Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
io... nu .
dar tu te poti amagii n´continuare
Absolut corect. Amu, nici eu nu sunt cel mai in masura sa descriu sau macar sa presupun ce s-a intamplat, mergand acolo pentru prima oara. Sa spunem ca a fost un "un complex de imprejurari" 

razvan m. scrie:Adevarul e ca asta e stiuca. Astazi mananca de se sinucide, peste doua-trei zile nu mai iei niciuna. Cand le apuca mancatul, mananca toate. Cand nu vor, nu vor deloc de parca sint vorbite intre ele, de ajungi sa te intrebi daca mai stii sa pescuiesti la stiuca...Codrut scrie:Din pacate nu am apucat sa pescuiesc cu ele indeajuns sa pot trage o concluzie. Asadar raspunsul corect este, nu, nu au dat rezultate.semlecangheorghe scrie:Io unu',acuma am citit la voi pe blog de Belo Blato..Ati fost deja?/Streamerele alea faine or dat rezultate??Dar gliderele??Scufundate cu snur sinking agatau tot ce aveau la indemana, numai stiuci nu. M-a lasat rabdarea si le-am pus deoparte. In graba dinainte plecarii nu m-am obosit sa le leg weedless si acum pot sa spun ca imi pare rau de mor. Cu fir floating am dat prea putin. Ata ete, mai mergem, mai dam la perete, nu sunt decat 11 ore de drum pana acolo.
Am avut si in Delta multe situatii cand intr-o zi am prins foarte bine pe o zona, pentru ca a doua zi sa nu mai puna botul nici moarta. Probabil ca ati prins si voi niste zile din acelea nasoale...
- semlecangheorghe
- veteran
Eu pentru stiuca prin locuri cu bradis si alte obstacole submerse mi-am luat firul asta,la sugestia unuia cu vechi state de muzcar..Acuma ,daca o sa apuc Jezero anul asta nu stiu,dar la Vladimirescu,tot il incerc..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.
razvan m. scrie: Probabil ca ati prins si voi niste zile din acelea nasoale...
Ba Dumitre aici tre' sa fiu de acord cu tine...eu si atunci cand nu prind nimic, tot prind bine!bradypus scrie:io... nu .

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.
Nici o problema...Dar de ce zici ca nu pentru stiuca??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pentru stiuci am deja fire si inca nu le-a trecut vremea, pt. un combo de clasa 9. Nu am vrut sa spun ca ar fi Outbound-ul nepotrivit pt stiuci. Doar ca am in "teste" un batz de clasa 7 pe care as vrea sa-l imperechez cu un Outbound.
semlecangheorghe scrie:Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.
Nici o problema...Dar de ce zici ca nu pentru stiuca??
Codrut,Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.
Exact Outboundu' de #7 (intermediar) e firul meu favorit de streamere. Il folosesc cam de 2 ani si sunt incantat de cum se comporta. Acuma il dau cu un bat puternic (BVK), altfel e prea greu pt majoritatea betelor #7; atentie - are 18 g. La #6, are, parca, 16 g. si ar fi recomandabil daca nu ai o lanseta f tzapana.
Eu dau si cu muste mici si cu mari, cam la orice; pur si simplu imi place mie firul.
Inca o chestie: cu un fir scufundator poti lansa mai bine daca e (o tzara) mai greu decat un fir plutitor

Multzam de informatii. Ma gandeam ca este un fir "vitaminizat".
La fel supra-incarc si eu cu scufundatoarele, in unele cazuri chiar cu si 2 clase mai sus si taiat din cap pentru eventualele mici ajustari de gramaj. Poate pare o barbarie pt unii dar la streamere mari ma ajuta.
La fel supra-incarc si eu cu scufundatoarele, in unele cazuri chiar cu si 2 clase mai sus si taiat din cap pentru eventualele mici ajustari de gramaj. Poate pare o barbarie pt unii dar la streamere mari ma ajuta.
vgb scrie:Codrut,Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.
Exact Outboundu' de #7 (intermediar) e firul meu favorit de streamere. Il folosesc cam de 2 ani si sunt incantat de cum se comporta. Acuma il dau cu un bat puternic (BVK), altfel e prea greu pt majoritatea betelor #7; atentie - are 18 g. La #6, are, parca, 16 g. si ar fi recomandabil daca nu ai o lanseta f tzapana.
Eu dau si cu muste mici si cu mari, cam la orice; pur si simplu imi place mie firul.
Inca o chestie: cu un fir scufundator poti lansa mai bine daca e (o tzara) mai greu decat un fir plutitordar cred ca stiai deja asta
Oricum la Joca se pescuie foarte mult la fly...mult mai mult decat am vazut pe la noi.
Is curios de Gigi ca mere sa dea la Vladi la fly, sa le prosteasca la pene...io oricum nu dau 2 bani pe pene asa ca nu-i dau nici o sansa.
Is curios de Gigi ca mere sa dea la Vladi la fly, sa le prosteasca la pene...io oricum nu dau 2 bani pe pene asa ca nu-i dau nici o sansa.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB