Valea Iadului(aval baraj Lesu)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 10 Apr 2009, 09:01

Dinule ar fi fost mai bine si tineai de cuvant si nu vii inapoi ca eu am fost prezent tot timpul :lol: iar faci reclama prin atacuri catre persoana, amenintari si minciuni :D :D asta esti tu :D :D si asociatia ta la care trebuie 2-3 zile de pregatire sa se legitimizeze un pescar in legalitate pe mal ... esti rasu lumii :lol:
ia pune-l linkul de pe siteul ANPA cu Decizia (pdf) ce refera pe AVPS LIVADA privind acordarea dreptului de pescuit in scop recreativ/ sportiv ! ... nu poti pt ca nu mai este acolo nimic, actul e nul , e sters ! :twisted:

auzi , io recunosc ca nu vorbesc corect Romaneste dar tu ca profesor sa nu stii sa scrii corect o nume !? :wink: (Sanyika se zice/scrie , ca Salontan atat tre sa stii si tu :wink: )

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Apr 2009, 09:31

dinu profesoru scrie:@Sanya
de unde ai mai aparut si tu mai agramatule,dute inapoi in clasa a doua si invata romaneste si dupa aia apucate sa scrii sau muta-te la Gyula,ai tu o sentinta judecatoreasca definitiva cum ca decizia 318 e anulata...nu cred,ar fi mai bine sa stai pe curu tau ca ai luat-o razna rau.
Domnu Vasilescu si Mihai campionul mincinosilor bineinteles ca nu a avut tupeul sau curajul sa se prezinte sambata la pescuit cum a promis de doua ori,FELICITARI DOMNU MINCINOS.
Nu a fost NIMENI la pescuit sambat pe Valea Iadului asa ca voi intelegeti ce vreti.
Lista NEAGRA-actiune 21 03 2009.
1. Batka Ludovic Cj
2. Fodor Matei Dorin Cj
3. Racasan Dan Cj
4. Achim Ovidiu Sj
5. Bradea Petru Cosmin Bh
6. Koszorus Eugen-Tiberiu Cj
7. Druhala Adrian Mircea Bh
8. Sas Paul Radu Cj
9. Secui Dan Sebastian Cj
10.Muresan Cosmin Ioan Cj
Sanika numai sa ma anunti cand ai de gand sa pescuiesti de la Tileagd la Santion si unde cu permisul de AJVPS, iar eu promit ca am sa fiu acolo sa ne intalnim(te rog sa-mi spui cu 2-3 zile inainte sa pot pregati cum trebuie actiunea).Multumesc.
Gata am terminat.
Incerc sa ma adaptez limbajului tau. Pt. aceasta imi cer scuze tuturor celorlalti participanti la discutie si rog moderatorii sa stearga aceasta postare, bineinteles atunci cand o vor face-o si cu derapajele lui dinu.
Sa reluam.

editat de Michael...nu raspunzi la o mitocanie cu alta
Inainte de a-i trimite pe altii la scoala, ar trebui sa te mai nasti o data, sa-ti retraiesti acei primi 7 ani, dar intr-o alta familie, eventual. La fel, poti repeta ciclul gimnazial. Pt. ca se pare ca educatia ta e un rateu. Atat prin modul de a te adresa in public unor persoane necunoscute, si asta o inveti de mic, cat si prin modul in care ortografiezi (ca sa intelegi - faci o gramada de greseli de ortografie cand scrii). Deci nu esti in masura sa judeci pe altii, domnule... (iertat sa-mi fie acest ultim apelativ; nu se potriveste; da', de loc).

P.S. Vezi ca apartenenta la AJVPS al lui _Sanya inseamna inclusiv posesia permisului ANPA 2009. Ce ziceai ca-i faci cand il prinzi pescuind in Oradea?

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 11 Apr 2009, 20:18

Musti scrie:...editat de Michael...nu raspunzi la o mitocanie cu alta
...
:lol: :wink:
Sper doar ca adrisantul sa fi inteles mesajul. O discutie civilizata il depasea...

