Salutare tuturor,
Impartasanie

:
Acum aproximativ o saptamana, am avut o partida excelenta de pescuit impreuna cu tatal meu.
Am intrat cu barcuta pe la pensiunea Dealu Botii si am pescuit pe malul drept spre Doda Pilii. Dupa ce sa ridicat ceata au intrat la strike pro (stiti voi care) destul de binisor; lacul linistiti, adiere de vant si lacul plin pana la refuz a creat o oportunitate sa studiem o ciuta care a coborat sa bea apa (ne-am apropiat pana pe la vreo 10-15 m ajutati de vant, pana sa ne simnta).
In jurul amiezii am admirat un card de 3-4 cleni "cat barca", langa mal, care nu au simntit nici un interes pentru vreo 3 voblere; ne-am oprit intr-o poienita unde am luat masa "din brisca", moment in care tatal meu ia decizia sa umple 2 pungi de galbiori si eu sa merg spre Doda sa vedem coada lacului (bineinteles ca nici dupa 1 ora inca de mers nu am vazut-o; cred ca e pe la Lesu Ursului:) ). La cca 10 m dupa ce m-am urcat in barca, pescuind cu o rotativa meps aglia cupru Nr2 (era ora 11 ce putea sa se mai intample ?!?) si am lovit dintre tufisuri un frumos clean de 44cm razboinic si cu putere, ne-am intretinut pret de cateva zeci de secunde (senzatie resimntita,echivalent a 2 ore)

In sfarsit m-am bucurat ca am achizitionat minciogul de 60 ron (asta dupa ce am pierdut un pastrav similar in urma cu 1 an). Partida a continuat fara rezultate notabile insa vremea frumoasa, lacul linistit si ziua din timpul saptamanii au contribuit la cea mai frumoasa partida din acest an (exceptie pescuitul de pastrav de pe raurile "virgine" ).
Urmeaza 2 saptamani de pastravalasanie

)
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !