Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
vrea cineva sa vina pe 16 marti?
am masina mergem dimineat si ne intoarcem seara
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Uite aici ca sa nu poti dormi pana martimynu_cs scrie:vrea cineva sa vina pe 16 marti?

http://www.wsbteam.com/diverse/weekend-cu-sarboaice/
E incredibil ce animale gazduieste balta aia si la un pret decent 15E / 20E, de bun simt. E safari direct acolo ...
Daca a mai fost cineva de curand acolo , astept noutati , informatii , filmari/link-uri ... Multam !

Daca a mai fost cineva de curand acolo , astept noutati , informatii , filmari/link-uri ... Multam !
Da, stiu eu cativa tovarasi care au fost si nu au prea luat mare lucru...doar plimbare romantica cu barca.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Dar cica nu se poate gasi locul/lacul deloc...daca mergeti de prima data.Nici cu GPS, cu nimic.
Pana la urma pune-l pe un bulgar sau un sarb sa gaseasca la noi balta chiroiu si vezi cat o sa-i fie de greu ... Daca nu da de un pescar, n-are sanse mari ma gandesc sa gaseasca balta asa fluierand, chiar daca stie zona in mare.ULK scrie:Dar cica nu se poate gasi locul/lacul deloc...daca mergeti de prima data.Nici cu GPS, cu nimic.
Si la peste e ca la peste , o zi calda , una rece, depinde cum i s-a sculat ei solunaru, pe stanga sau pe dreapta...
E putin ciudat ca zici ca la Jezero Joca nu ajungi cu gps-ul ... Daca stii localitatea sau macar o vecinatate , ca nu pleci asa cu degetul in ... ureche, faci ceva sapaturi si investigatii in prealabil ... Ce e asa ciudat , o fi inconjurata de vreo padure cu vreo singura cale de acces si aia ascunsa ?

Ba eu nu stiu....asa am auzit. O fi n-o fi ...nush 

Aas e, e undeva mai departe de sat si nimeni nu stie o boaba de engleza....adica e mai bine sa nu vorbesti engleza pe-acolo...cand am fost cu andrei si i-am intrebat pe niste localnici in engleza unde e lacul, au zis maraind printre dinti:"...americanski...
"

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- senior
Am fost in weekend, dar pe partea de crap-amur, de pe mal, cu alti prieteni. Nu m-am putut abtine si am dat si la viu, cu un bat, printre cele de crap, cea mai mare stiuca a avut 6,5 kg, au mai fost cateva pe la 2-4 kg. Aceasta este balta: http://maps.google.ro/maps?hl=en&ll=45. ... 3&t=h&z=15 , adica unde se termina acel drum este sediul lui Iota iar balta incepe de acolo, iar satul se numeste Belo Blato. Ca un sfat ptr. cine vrea sa mearga la stiuca la blincherit, stiuca mare se prinde cat mai aproape de fundul apei, din pacate tot acolo sant si enorm de multi stepi de cum a fost cosit stuful si papura si au ramas tulpini care te impiedica sa-ti plimbi lingura unde doresti. Sfatul meu ar fi sa incercati ceva monturi cu carlige offset, plastice cat mai mari si ... fire cat mai rezistente! Va garantez ca in aceasta apa sant adevarati monstri cu dinti.
Partea proasta este ca, drumul din sat si pana la locul de pescuit este f. rau, daca ploua nu se mai poate ajunge decat cu un jeep.
Sant si cateva filmulete cu balta, adica asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=8ZfHWrA3VxI

Sant si cateva filmulete cu balta, adica asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=8ZfHWrA3VxI
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
si ti-o fi ciuda ca nu te-ai plimbat si tu?Adelin scrie:Da, stiu eu cativa tovarasi care au fost si nu au prea luat mare lucru...doar plimbare romantica cu barca.![]()
![]()