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 13 Apr 2009, 07:36

Poftim si numarul sotiei sale, Doamna Voda Catalina - 0747.287.446.
Atentie si doamna este inspector piscicol.
PS: Din experienta mea cu domnul Voda, mi s-a parut un om de cuvant si hotarat. Daca nu raspunde insistati!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 26 Apr 2009, 07:55

Ca sa nu mai existe dubii, induse de postarile cu iz de inselaciune ale lui dinu profesoru, iata doua documente care anuleaza cam tot ce-a debitat respectivul pana acum:

- Ordinul M.A.D.R. nr.753/16.12.2008 prin care a fost abrogat Ordinul M.A.D.R. nr.331/2008 (ceea ce spunea si MihaiV)

- Decizia Civila nr.222/CA/15.12.2008 a Curtii de Apel Oradea din dosarul 839/35/2008 prin care s-a anulat Decizia A.N.P.A nr.318/2008 (cea pe care dinu profesoru ne-o flutura amenintator pe sub nas si in baza careia isi aroga drepturi pe apele din titlul topicului)

Daca va uitati la ce date au fost emise respectivele documente si va uitati cand a inceput cetateanul cu amenintarile pe-aici, veti constata ce grobiana cacealma incearca individul sa joace.
Fara nici un temei legal, spera ca, dezinformand pe toate caile (a platit si o campanie publicitara la un post de radio regional), mai apuca sa sperie cativa pescari de buna credinta sa plateasca taxa la "pravalia" lui. Jenant si oleaca penal!
Probabil aceasta jena il face acum sa se "supere pe sat" si sa declare ritos ca nu mai posteaza pe acest forum.
Cam asta-i...

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 04 Mai 2009, 07:03

Sa va mai spun una buna! AJVPS Bihor susutine cu tarie pe un alt forum ca pe anumite canale colectoare din Bihor doar membrii lor pot sa pescuiasca. Incerc sa le demonstrez ca si canalele colectoare sunt ape publice, deci oricine cu permis poate pescui acolo. Argumentul lor este ca au primit acele canale in administrare. Nu se stie de la cine sau ce anume implica acest lucru. Intamplator cunosc foarte bine unul dintre aceste canale si stiu precis ca de curatirea malurilor nu se ocupa ei nicidecum! :evil:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Mai 2009, 08:34

dinu profesoru scrie: Sanika numai sa ma anunti cand ai de gand sa pescuiesti de la Tileagd la Santion si unde cu permisul de AJVPS, iar eu promit ca am sa fiu acolo sa ne intalnim(te rog sa-mi spui cu 2-3 zile inainte sa pot pregati cum trebuie actiunea).Multumesc.
Gata am terminat.
Dinule bataiosule,
Ce as rade ca in realitate Saniya sa fie neam cu Manny Pacquaio si cand vei avea onoarea sa il intalnesti sa se soldeze cu o baie rece si 2 ochi vineti pentru tine! Niciodata sa nu provoci pe nimeni la "duel" fara sa il vezi inainte! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Mai 2009, 08:35

pescardeclean scrie:Poftim si numarul sotiei sale, Doamna Voda Catalina - 0747.287.446.
Atentie si doamna este inspector piscicol.
PS: Din experienta mea cu domnul Voda, mi s-a parut un om de cuvant si hotarat. Daca nu raspunde insistati!
Pescaruledeclean, ia zi cum e tipa? Blonda, frumusica? Adicasa o sun si sa o invit la o cafea in oras? Dar barba-su....e gelos? :lol: Ideea e ca nu se da asa, in direct, numarul de telefon al unei doamne maritate....

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 04 Mai 2009, 08:38

:D :D :D
E numar de serviciu! La cat au de lucru cred ca merge si o cafea! :D

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 11 Mai 2009, 13:06

dinu profesoru scrie:@Mihai V
in baza deciziei de atribuire nr 384 inregistrata la ANPA,decizie care a fost eliberata pe baza planului de management depus de AVPS Livada la institutia mai sus mentionata.
Din cite stiu eu acea decizie nu mai e valabila , si mai stiu ca AVPS Livada a fost ''rugata'' sa-si retraga reclama de la un post de radio local in legatura cu exclusivitatea pe crisul repede !
Daca gresesc cumva imi cer scuze, dar cred ca ar fi timpul sa se lamureasca odata aceasta problema , care deloc nu ne ajuta pe noi , pescarii sporivi .
multumesc !

Scrie răspuns