dinu profesoru scrie:@Sanya
de unde ai mai aparut si tu mai agramatule,dute inapoi in clasa a doua si invata romaneste si dupa aia apucate sa scrii sau muta-te la Gyula,ai tu o sentinta judecatoreasca definitiva cum ca decizia 318 e anulata...nu cred,ar fi mai bine sa stai pe curu tau ca ai luat-o razna rau.
Domnu Vasilescu si Mihai campionul mincinosilor bineinteles ca nu a avut tupeul sau curajul sa se prezinte sambata la pescuit cum a promis de doua ori,FELICITARI DOMNU MINCINOS.
Nu a fost NIMENI la pescuit sambat pe Valea Iadului asa ca voi intelegeti ce vreti.
Lista NEAGRA-actiune 21 03 2009.
1. Batka Ludovic Cj
2. Fodor Matei Dorin Cj
3. Racasan Dan Cj
4. Achim Ovidiu Sj
5. Bradea Petru Cosmin Bh
6. Koszorus Eugen-Tiberiu Cj
7. Druhala Adrian Mircea Bh
8. Sas Paul Radu Cj
9. Secui Dan Sebastian Cj
10.Muresan Cosmin Ioan Cj
Sanika numai sa ma anunti cand ai de gand sa pescuiesti de la Tileagd la Santion si unde cu permisul de AJVPS, iar eu promit ca am sa fiu acolo sa ne intalnim(te rog sa-mi spui cu 2-3 zile inainte sa pot pregati cum trebuie actiunea).Multumesc.
Gata am terminat.
Incerc sa ma adaptez limbajului tau. Pt. aceasta imi cer scuze tuturor celorlalti participanti la discutie si rog moderatorii sa stearga aceasta postare, bineinteles atunci cand o vor face-o si cu derapajele lui dinu.
Sa reluam.
editat de Michael...nu raspunzi la o mitocanie cu alta
Inainte de a-i trimite pe altii la scoala, ar trebui sa te mai nasti o data, sa-ti retraiesti acei primi 7 ani, dar intr-o alta familie, eventual. La fel, poti repeta ciclul gimnazial. Pt. ca se pare ca educatia ta e un rateu. Atat prin modul de a te adresa in public unor persoane necunoscute, si asta o inveti de mic, cat si prin modul in care ortografiezi (ca sa intelegi - faci o gramada de greseli de ortografie cand scrii). Deci nu esti in masura sa judeci pe altii, domnule... (iertat sa-mi fie acest ultim apelativ; nu se potriveste; da', de loc).
P.S. Vezi ca apartenenta la AJVPS al lui _Sanya inseamna inclusiv posesia permisului ANPA 2009. Ce ziceai ca-i faci cand il prinzi pescuind in Oradea?