Cu toate ca , vineri seara, la un momentdat m-a cuprins lenea, adrenalina, m-a facut sa ma trezesc pe la 3:30 si sa o iau de la Cluj spre Belis. Mi-am inceput partida pe la 5:45 , cand abia se lumina de ziua. M-am deplasat cu barca pe langa maluri si in prima ora am si luat vreo 5 capturi frumoase la vobler, plus multe atacuri nehotarate. A urmat o perioada de vreo 5 ore de frustrari. Am schimbat voblere dar degeaba.Mai mult m-am plimbat cu barca pe lac. Am mai luat vreo trei cleni frumosi la trena in timp ce ma plimbam. Partida a fost oricum miunata. Ca sa fie totul perfect, am mai coborat pe unele maluri si am cules afine si ciuperci. Am plecat spre casa ametit, dar nu de peturi de bere (cum am vazut la alti) ci vrajit de frumusetea peisajului.
Sambata sper sa ajung din nou daca vremea va permite, pentru ca altceva nu imi va sta in cale . Daca cumva veti vedea un pescar intr-o barca Seahawk II , sa fiti sigur ca eu voi fi.
Boydanone,
P.S. Ca sa fiu recunoscut de prienenii sitului, imi voi inscriptiona pe barca numele de user