

cum e nivelul apei? tot jos?

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Aug 2011, 08:52

Radu_ scrie:cum e nivelul apei? tot jos?
Salut,

Da, se poate spune ca e destul de jos fata de cota normala si informatia este ca pana prin septembrie tot asa va fi ( apa acumulata in 3 zile se poate consuma de catre turbine in 3 ore ) asa ca pana in Septembrie ne bucuram de ceea ce avem.

Fir Intins !

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 01 Aug 2011, 08:56

ok, deci cozile s-au mutat mai in aval. mersi, fir intins

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 01 Aug 2011, 10:39

lucutabogdan scrie: Danone, as veni bucuros dar in acest week-end (din cate am aflat ) se tine ceva concurs asa ca e cam subtire activitatea , insa daca prinzi ceva "de lauda " zi sa stim si noi (chiar daca nu e peste 10 cm :D )
Concediu placut, vreme frumoasa si ...

Fir Intins !
Bogdane, salutari. In weekend am mers doar la relaxare cu nevasta.
Nu am avut intentia sa ies pe lac din cauza vremii nefavorabile, dar saptamana asta , pt ca sunt in concediu, te provoc la o partida (daca poti in timpul saptamanii - iti las pe privat si un nr . de telefon). O sa stabilim un traseu in care la prima ora a diminetii iti arat cum se prinde la vobler un clean de peste 500 g.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Aug 2011, 10:58

[Fir Intins ![/quote]
Bogdane, salutari. In weekend am mers doar la relaxare cu nevasta.
Nu am avut intentia sa ies pe lac din cauza vremii nefavorabile, dar saptamana asta , pt ca sunt in concediu, te provoc la o partida (daca poti in timpul saptamanii - iti las pe privat si un nr . de telefon). O sa stabilim un traseu in care la prima ora a diminetii iti arat cum se prinde la vobler un clean de peste 500 g.[/quote]

Salut,

Cuvantul potrivit ar fi "fierb" la invitatia ta; da-mi MP cu nr de telefon al tau si perioada cand esti la Belis (program de pescuit) ; daca reusesc sa fug o zi la Belis am sa te sun inainte sa facem o partida de pescuit, daca nu, eu oricum iti urez :

Fir Intins! :D

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 01 Aug 2011, 11:43

@danone, pe unde intri cu barca? (pe cozi stiu intrarile), vreau sa ies si eu la belis ca n-am fost deloc anul asta.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 02 Aug 2011, 13:09

Radu_ scrie:@danone, pe unde intri cu barca? (pe cozi stiu intrarile), vreau sa ies si eu la belis ca n-am fost deloc anul asta.
Eu intru cu barca pe la cabanele de l aParaul Rece. Se merge vreo 3km din centrul satului (unde se tine duminica targul) pe vechiul drum de pietre care ducea la vechiul sat de sub lac. Accesul la apa este destul de usor , de la locul de parcare pana la luciul apei este o distanta de vreo 50 m in panta usoara. De acolo te plimbi cu barca pe langa maluri inspre baraj sau inspre Balcesti sau inspre Ciurtuci. Multe locuri faine de dat la vobler.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 03 Aug 2011, 12:59

Un loc unde se intra usor cu barca este Giurcuta.
Acolo se poate ajunge prin poiana Horii sau prin Doda Pilii.
La Giucuta am vazut multe pensiuni.
Cred ca poate fi un loc bun pentru o iesire.
Am informatii ca a crescut apa cu 4-5 m .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 03 Aug 2011, 16:03

adriand scrie: Am informatii ca a crescut apa cu 4-5 m .
Adrian
In timpul concursului din week asta apa a crescut cu 1 m de vineri seara pana duminica la pranz..

Scrie răspuns