in legatura cu circulatia turistica eu zic k din pacate o sa fie si mai mare de anul asta sau anul viitor.pt k deja se repara drumurile prin zona(de ex drumul de la rachitele pana la Doda Pilii se va asfalta anul asta sau anul viitor),deci daca pana acum nu au fost multi pe acolo pt k drumul era groaznic,atunci o sa fie de acum incolo.pt ca o sa poata urca multa lume cu masini joase.si atunci o sa fie o gramada pe acolo.adriand scrie:Nu cred ca asa rezolvati ceva.Spuneti-va direct parerea si nu prin aluzii.
Desigur ca este o gresala ca daca prinzi un pastrav la momeala vie si mai ales in perioada de interdictie sa nu-i dai drumul ca sa poata sa faca alti pastravi care sa populeze lacul.
Din pacate populatia de pastrav a scazut asa de mult incat orice peste este important dar problema mare este la braconajul cu plase monofilament care se practica in mod constant de catre cei ai locului si care distruge totul.
De multe ori cand stau de vorba cu satenii si incerc sa le explic cum isi taie singuri craca de sub picioare fiindca acum ar dori sa -si faca pensiuni, dar din cauza gunoaielor din padure, a defrisarilor si furtului de lemne care a facut impracticabila plimbarea in zona cat si a braconajului care a redus populatia de peste nu mai vine nimeni la pensiunile lor, care le-ar putea aduce venituri mult mai mari dacat cele din furaciuni, dar foamea este mare si venitul imediat mult mai tentant.
Am inceput sa primesc injuraturi sub diverse forme si nu cred ca am reusit altceva dacat sa-i fac sa se fereasca de mine si sa ma considere un fel de dusman al lor si poate un turnator.
Ce sa-i faci mai trebuiesc probabil schimbate cateva generatii pana sa ne dam seama ca nerespectand natura nu ne respectam pe noi si mai ales ne batem joc de copii nostri a caror mostenire o pangarim.
Adrian
cat despre mizerie,vai de capul nostru frate.dupa fiecare tufis exista conserve de mancare sau doza de bere etc.....civilizatie ce mai.

cel mai trist este ca de exemplu in zona Doda Pilii nu exista tomberoane frate,deloc!!!!!!

fir intins