contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Ghenadie scrie:
sa fiti voi sanatosi, ca nu mor caii cand vor cainii

Depinde cine-s caii si cine-s cainii...ca nime nu o avut treaba cu caii...doar ca or aparut cainii si s-or simtit deodata cai...asa ca e complicat si e mai bine o lasam asa...oricum
espresia e uzata moral, atat de tocita ca un banc prost cu Ceausescu, pe care cu cat il spui mai des devi tot mai ridicol.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Niste caini se harjoneau intre ei pe maidan. Vine un armasar nervos si se zburleste din senin la ei: ce aveti ma cu mine ? Azvarle in aer cu copitele din spate de cateva ori printre caini si apoi se indeparteaza tantos, servindu-le-o peste umar: nu mor caii cand vor cainii !
sau
Niste cai se harjoneau intre ei pe maidan. Vine un caine artagos si se zburleste din senin la ei: ce aveti ma cu mine ? Fuge dupa ei latrand pentru a-i pune la respect si apoi se indeparteaza tantos, servindu-le-o peste umar: nu mor caii cand vor cainii !
Care o fi varianta corecta ???

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
razvan m.
- veteran

-
Fara prea multa legatura cu subiectul, niste cai frumosi.... din tufa de Venetia:

-
ranga
- veteran

Iaca na, pe topicul cu baltoaca din Arad e
deranjant off-topicul, aici e in floare si alimentat constant...
http://www.rapitori.ro/forum/cea-mai-mi ... 6-740.html
Stati mai baieti linistiti, ca nu se observa nimic din exterior si nici nu va ia cineva oasele de la gura....

-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

...si ca sa fim on-topic, acum vazui articolasul de dinaintea plecarii:
http://www.ifish.ro/camarazi-de-front/ ...care chiar mi-a placut.
...frumoasa provocarea

era misto sa citim partea a II-a, cu
happy end.

WSB CLUB
-
Codrut
- junior

semlecangheorghe scrie:Io unu',acuma am citit la voi pe blog de Belo Blato..Ati fost deja?/Streamerele alea faine or dat rezultate??Dar gliderele??
Din pacate nu am apucat sa pescuiesc cu ele indeajuns sa pot trage o concluzie. Asadar raspunsul corect este, nu, nu au dat rezultate.

Scufundate cu snur sinking agatau tot ce aveau la indemana, numai stiuci nu. M-a lasat rabdarea si le-am pus deoparte. In graba dinainte plecarii nu m-am obosit sa le leg weedless si acum pot sa spun ca imi pare rau de mor. Cu fir floating am dat prea putin. Ata ete, mai mergem, mai dam la perete, nu sunt decat 11 ore de drum pana acolo.

-
MuskMd
- veteran

Deci care erau canidele si care erau cabalinele, ca io nu am inteles...

....
In fine , am vazut si eu goangele

si ...codrut ai PM

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Cucu Ionel
- senior

Ar fi trebuit sa mearga, cel putin la alea rosii; eu am prins cele mai mari stiuci (de la 3 la 6,5 Kg.) la rosioare, (destul de mari si astea, cat palma cel putin !) prinse din balta, deci tot pe nuanta de rosu ...

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
razvan m.
- veteran

-
Codrut scrie:semlecangheorghe scrie:Io unu',acuma am citit la voi pe blog de Belo Blato..Ati fost deja?/Streamerele alea faine or dat rezultate??Dar gliderele??
Din pacate nu am apucat sa pescuiesc cu ele indeajuns sa pot trage o concluzie. Asadar raspunsul corect este, nu, nu au dat rezultate.

Scufundate cu snur sinking agatau tot ce aveau la indemana, numai stiuci nu. M-a lasat rabdarea si le-am pus deoparte. In graba dinainte plecarii nu m-am obosit sa le leg weedless si acum pot sa spun ca imi pare rau de mor. Cu fir floating am dat prea putin. Ata ete, mai mergem, mai dam la perete, nu sunt decat 11 ore de drum pana acolo.

Adevarul e ca asta e stiuca. Astazi mananca de se sinucide, peste doua-trei zile nu mai iei niciuna. Cand le apuca mancatul, mananca toate. Cand nu vor, nu vor deloc de parca sint vorbite intre ele, de ajungi sa te intrebi daca mai stii sa pescuiesti la stiuca...
Am avut si in Delta multe situatii cand intr-o zi am prins foarte bine pe o zona, pentru ca a doua zi sa nu mai puna botul nici moarta. Probabil ca ati prins si voi niste zile din acelea nasoale...