Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Si eu am lipsit in " prima zi de scoala " pentru ca vremea a fost cam rece si ploioasa. De acum incolo si pana in toamna voi raspunde prezent la apel in fiecare weekend pentru ca "m-am pripasit" prin zona.
Cine a mai fost pe Belis cu barca? Cum merge pestele? Am fost sambata la voblerit de pe mal dar m-am lasat pagubas dupa 10 minute pt ca nivelul e maxim , apa fiind pana in padure. E un chin sa te deplasezi si sa lansezi de printre brazi.
Poate cineva sa imi spuna daca drumul de la Dealu Botii de sus pina la pensiune jos, la lac, a fost reabilitat?
Din ce stiu drumul de la Rachitele la Dealu Botii a fost reabilitat.
Merci
Din ce stiu drumul de la Rachitele la Dealu Botii a fost reabilitat.
Merci
Este asfalt de cand incepe urcarea din Rachitele si pana la intrare in Balcesti.
De sus de la sosea pana la Pensiune nu este asfalt dar este practicabil cu o masina normala (fara suspensii sport).
De sus de la sosea pana la Pensiune nu este asfalt dar este practicabil cu o masina normala (fara suspensii sport).
Sa inteleg ca acea portiune de sus pina la pensiune a ramas neschimbat , fata de acum 2 ani cand am fost ultima data? Era pe acea portiune o zona ingusta unde devenea foarte moale daca ploua.
Da. Asa este. Daca portiunea ingusta la care te referi este in partea de jos atunci nu cred ca o sa ai probleme.
Merci de informatii
- nicolaesebastian
- junior
Salutari
Am fost luni, in 9 iunie, cu barca, la coada de la Ciurtuci.
Apa era destul de tulbure; am prins doar bibani la vobler.
Nicu
Am fost luni, in 9 iunie, cu barca, la coada de la Ciurtuci.
Apa era destul de tulbure; am prins doar bibani la vobler.
Nicu
Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii
Am fost ieri si am pescuit de pe mal in zona Balcesti. Clean si biban de mici dimensiuni la vobler.
Apa este foarte sus dar limpede.
Apa este foarte sus dar limpede.
Am facut duminica o iesire cu barca pe lac. Am dat la voblere si la rotative si l-am prins... doar pe Mircea care m-a taxat. In rest nimic. Apa e foarte mare si inca destul de rece. Cred ca cleanul mare inca nu a urcat spre suprafata.