Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost intr-un golf spre Giurcuta.
De fapt m-am jucat dea pescuitul din cauza dorului de o partida si am dat la viermi, larve si rame.
Pescuitul a fost doar un motiv de a sta afara pe lac.
Am incercat si la voblere de adancime dar nu a mers asa ca am gasit un brad scufundat in jurul caruia stateau bibanii si acolo m-am distrat putin cu ei.
Gheata avea cam 25 cm si se putea intra si cu masina pe ea .
Adrian
De fapt m-am jucat dea pescuitul din cauza dorului de o partida si am dat la viermi, larve si rame.
Pescuitul a fost doar un motiv de a sta afara pe lac.
Am incercat si la voblere de adancime dar nu a mers asa ca am gasit un brad scufundat in jurul caruia stateau bibanii si acolo m-am distrat putin cu ei.
Gheata avea cam 25 cm si se putea intra si cu masina pe ea .
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
La Belis este inca Gheata pe ramura spre Somesul Cald si este dezghetat pe paraul Belis.
Am incercat sa ma joc cu niste rame in apa dar in afara de 2 bibi nimic.
Apa foarte rece 3-4 grade .
Nu cred ca saptamana viitoare se va dezgheta prea mult fiindca gheata este inca destul de groasa spre mijloc si tine frigul.
Cu totul alta temperatura este langa apa decat la cateva sute de metri.
Sarbatori Fericite!
Adrian
Am incercat sa ma joc cu niste rame in apa dar in afara de 2 bibi nimic.
Apa foarte rece 3-4 grade .
Nu cred ca saptamana viitoare se va dezgheta prea mult fiindca gheata este inca destul de groasa spre mijloc si tine frigul.
Cu totul alta temperatura este langa apa decat la cateva sute de metri.
Sarbatori Fericite!
Adrian
1 Mai
pescari multi cu cort, la pensiuni , in masini. etc
Putini dadeau la momeli artificiale cum ar fi normal in aceasta perioada.
Multi dadeau la pluta .
Am auzit o discutie despre un pastrav prins la viermusti , dar nu stiu care a fost soarta lui.
La spinning merge inca destul de slab, apa are 3-4 grade si sambata seara au fost - 2 grade si bruma.
Am prins cativa cleni pe care i-am eliberat in bune conditii.
Erau destul de amortiti.
Am mai prins vreo 2 bibani plini de icre si o rosioara.
Nu am mai prins rosioara la vobler si ma si mir cum de s-a aruncat la el ca nici nu-i incapea in gura.
Alfel vremea superba si a fost extraordinar ca desi la pensiune era plin nu am auzit manele si au fost foarte civilizati, cinste lor.
La fel erau cativa tineri cu cortul care cred ca se distrau foarte bine dar nu deranjau pe nimeni.
In rest barci cu motor au fost trei sambata dar duminica nu au mai venit si s-a putut pescui in tihna.
Adrian
pescari multi cu cort, la pensiuni , in masini. etc
Putini dadeau la momeli artificiale cum ar fi normal in aceasta perioada.
Multi dadeau la pluta .
Am auzit o discutie despre un pastrav prins la viermusti , dar nu stiu care a fost soarta lui.
La spinning merge inca destul de slab, apa are 3-4 grade si sambata seara au fost - 2 grade si bruma.
Am prins cativa cleni pe care i-am eliberat in bune conditii.
Erau destul de amortiti.
Am mai prins vreo 2 bibani plini de icre si o rosioara.
Nu am mai prins rosioara la vobler si ma si mir cum de s-a aruncat la el ca nici nu-i incapea in gura.
Alfel vremea superba si a fost extraordinar ca desi la pensiune era plin nu am auzit manele si au fost foarte civilizati, cinste lor.
La fel erau cativa tineri cu cortul care cred ca se distrau foarte bine dar nu deranjau pe nimeni.
In rest barci cu motor au fost trei sambata dar duminica nu au mai venit si s-a putut pescui in tihna.
Adrian