Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
Una peste alta m-am cam intaratat cu balta asta dupa ce am vazut clipurile video si deja imi joaca prin cap bugete si zile libere de luat de la serviciu. Pana la coada din Bucuresti pana la Arad sau Timisoara sunt 550 km , zic 600 km sa fie rotund, inca 150 km pana la locu faptei , deci 750 km , la un consum de 7% , inseamna groso-modo cam 60 litri motorina x 6.2 = 370 lei dus intors, cu plecare din Bucuresti. La 3 persoane in masina lucrurile nu arata atat de inaccesibil ... Gata, tre sa-mi caut echipa de explorare la sarboaice ca e aprige si provocatoare.
-
- veteran
Eu zic c-ai facut gresit calculele...ai 750 km pana acolo, la un consum de 7% inseamna vreo 50 l numai dus x 6,2 lei/l = 310 lei dus!Vegas_75 scrie:Una peste alta m-am cam intaratat cu balta asta dupa ce am vazut clipurile video si deja imi joaca prin cap bugete si zile libere de luat de la serviciu. Pana la coada din Bucuresti pana la Arad sau Timisoara sunt 550 km , zic 600 km sa fie rotund, inca 150 km pana la locu faptei , deci 750 km , la un consum de 7% , inseamna groso-modo cam 60 litri motorina x 6.2 = 370 lei dus intors, cu plecare din Bucuresti. La 3 persoane in masina lucrurile nu arata atat de inaccesibil ... Gata, tre sa-mi caut echipa de explorare la sarboaice ca e aprige si provocatoare.
Daca nu te mai intorci inseamna ca iesi bine cu deplasarea

da da, daca mergi pe la Moravita, ai in jur de 700 km, in jur de 600 lei motorina, cazarea in jur de 20 euro cu 2 mese, balta 15/20 euro pe zi... doua zile iti ia drumul, dus-intors ...
andrei-ovidiu scrie:Eu zic c-ai facut gresit calculele...ai 750 km pana acolo, la un consum de 7% inseamna vreo 50 l numai dus x 6,2 lei/l = 310 lei dus!Vegas_75 scrie:Una peste alta m-am cam intaratat cu balta asta dupa ce am vazut clipurile video si deja imi joaca prin cap bugete si zile libere de luat de la serviciu. Pana la coada din Bucuresti pana la Arad sau Timisoara sunt 550 km , zic 600 km sa fie rotund, inca 150 km pana la locu faptei , deci 750 km , la un consum de 7% , inseamna groso-modo cam 60 litri motorina x 6.2 = 370 lei dus intors, cu plecare din Bucuresti. La 3 persoane in masina lucrurile nu arata atat de inaccesibil ... Gata, tre sa-mi caut echipa de explorare la sarboaice ca e aprige si provocatoare.
Daca nu te mai intorci inseamna ca iesi bine cu deplasarea
Daca ai combinat algebra cu pescuitul ca mine, ajungi la grave probleme si erori fundamentale

Multam !

Doctore daca bagi 2 zile de pescuit (cu inca 2 zile pe drum) si merg in masina 3 insi , te coasta toata distractia asta uneva la 700 lei de caciula , zii 200 euro de om 2 zile ca sa ai rezerva.Ghenadie scrie:da da, daca mergi pe la Moravita, ai in jur de 700 km, in jur de 600 lei motorina, cazarea in jur de 20 euro cu 2 mese, balta 15/20 euro pe zi... doua zile iti ia drumul, dus-intors ...
Zic bine ? Mai platesti ceva la vama , o atentie , o maslina ?
ce dracu sa platesti la vama? nu iti cer nimic, inafara de curiozitatea nebuna a vamesilor romani, care nu inteleg de ce sunt stiucile lasate sa zburde libere dupa intepare 

" da' in tzevile alea ce e ? " ......
" bateti 1200 de km ca sa dati la peste ? " .....
" si cu pestele ce faceti? " .......
"mda .... "
si sarbii au aceeasi reactie, of course ......
"mda .... "
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
ahaMuskMd scrie:" da' in tzevile alea ce e ? " ......
"mda .... "

nici la intors ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez