contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
skittulici
- junior

lucutabogdan scrie:Salutare tuturor,
Impartasanie

:
Acum aproximativ o saptamana, am avut o partida excelenta de pescuit impreuna cu tatal meu.
Am intrat cu barcuta pe la pensiunea Dealu Botii si am pescuit pe malul drept spre Doda Pilii. Dupa ce sa ridicat ceata au intrat la strike pro (stiti voi care) destul de binisor; lacul linistiti, adiere de vant si lacul plin pana la refuz a creat o oportunitate sa studiem o ciuta care a coborat sa bea apa (ne-am apropiat pana pe la vreo 10-15 m ajutati de vant, pana sa ne simnta).
In jurul amiezii am admirat un card de 3-4 cleni "cat barca", langa mal, care nu au simntit nici un interes pentru vreo 3 voblere; ne-am oprit intr-o poienita unde am luat masa "din brisca", moment in care tatal meu ia decizia sa umple 2 pungi de galbiori si eu sa merg spre Doda sa vedem coada lacului (bineinteles ca nici dupa 1 ora inca de mers nu am vazut-o; cred ca e pe la Lesu Ursului:) ). La cca 10 m dupa ce m-am urcat in barca, pescuind cu o rotativa meps aglia cupru Nr2 (era ora 11 ce putea sa se mai intample ?!?) si am lovit dintre tufisuri un frumos clean de 44cm razboinic si cu putere, ne-am intretinut pret de cateva zeci de secunde (senzatie resimntita,echivalent a 2 ore)

In sfarsit m-am bucurat ca am achizitionat minciogul de 60 ron (asta dupa ce am pierdut un pastrav similar in urma cu 1 an). Partida a continuat fara rezultate notabile insa vremea frumoasa, lacul linistit si ziua din timpul saptamanii au contribuit la cea mai frumoasa partida din acest an (exceptie pescuitul de pastrav de pe raurile "virgine" ).
Urmeaza 2 saptamani de pastravalasanie

)
Like

-
D_ali
- veteran

Ieri seara ne-am intors acas’, dupa aproape doua saptamani de haladuit prin coclaurii muntilor Retezat si-a Parcului Natural Apuseni.
In ciuda prognozelor apocaliptice si-a curcubeului de coduri meteo din zilele trecute, am reusit (cu multa sansa, ce-i drept) sa fentam la mustata, vremea rea-potrivnica.
Astfel, am reusit sa parcurgem majoritatea traseelor pe care ni le-am propus, dar si sa fac partidele de pescuit pe care le-asteptam de ceva vreme.
Undeva pe la inceputul saptamanii, am gasit timp pentru o partida de cateva ore bune dimineata si seara pe Somesul Cald, partida realmente exceptionala cu cateva duzine de cleni de talie medie, pastravi indigeni si curcubei, pe-o apa perfecta pentru pescuitul cu naluci reactive.
In zilele urmatoare am gasit ceva mai putin timp pentru pescuit, insa am cautat exclusiv curcubeii si indigenii.
Am avut si doua intalniri cu indigeni de talie mare, intr-un amurg pe care sigur nu-l voi uita prea curand.
Intr-o seara, mi-am rezervat putinul timp pentru pescuitul lipanului la musca. Pe cel mai voinic l-am pacalit apoape orbecaind in intuneric. Mirosul specific de cimbrisor m-a trimis instantaneu cu gandul la copilarie…
Noile achizitii in materie de naluci au dat randament foarte bun.
4 cleni si 2 curcubei au fost retinuti pentru mici placeri culinare.
Sper sa revenim curand in aceste locuri foarte dragi noua…
-
boje
- veteran

I hate you!

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
-
D_ali
- veteran

pentru astia de ma urasc, le doresc numa' de bine!

-
boje
- veteran

Bravos domnu'!
Eu anul asta la pastrav, n-am reusit sa ajung decat o data si am prins apa neagra, asa ca...
Anul trecut a fost cu totul si cu totul altceva si veneam lansat pentru 2014. Prin urmare doreste-mi bine in continuare ca poate-mi trece oftica!

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
-
D_ali
- veteran

-
lee lee
- senior

-
Ce se intampla cu user-ul adriand stie careva?
Ca nu a mai dat vreun semn de viata pe aici.......era sufletul acestui topic
Catch & relax
-
danone
- veteran

A mai iesit careva la voblerit pe lac? Ultima data am fost acum vreo doua saptamani. Am dat vreo 2 ore din barca cu rezultate slabe (4 cleni). Mai mult m-am plimbat ca vremea a fost superba.
Pe Adi nu l-am vazut anul asta. Am pescuit mai mult pe langa Belis, iar el da inspre Dealu Botii.
-
adriand
- senior

-
Ma bucura interesul vostru asa ca va salut pe toti.
Am considerat ca postarile mele deveneau banale ,asa ca nu am mai scris demult.
Am fost sus toata vara in week-enduri si am avut partide mai bune sau mai slabe in functie de conditii.
La inceputul sezonului am avut cateva partide grozave la musca apoi inspre iulie-august au fost mai moderate.
In august am avut un clean de 1,6 kg la vobler, iar la musca am prins unul de 1.2 kg restul au fost normali intre 300-500 g cu cativa pe la 800g
Saptaminile trecute am stat in delta pentru 14 zile din care doar una a fost asa cum ma asteptam restul zilelor foarte slabe .
In week-end probabil ca voi urca sus dar nu stiu daca voi apuca sa si pescuiesc.
Va doresc partide frumoase la acest sfarsit de sezon .
Adrian
.
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
Septimiu
- senior

Multumim pentru "update".
Ma intristeaza ca in bilant nu apare nici un pastrav.
Eu am avut un an destul de slab cu vreo 6 iesiri pe Belis din care ultimele 3 cu "barca" dar rezultatele au fost sub asteptari. Din pacate am pescuit doar Sambata sau Duminica, zile puternic afectate de salupele cu motoare termice si multi cai.
Referitor la pescuit, e deschis? Eu dupa 15 septembrie nu am mai mers deoarece stiam ca este inchis.