Si zici ca e numa C&R, nu ? Nu se retine nimic palpabil dupa 1500 de km batuti ... Intuiesc raspunsul tau ... bine mai, bine ...Ghenadie scrie:ce dracu sa platesti la vama? nu iti cer nimic, inafara de curiozitatea nebuna a vamesilor romani, care nu inteleg de ce sunt stiucile lasate sa zburde libere dupa intepare
Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
Am prins ture de vamesi care au facut urat si am stat in vama mai mult decat prevede bunul simt...dar deh, asa e romanu' tre' sa isi fu'ta neamu'. Sarbi nu iti au treaba, doar ca unii sunt mai uraciosi si mai scumpi la conversatie. Deci mai pune-ti o ora pierduta la vama cand va calculati timpul pana la balta.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nu stiam ca si voi ati dat romantic la rame, eu povesteam de niste bajeti din Timi, dar nu tre' sa puneti la suflet...asa e acolo prinde bine numa cine stie, majoritatea sunt doar cotizanti la papricasul oferit de Joca la pranz.Ghenadie scrie:si ti-o fi ciuda ca nu te-ai plimbat si tu?Adelin scrie:Da, stiu eu cativa tovarasi care au fost si nu au prea luat mare lucru...doar plimbare romantica cu barca.![]()
![]()

...e o balta grea, una din cele mai grele pe care am pescuit eu, nu se prinde usor si pestele nu se sinucide pe orice naluca.

....si inca un sfat pt cine merge acolo pt prima data, luati in barca un GPS ca sa gasiti drumul mai usor spre cabana, am auzit povesti despre unii care au inoptat pe balta, pt ca e foarte intortocheata si daca mai prinzi si o zi cu ceatza e jale.

WSB CLUB
WSB CLUB
.si pestele e stiva .... .si tot nu se arunca oricum si pe orice..... de fiecare data a fo un schepsis.... daca descifrai schepsisul.... prindeai si stiuca mare... daca nu.... prindeai sau nu stiucille ordinare.... care acolo sunt undeva intre 2 si 3 kg sa zicem...
Cum altii bat zeci de km pana in delta... de ex noi din ardeal.... nu cred ca e atat de dificil pt altii din alte colturi ale tarii sa strabata 600-900km pt sansa unei stiuci capitale... calitatea ca si in orice altceva cere niste $$$$$$ si sacrificii... nu cred ca e o surpriza pt nimeni... bariera lingvistica e cea care doare de fapt....
Serbia este printre putinele tari unde localnicii nu cunosc decat limba indigena si limba matematica...
Cum altii bat zeci de km pana in delta... de ex noi din ardeal.... nu cred ca e atat de dificil pt altii din alte colturi ale tarii sa strabata 600-900km pt sansa unei stiuci capitale... calitatea ca si in orice altceva cere niste $$$$$$ si sacrificii... nu cred ca e o surpriza pt nimeni... bariera lingvistica e cea care doare de fapt....
Serbia este printre putinele tari unde localnicii nu cunosc decat limba indigena si limba matematica...

ce motiv bun sa iti iei nevasta la pescuit .. atunci cand ea vb sarbeste si tu nu
))

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Aha...pai Gigi le descifreaza una doua..cu hackingul lui de pike-uri
...Kidding..n-o pune la suflet 

@Adelin - no, au fost si rame, au fost si stiuci..
GPS-ul e foarte util pentru cei cu asa numitul "cretinism topografic" - nu e injuratura e boala
@Andrei - orice balta are schepsisul ei pana la urma... vezi ca te-au turnat unii, cu locul unde ai dat

GPS-ul e foarte util pentru cei cu asa numitul "cretinism topografic" - nu e injuratura e boala

@Andrei - orice balta are schepsisul ei pana la urma... vezi ca te-au turnat unii, cu locul unde ai dat

...daca prinzi o zi cu ceata o sa te cam chinuie boala pana se ridica pacla....si fi sigur ca nu ai vizitat cotloanele baltii, acolo unde de fapt se si ascund balaurii de pe lac...dar dupa ce am auzit ca ati luat as paria ca nu trecura-ti p-acolo.Ghenadie scrie:@Adelin - no, au fost si rame, au fost si stiuci..![]()
GPS-ul e foarte util pentru cei cu asa numitul "cretinism topografic" - nu e injuratura e boala![]()
@Andrei - orice balta are schepsisul ei pana la urma... vezi ca te-au turnat unii, cu locul unde ai dat![]()

WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
[quote="Ghenadie"]@Adelin - no, au fost si rame, au fost si stiuci..
[/quote]
Asta-i cea mai inteligenta miscare posibila-sa pescuiesti in urma unora care au ras orice forma vie de essox pe unde au trecut..
Cu siguranta ,rezultatele vor fi pe masura..

Asta-i cea mai inteligenta miscare posibila-sa pescuiesti in urma unora care au ras orice forma vie de essox pe unde au trecut..

Cu siguranta ,rezultatele vor fi pe masura..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
cine a ras orice forma vie de esox? 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13