Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 22 Iul 2011, 21:12

Am ajuns si eu din nou pe lac.
Am iesit destul de tarziu - pe la 6 seara- ploua incet , am mers pana la coada lacului unde intra Somesul in lac, acolo am facut o partida de bibaneala, langa un prag , la fiecare aruncare am avut atac, haios.
Apoi am coborat pana in drept la Giurcuta si la stanci am avut 40 min de pescuit minunate, am inceput cu un pastrav de vre-o 300 g care s-a luptat asa cum numai pastravii o fac , se invart ca si crocodilii si se zbat cu o forta de pare un peste mult mai mare. A fost usor ranit asa ca a plecat inapoi cu voiosie.
Dupa asta am avut o serie de7-8 cleni frumosi la fiecare a doua aruncare, apoi a venit seara, s-a intunecat si acum m-am retras in fata focului fiindca este destul de rece.
O seara minunata .Va doresc tuturor cei care sunteti sau veti fi pe lac partide ca si aceasta.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 22 Iul 2011, 21:21

Salut,
Shoobo, scuze de "cazare" , pescuiesc in primul golf din dreapta locului de unde pleaca cu barca d-nul Mircea :D (de regula)

Fir Intins!

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 23 Iul 2011, 20:42

Azi o zi ceva mai slaba.
Dimineata mi-a fost lene sa ma scol si am iesit pe la 7 cand nu a mers de loc .
Nici nu am stat dacat 1 ora si nimic.
Am incercat in jos spre Balcesti unde apa era foarte curata.
Seara am iesit din nou in jos si dupa o jumatate de ora fara niciun atac m-am mutat in sus spre Giurcuta la apa mai murdara .
Aici cat a batut vantul a mers bine, 5 cleni frumosi si multi bibani si cleni mici.
Am vazut si 4 pescari 3 barbati si o ea, beti care vorbeau atat de frumos si de tare ca am plecat urgent de acolo.
Dupa ei au ramas pe mal vre-o 8 peturi de bere de 2 litri.
Muierea se lauda cum ii face ea pe toti iar unul dintre barbati i-a facut altuia o urare care inca n-am auzit-o:
Sa prinzi tu atatia pesti cata ...... intra-n Paula in seara asta.
Asta ca sa vedeti ce inseamna pentru unii pescuitul.
Din pacate asemenea oameni nu cred ca mai pot fi educati in veci, cu astia ne introducem noi in Europa.
La Giurcuta era mai agitat, spre capatul satului era un Grup de tineri care rageau de se auzeau cred ca din Balcesti.
Cam astea ar fi evenimentele de azi.
Adrian

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Iul 2011, 22:49

...cunoastem astfel de animale, care se numesc oameni!
Nu ai ce sa le faci, sunt epave, care raman asa cum au esuat, nu exista leac pentru ele!
Am crezut ca sunt singurul care sesizeaza astfel de oameni pe marginea apelor sau in natura din preajma lor.. :( :(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 24 Iul 2011, 21:30

Azi o zi slaba.
Dimineata nu am iesit- Lenea e de vina, era ceata, si parea destul de dezagreabil.
Seara am iesit in locul in care alaltaieri si ieri a mers bine, - nimic decat cativa bibani.
Apa s-a curatat si era cristal.
Am coborat mai jos spre Dealu Botii dar n-am reusit decat 2 cleni din care unul imi pare rau ca l-am retinut.
Maine dimineata ma mobilzez si ies pe la 5,30 - 6 sa vad cum merge.
Adrian

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 25 Iul 2011, 06:52

adriand scrie: Am vazut si 4 pescari 3 barbati si o ea, beti care vorbeau atat de frumos si de tare ca am plecat urgent de acolo.
Dupa ei au ramas pe mal vre-o 8 peturi de bere de 2 litri.
Muierea se lauda cum ii face ea pe toti iar unul dintre barbati i-a facut altuia o urare care inca n-am auzit-o:
Sa prinzi tu atatia pesti cata ...... intra-n Paula in seara asta.

da' urarea era pt tine adriane? :lol:

La Giurcuta era mai agitat, spre capatul satului era un Grup de tineri care rageau de se auzeau cred ca din Balcesti.

rageau?????? :?: poate erau renii lui Mosh Craciun :lol: :lol:
Catch & relax

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 25 Iul 2011, 08:10

"adriand"

Salut,

Acele "fapturi minunate" care tot ce stiu sa faca este sa bea cat mai mult , de regula (desi nu dorim asta) ori ajung in lac ori la spital.Cred ca era super oferta Adriane - trei plus UNA !!! - sigr pescuiau la "plasa"

Dupa cum stiti, o noua zi pe lac Sambata, dar cu barca; reusita zilei a fost pierderea unui frumos Salmo hornet 4 in agatatura.
Din pacate am iesit doar la 8 pe lac insa am savurat din plin dimineata, plimbarea pe lac precum si cele doua capturi formidabile de clean : 30 cm (impreuna :)) )

Sambata seara cele 2 -3 ore de pescuit de pe mal nu au fost cu capturi impresionante, (probabil din cauza ploii ) asa ca, din nou catre cabana cu "traista goala" .

Duminica am intarziat iar la pescuit ajungand pe la 6:30 (din cauza gratarului si a berii de Sambata seara) dupa o noapte ploioasa si o dimineata cel putin bizara (m-am trezit cu un taur in fata cabanei, cred ca era un fel de "caine de paza" de inchiriat :D), la pescuit, am incercat , am incercat insa doar palmasi - clean, mreana si desigur... bibani.

Una peste alta cele 4 zile petrecute pe lac au fost minunate intrucat am avut de toate si nu pot decat sa astept o noua ocazie sa urc la munte!

Va doresc sanatate, vreme frumoasa si ...

Fir Intins !

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 25 Iul 2011, 08:20

[lee-lee

Salut,

Apreciez ca faci haz de necaz dar stii cum este : fiecare face ce stie ...

Fir Intins!

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 25 Iul 2011, 11:20

lucutabogdan scrie:
Acele "fapturi minunate" care tot ce stiu sa faca este sa bea cat mai mult , de regula (desi nu dorim asta) ori ajung in lac ori la spital.Cred ca era super oferta Adriane - trei plus UNA !!! - sigr pescuiau la "plasa"

sau poate dadeau la ''fund'' :lol: :lol: :lol:
Catch & relax

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Iul 2011, 12:37

azi dimineata doar 1 clean -34-35 cm in rest bibanei.
Apa stationeaza dupa ce in week-end a scazut acum a revenit la cota de saptamana trecuta.
Nu era pentru mione urarea , eu fiind in barca destul de departe, ei intre ei se incurajau, dar oricum prea multa atentie le-am acordat asa ca o lasam balta.
Pe saptamana viitoare
Adrian

Scrie răspuns