Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Re: Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

Mesaj de danone » 23 Oct 2014, 12:16

Dupa cum au dat astia legea pe anul asta ar trebui sa fie deschis . Cleanul, bibanul nu sunt in prohibitie in perioada asta.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 23 Oct 2014, 12:32

Si nici lacul Belis nu este intr-o zona de prohibitie prevazuta in ordin.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 23 Oct 2014, 14:14

referitor la acest aspect, am primit in data de 15 septembrie un mail de la directorul ajps cluj. citez din el : facem urmatorul anunt:

Se poate pescui in zona de munte doar pe lacurile artificiale existente in cadrul Romsilva Cluj ( Gilau,Somesul Cald, Tarnita,Belis Floroiu ) la alte specii (clean , biban, babusca, scobar etc ) fara a retine salmonide si cu respectarea regulamentului Romsilva privind pescuitul in apele de munte.

Este interzis pescuitul pe apele curgatoare din zona de munte.

Tarifele raman neschimbate in aceasta perioada.

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 23 Oct 2014, 15:01

adriand scrie:Ma bucura interesul vostru asa ca va salut pe toti.
Am considerat ca postarile mele deveneau banale ,asa ca nu am mai scris demult.
.
Din contra Adriane,eu cel putin urmaream postarile tale deoarece eu sunt plecat aproape 10 luni din an in strainatate si aceste postari ma tin in viata. :mrgreen: Parca as trai clipele cu cel ce scrie in amanunt despre cele intamplate .
E drept ca mi-e ciuda ca nu sunt eu in locul vostru,dar va veni si perioada asta :)
Eu ajung peste o saptamana in tara,oare mai am sanse sa prind ceva vreme buna la Belis si sa prind macar cativa bibani ???
Catch & relax

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 24 Oct 2014, 08:35

lee lee scrie: Eu ajung peste o saptamana in tara,oare mai am sanse sa prind ceva vreme buna la Belis si sa prind macar cativa bibani ???
Grabeste-te daca vrei sa mai prinzi vreme buna. Am auzit ca se va strica vremea. Anul asta a fost cel mai ciudat an. Nu am vazut vara mai capricioasa si frigurosa la Belis. A plouat cel putin de 3 ori pe saptamana daca nu zilnic. La fel a mers si pescuitul - cum zicea si Adrian.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 24 Oct 2014, 09:13

Radu_ scrie:referitor la acest aspect, am primit in data de 15 septembrie un mail de la directorul ajps cluj. citez din el : facem urmatorul anunt:
Se poate pescui in zona de munte doar pe lacurile artificiale existente in cadrul Romsilva Cluj ( Gilau,Somesul Cald, Tarnita,Belis Floroiu ) la alte specii (clean , biban, babusca, scobar etc ) fara a retine salmonide si cu respectarea regulamentului Romsilva privind pescuitul in apele de munte.
Este interzis pescuitul pe apele curgatoare din zona de munte.
Tarifele raman neschimbate in aceasta perioada.
Eu credeam ca numai politicienii ne dezinformeaza si ne manipuleaza, dar constat ca o fac si directorii ajvps (care? )
Care tarife raman neschimbate? Probabil cele de la ajps cluj care nu au nicio legatura cu aceste lacuri. Eu am platit un singur tarif la RNP pe lacurile mentionate -186 lei pe tot anul 2014.
Care regulament RNP? Acolo scrie clar ca se interzice pescuitul cu momeli naturale , ori in viziunea directorului babusca si scobarul au devenit cei mai vorace rapitori. Sau exceptiile astea or fi ceva "dezlegare" la peste?
Domnule director , vedeti ca trimiteti oamenii la braconat !!!!!

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Oct 2014, 18:32

Cred ca asta este ultima partida din anul acesta .
Am iesit pe lac ieri seara ( ora 17 -18.30) si nicio trasatura.
Azi am iesit mai devreme . pe la trei si am avut surpriza ca la iesirea soarelui sa inceapa sa atace asa ca am prins cativa cleni la vobler .
Am incercat cu mai multe pana cand am dat cu unul al d-lui SAS cred care a fost destul de prinzaret .
Din pacate aveam doua dar la unul i s-au corodat ancorele si cand am agatat un peste a cedat .
Clenii am 8-10 buc au fost mici doar 2 buc peste 300 g .
Frig a fost cu tot soarele , la iesirea de pe lac erau 2 grade.
Mai incerc maine dimineata o data si cu asta cred ca o las balta , este cam rece.
Ma bucur ca pe cineva Danone ) intereseaza postarile despre acest lac superb , voi continua sa postez .
O seara placuta
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 26 Oct 2014, 09:29

Intradevar vremea s-a stricat asa cum s-a prognozat. Nu cred ca anul asta se va mai ivi vreo ocazie de ieseala pe lac cu barca. Chiar daca cineva e ferm hotarat sa suporte conditiile meteo, cred ca rezultatele vor fi nule deoarece clenii incep sa se retraga amortiti in adanc. Asa ca Adi , sper sa ne vedem sanatosi la anul, pe lac pe la Dealul Botii, in conditii mai prielnice.

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 14 Dec 2014, 17:56

VA DORESC SARBATORI FERICITE , UN AN NOU BUN SI SA NE AUZIM SAU VEDEM CU BINE IN 2015.
CAT MAI MULT TIMP PE APA VA DORESC LA TOTI.
ADRIAN
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

kvs24
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kvs24 » 31 Ian 2015, 21:56

De cand se poate pescui pe Belis?

Se pot inchiria barci?

In ce zona se poate pescui si de pe mal cu ceva rezltate?

Scrie răspuns