Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de bradypus » 25 Oct 2012, 18:25

io... nu .
dar tu te poti amagii n´continuare

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 25 Oct 2012, 18:33

Absolut corect. Amu, nici eu nu sunt cel mai in masura sa descriu sau macar sa presupun ce s-a intamplat, mergand acolo pentru prima oara. Sa spunem ca a fost un "un complex de imprejurari" :-)
razvan m. scrie:
Codrut scrie:
semlecangheorghe scrie:Io unu',acuma am citit la voi pe blog de Belo Blato..Ati fost deja?/Streamerele alea faine or dat rezultate??Dar gliderele??
Din pacate nu am apucat sa pescuiesc cu ele indeajuns sa pot trage o concluzie. Asadar raspunsul corect este, nu, nu au dat rezultate. :| Scufundate cu snur sinking agatau tot ce aveau la indemana, numai stiuci nu. M-a lasat rabdarea si le-am pus deoparte. In graba dinainte plecarii nu m-am obosit sa le leg weedless si acum pot sa spun ca imi pare rau de mor. Cu fir floating am dat prea putin. Ata ete, mai mergem, mai dam la perete, nu sunt decat 11 ore de drum pana acolo. :D
Adevarul e ca asta e stiuca. Astazi mananca de se sinucide, peste doua-trei zile nu mai iei niciuna. Cand le apuca mancatul, mananca toate. Cand nu vor, nu vor deloc de parca sint vorbite intre ele, de ajungi sa te intrebi daca mai stii sa pescuiesti la stiuca...
Am avut si in Delta multe situatii cand intr-o zi am prins foarte bine pe o zona, pentru ca a doua zi sa nu mai puna botul nici moarta. Probabil ca ati prins si voi niste zile din acelea nasoale...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Oct 2012, 19:01

Eu pentru stiuca prin locuri cu bradis si alte obstacole submerse mi-am luat firul asta,la sugestia unuia cu vechi state de muzcar..Acuma ,daca o sa apuc Jezero anul asta nu stiu,dar la Vladimirescu,tot il incerc..

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 25 Oct 2012, 19:26

Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Oct 2012, 19:26

razvan m. scrie: Probabil ca ati prins si voi niste zile din acelea nasoale...
bradypus scrie:io... nu .
dar tu te poti amagii n´continuare
Ba Dumitre aici tre' sa fiu de acord cu tine...eu si atunci cand nu prind nimic, tot prind bine! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Oct 2012, 19:48

Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.

Nici o problema...Dar de ce zici ca nu pentru stiuca??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 25 Oct 2012, 19:57

Pentru stiuci am deja fire si inca nu le-a trecut vremea, pt. un combo de clasa 9. Nu am vrut sa spun ca ar fi Outbound-ul nepotrivit pt stiuci. Doar ca am in "teste" un batz de clasa 7 pe care as vrea sa-l imperechez cu un Outbound.
semlecangheorghe scrie:
Codrut scrie:Outbound-ul este un fir pe care mi-l doresc demult pentru o lanseta de clasa 7. Nu pentru stiuca ci pentru alte bazaconii. Comoditatea m-a impiedicat sa-l comand pana acum. Nu-l cunosc, il stiu doar din auzite/citite. Dupa ce incepi sa-l folosesti poate imi dai si mie un semn, rogu-te, sa-mi spui cum este.

Nici o problema...Dar de ce zici ca nu pentru stiuca??

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 26 Oct 2012, 08:01

Codrut,

Exact Outboundu' de #7 (intermediar) e firul meu favorit de streamere. Il folosesc cam de 2 ani si sunt incantat de cum se comporta. Acuma il dau cu un bat puternic (BVK), altfel e prea greu pt majoritatea betelor #7; atentie - are 18 g. La #6, are, parca, 16 g. si ar fi recomandabil daca nu ai o lanseta f tzapana.

Eu dau si cu muste mici si cu mari, cam la orice; pur si simplu imi place mie firul.

Inca o chestie: cu un fir scufundator poti lansa mai bine daca e (o tzara) mai greu decat un fir plutitor :!: dar cred ca stiai deja asta :wink:

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 26 Oct 2012, 08:57

Multzam de informatii. Ma gandeam ca este un fir "vitaminizat".
La fel supra-incarc si eu cu scufundatoarele, in unele cazuri chiar cu si 2 clase mai sus si taiat din cap pentru eventualele mici ajustari de gramaj. Poate pare o barbarie pt unii dar la streamere mari ma ajuta.

vgb scrie:
Codrut,

Exact Outboundu' de #7 (intermediar) e firul meu favorit de streamere. Il folosesc cam de 2 ani si sunt incantat de cum se comporta. Acuma il dau cu un bat puternic (BVK), altfel e prea greu pt majoritatea betelor #7; atentie - are 18 g. La #6, are, parca, 16 g. si ar fi recomandabil daca nu ai o lanseta f tzapana.

Eu dau si cu muste mici si cu mari, cam la orice; pur si simplu imi place mie firul.

Inca o chestie: cu un fir scufundator poti lansa mai bine daca e (o tzara) mai greu decat un fir plutitor :!: dar cred ca stiai deja asta :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Oct 2012, 10:44

Oricum la Joca se pescuie foarte mult la fly...mult mai mult decat am vazut pe la noi.
Is curios de Gigi ca mere sa dea la Vladi la fly, sa le prosteasca la pene...io oricum nu dau 2 bani pe pene asa ca nu-i dau nici o sansa. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns