Valea Iadului(aval baraj Lesu)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dinu profesoru
junior
junior

Valea Iadului(aval baraj Lesu)

Mesaj de dinu profesoru » 27 Mar 2009, 17:52

Desi am promis sa nu mai postez pe acest forum,gravitatea faptelor si atitudinea total nesportiva a unor pescari ma forteaza sa fac acest lucru.
Dupa numeroase sesizari, AVPS Livada impreuna cu efective serioase de jandarmi si personal ANPA au efectuat un control pe Valea Iadului in zona aval baraj Lesu,unde surpriza...
pe linga pescari care au luat-o la fuga ca din pusca,altii au venit cu fel de fel de argumente care de care mai stupide,au venit unii care au sustinut ca ei fac parte din ceva lot de pescuit al Romaniei si au aprobare sa pescuiasca in zona respectiva?????...ca la noi nicaieri.
Rezultatul,7 dosare penale si 4 amenzi contraventionale,sunt convins ca multi dintre voi vor spune,e si ce-i cu asta da un ban si scapa,nicio prblema eu ai invit pe toti sa mai incerce sa vedem cine se va plictisi primul.
Momentan Valea Iadului este gestionata exclusiv de AVPS Livada la fel si Crisul Repede de la barajul Tileagd pana la SintIon inclusiv Crisul Mort,in acest sens vom lua masuri drastice impotriva acelor pescari care in afara de faptul ca incalca legea isi bat si joc de cei care icearca sa faca ceva pentru apele noastre.
Voi reveni oricum cu numele meseriasilor de pescari(unii dadeau si cu viermisori)asta in cazul in care nu ma baneaza cineva care se simnte cu musca pe caciula...
fir intins tuturor dar nu in PROHIBITIE!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Valea Iadului(aval baraj Lesu)

Mesaj de MihaiV » 27 Mar 2009, 18:36

dinu profesoru scrie: Momentan Valea Iadului este gestionata exclusiv de AVPS Livada la fel si Crisul Repede de la barajul Tileagd pana la SintIon inclusiv Crisul Mort,
Foarte bine ca cineva mai pazeste apele. Foarte bine ca se fac dosare penale si se dau amenzi!
Dar, tinand cont ca anul asta, la fel ca in anii precedenti, intentionez sa pescuiesc de cateva ori pe Valea Iadului va intreb pe ce baza faceti afirmatia de mai sus?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Mar 2009, 19:40

dinu profesoru scrie:Desi am promis sa nu mai postez pe acest forum,...
cui ai promis ? ...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 27 Mar 2009, 20:23

Dinu, mai este peste pe Valea Iadului?? Am pescuit imediat dupa revolutie prin zona, pana la confluenta cu Crisul Repede, dar m-au scarbit faptele minerilor din acea perioada, au minat la greu toate locurile cu apa adanca de pe toata zona! Erau stapanii absoluti in acea perioada, faceau toate porcariile posibile si nu-i lua nimeni la intrebari( s-au nu aveau curaj s-o faca). Am vazut atunci la un pescar cel mai mare pastrav prins la musca, avea 2,3 kg.! Dar, dupa trecerea minerilor, nu s-a mai prins nimic! :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 27 Mar 2009, 22:59

Raspuns la intrebarea lui MihaiV?! :roll:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Mar 2009, 23:34

dinu profesoru scrie:.........
Momentan Valea Iadului este gestionata exclusiv de AVPS Livada la fel si Crisul Repede de la barajul Tileagd pana la SintIon inclusiv Crisul Mort..........
oauuu,
da de unde v-ati procopsit cu aceste ape??
ati avut mostenire cumva??nu cred,asa ca......
in baza a ce contract gestionati aceste ape??

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 28 Mar 2009, 01:29

@Mihai V
in baza deciziei de atribuire nr 384 inregistrata la ANPA,decizie care a fost eliberata pe baza planului de management depus de AVPS Livada la institutia mai sus mentionata.

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 28 Mar 2009, 01:37

@miky
a fost o discutie mai demult pe teme asemanatoare intr-un alt topic,atunci mi-am dat seama ca de fapt nu are rost sa ascult ineptiile unora,am mai fost pe deasupra si apostrofat de un moderator asa ca am luat acea decizie...oricum nu am de gand sa fac multi purici pe aici dar in acelasi timp este si pacat de mana de oameni care ar vrea sa faca ceva pentru apele noastre...sunt totusi prea putini.

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 28 Mar 2009, 01:44

@ Cucu Ionel
da mai sunt pastravi si in amonte de baraj si in aval pana la Munteni.Eu am copilarit acolo(tatal meu a fost sef de ocol silvic in Remeti timp de 10 ani)stiu prea bine ce pesti erau pe vale,am vazut cum a involuat situatia dar cum am mai spus sunt prea putini cei care vor sa puna umarul la treaba si prea multi papagali.

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 28 Mar 2009, 01:59

@ adiwolf
teoretic nu ar trebui sa bag in seama persoane ca tine,dar nu pot sa ma abtin asa ca te anunt ca in Romania este datoria cetateanului sa se informeze cu privire la prevederile legale in orice domeniu ar fi ele,dar ca sa te mai ajut umpic,poti vizita site-ul www.anpa.ro cauta si tu putin acolo la decizii de atribuire,filiala Timis si poate te lamuresti(nu cauta la cele respinse,acolo vei gasi AJVPS Bihor al carei plan de management a fost respins).
La partea cu ce am mostenit eu,pai ai cam sarit calu,fiindca am mostenit tocmai ce tu nu ai,adica educatie,constiinta si corectitudine.

Scrie răspuns