In primul rand, foarte buna actiunea dvs. dar treaba cu lauda de sine...

Numai bine si fir intins!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
1. Ma bucur sincer ca va ocupati de ingrijirea apelor si a resursei acvatice vii. Sper sa fie cat mai multi in tara care sa faca asta.dinu profesoru scrie:@Mihai V
in baza deciziei de atribuire nr 384 inregistrata la ANPA,decizie care a fost eliberata pe baza planului de management depus de AVPS Livada la institutia mai sus mentionata.
1. Nu sunt moderator pe tot acest site. Aici unde discutam am aceleasi drepturi ca si dumneavostra. Sunt moderator pe 3 sectiuni ale site-ului. Daca vreuna din actiunile mele ca moderator o considerati a fi incorecta si a nu respecta regulamentul site-ului atunci sunteti invitat sa va adresati proprietarului site-ului, cel care mi-a si dat drepturile de moderare. De ce m-o fi ales pe mine?dinu profesoru scrie:@ Nu stiu cine si cum te-a pus pe tine moderator pe acest site, sper sa fi fost o decizie inteleapta,dar cu care eu nu pot fi de acord.
2. Da, in general esenta conteaza. Insa cand e vorba de aplicat legea atunci detaliile conteaza. De exemplu, un proces verbal poate fi anulat daca contine o greseala procedurala. Si asa riscam ca braconierii sa scape nepedepsiti.dinu profesoru scrie: Esenta conteaza,era tarziu si chiar nu am timp si chef sa desfac firul in patru,altii se ocupa de asta..
3. Asta sper si eu. Desi ... momentan e destul de in ordine!dinu profesoru scrie: Sper doar sa se faca ordine in lege si sa se lamureasca lucrurile,
4. Aici din pacate gresiti. Nu va intreb de numar de lege pentru simplul fapt ca legea e extrem de clara. Am citit-o si singur, am intrebat si un jurist si mi-a confirmat ceea ce intelesesem si eu: pescarii pot pescui pe baza permisului ANPA fara a face dovada apartenentei la asociatie,club de pescuit sau federatie! Inteleg ca nu aveti timp, dar sunt doar 7-8 pagini de legislatie de citit. Poate ar fi bine sa va faceti timp intr-o seara si sa le lecturati. Vi le pot trimite daca nu le aveti.dinu profesoru scrie: dar pot sa-ti spun ca NU se poate pescui doar cu permis ANPA,rebuie sa faci dovada apartenentei la o asociatie,club de pescuit sau federatie.
Nu ma intreba ce numar are legea sau OUG-ul,cand a fost publicata eu nu am timp si sincer am alti oameni care se ocupa de asta.
5. Ma stradui de fiecare data!dinu profesoru scrie:Sper doar sa respecti legea cand vei veni sa pescuiesti pe Valea Iadului
6. Asta suna a discriminare pe criterii regionale!dinu profesoru scrie:si spun asta deoarece majoritatea braconierilor pe care i-am prins erau din Cluj
7. Am vazut lostritele aduse din Slovenia in pastravaria de pe Valea Iadului. Foarte frumoase! Ciudat e insa faptul ca proprietarul pastravariei spunea ca sunt ale lui, aduse de el, nicidecum ale APS Livada! Nu mi s-a parut a fi mincinos! Dimpotriva, mi-a facut o impresie foarte buna, un om extrem de pasionat de ceea ce face, daruit acestei activitati! Am toata stima pentru ceea ce face si sper sa reusim sa luam de la dansul ceva pesti sanatosi in acest an pentru a-i elibera in anumite rauri.dinu profesoru scrie:Noi materialul de repopulare il avem(inclusiv lostrita am adus-o din Slovenia)
profesore,dinu profesoru scrie:@ adiwolf
teoretic nu ar trebui sa bag in seama persoane ca tine,dar nu pot sa ma abtin asa ca te anunt ca in Romania este datoria cetateanului sa se informeze cu privire la prevederile legale in orice domeniu ar fi ele,dar ca sa te mai ajut umpic,poti vizita site-ul www.anpa.ro cauta si tu putin acolo la decizii de atribuire,filiala Timis si poate te lamuresti(nu cauta la cele respinse,acolo vei gasi AJVPS Bihor al carei plan de management a fost respins).
La partea cu ce am mostenit eu,pai ai cam sarit calu,fiindca am mostenit tocmai ce tu nu ai,adica educatie,constiinta si corectitudine.