Valea Iadului(aval baraj Lesu)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 09 Apr 2009, 08:05

cand au suspendat contractele au facut integral pe toata tara , nici Bihorul nici contractul APS Livada nu au facut exceptie sub hotararea asta ...

cand au fost amendate acei clujeni si altii (ma gandesc ca de jandarmi) nu au facut nimic nelegal ... daca pe strada iti cere politistu etc buletinul si nu ai esti capabil de amenda pe loc , asa e si pe malul apei, daca pescuiesti permisul e "buletinu"...

dar am si eu o intrebare : cate controale ati facut noaptea ?

si o observatie : in slovacia prohibitia e mult mai scurta si au pesti din belsug , daca la ei nu se pune problema mai bine lasam tema cu deranjul pestii (daca tot venim cu pilde straine :wink: )...

bobi b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bobi b » 09 Apr 2009, 08:14

in polonia ,cel putin pe san ,nu este prohibitie deloc, poate le-au dus polonezii psiholog sa-i obisnuiasca cu stresul cind ii deranjeaza pescarii.sanya ce controale noaptea cind pt. ei braconieri sunt aia care pescuiesc la musca si elibereaza tot

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 09 Apr 2009, 10:19

nu stiu daca pescarii sunt considerati dusmani , ca daca au fost amendati cativa pt lipsa dovezii legalitatii e alta poveste ... ca paznicii asociatiilor se baga povesti despre autoritatea asociatiei e alta poveste ce nu trebuie luat serios ca ei vor sa atraga clienti in momentul asta , dar pana la urma jandarmul te controleaza nu omu filialei ...

din pacate noaptea nu prea controleaza nimeni, in judet anual 1-2 cazuri auzi ca au prins braconeri "grosi" cu plase sau curent , pe cand din 7 nopti pe saptamana in cel putin 4 barajele sunt braconate, toate ...
asa ca oricare asociatie ar putea produce saptamanal cel putin 1-2 dosare din alea cu amenda de 3000 roni ... dar , pana se lauda cu cativa amenzi pt acte neregula si pesti subdimensiune n-avem ce astepta de la ei ...

dinu profesoru
junior
junior

Mesaj de dinu profesoru » 09 Apr 2009, 23:00

@Sanya
editat de Michael.....@dinu profesoru-ai avertisment pentru limbaj
Nu a fost NIMENI la pescuit sambat pe Valea Iadului asa ca voi intelegeti ce vreti.
Lista NEAGRA-actiune 21 03 2009.
1. Batka Ludovic Cj
2. Fodor Matei Dorin Cj
3. Racasan Dan Cj
4. Achim Ovidiu Sj
5. Bradea Petru Cosmin Bh
6. Koszorus Eugen-Tiberiu Cj
7. Druhala Adrian Mircea Bh
8. Sas Paul Radu Cj
9. Secui Dan Sebastian Cj
10.Muresan Cosmin Ioan Cj
Sanika numai sa ma anunti cand ai de gand sa pescuiesti de la Tileagd la Santion si unde cu permisul de AJVPS, iar eu promit ca am sa fiu acolo sa ne intalnim(te rog sa-mi spui cu 2-3 zile inainte sa pot pregati cum trebuie actiunea).Multumesc.
Gata am terminat.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 06:49

dinu profesoru scrie: Domnu Vasilescu si Mihai campionul mincinosilor bineinteles ca nu a avut tupeul sau curajul sa se prezinte sambata la pescuit cum a promis de doua ori,FELICITARI DOMNU MINCINOS.
Cand injuri uita-te mai bine in oglinda! Am si poze doveditoare! :lol:

Moderatorii de pe aici n-au nici o treaba?
dinu profesoru scrie:de unde ai mai aparut si tu mai agramatule,dute inapoi in clasa a doua si invata romaneste si dupa aia apucate
:lol: :lol: :D :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 06:51

dinu profesoru scrie: Lista NEAGRA-actiune 21 03 2009.
N-auzi nene ca lista neagra s-a albit la judecatorie??? Au scapat nepedepsiti! De ce? Fiindca erau nevinovati? :lol:

Mai ai dintr-astea? :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 06:52

dinu profesoru scrie:@Musti
...esti patetic.

Moderatori???

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 06:56

Sambata, pe Crisul Repede, la circa 1 km amonte de confluenta cu Valea Iadului, 4 cetateni trageau plasele prin apa. Dl inspector nu a raspuns la telefon din pacate. Fiind telefon de serviciu raspunde doar in timpul saptamanii? :shock: :shock:

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 10 Apr 2009, 08:35

Din pacate Misuhle, cativa km mai sus in Negreni, situatia e la fel de ani de zile. cand bate scobarul sunt cu plasele pe ei sub ochii postului de politie din centru comunei. vara cand au putin timp, sunt cu plasele pe ei. de ani de zile asist neputincios la aceste actiuni. singura satisfactie e ca in ultimii ani, daca vad pe cineva necunoscut, ies din apa si se ascund. asta ca sa intre iar dupa 20 de minute. Daca stii un numar de tel la care pot suna cand mai dau peste actiuni din astea, pls da-mi-l si mie. Din pacate eu ii vad doar la sf de saptamana cand mai merg pe la ai mei.

Domnu Dinu Profesorul. Din cate am inteles eu, oamenii au fost acuzati de ceva, si au demonstrat in instanta ca nu s-a avut dreptate. Daca le puneti aici numele, cu acuzatii, acesti oameni va pot da f usor in judecata pentru dezinformare si defaimare. eu zic sa va ganditi de doua ori inainte sa mai faceti din astea cine sunt intr-adevar inamicii d-voastra. pescari de buna credinta sau plasarii si alti braconieri in masa care ara crisul repede in sus si in jos fara sa ia nimeni nici o atitudine.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 08:48

Apare intr-un mesaj de mai sus:
Inspector piscicol pentru Bihor: Mihai Voda - 0747-287447

Scrie răspuns