Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de ULK » 26 Oct 2012, 14:38

Gigi pliiiz :) Nu-mi explica...era o gluma si atat...Nu ma intereseaza sa aflu ce e un zonker cum se da cu fly :)

Ramanem la ideea cu fly-castu'....daca se poate si un roll cu triplu loop ...macar triplu :)...cu un PP de 60 bine imbibat tre' sa iasa ceva.... :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2012, 14:46

Hauleu acu-l vazui pe Lebanez.... :lol: Domnu' pt unul care tine sculele de fly si se inchina la ele faci niste afirmatii cam hazardate :D .... :lol: .... vrei sa dau la inramat un tablou din ala dragut cu 3 streamere sa le pui in birou ? :twisted: ...ca apa e departe :P .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Oct 2012, 15:01

Mersi Musk stiam asta si eu...ca se poate. Ma amuza totusi cum sariti ca nu nu e acelasi lucru ...stiam si asta :)

Nu ma arunc cu nimic....pur si simplu de data asta ma amuzam de cateva chestii :)

Totusi daca tot insistati sa ramanem on the serious side....pe pariu ca am mana sa pot sa il anim (ganganie de a vost' ) pe o instalatie de spin/cast cat sa si prinda.....Care prinde mai bine si cu cat....Pana nu incercati nici voi nu puteti spune cu certitudine ...doar presupune din auzite

....Parerea mea ramane oricum aceasi... Roll-castin'on the baitcastin' rulz foreva' :)....

Adica glumesc ...."sa se stie" :)
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2012, 15:03

Omule aia ziceam si io :lol: merg date cu spinul de dracu le ia ( cast nu conosc nu ma enteresea .. ) si prind bine de tot :D . In mod cert daca vrei finesse in prezentarea lor ..se merge pe fly...dar daca vrei sa il duci repede la 4-5-10 m adancime... bulletul e solutia :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Oct 2012, 15:20

Cum era melodia aia? Rolli' ...rollin'...rollin' on a baitcast ... Sau poate nu ;)

'ntles Musk....stiu muscar care nu e de acord cu tine totusi pe tema asta ;)....dar vadeva'
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2012, 15:32

poi nici io nu-s f de acord....ca e ...the unfair advantage ;) ..... dar ce conteste...pana la ce varsta sa fim puristi ? :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Oct 2012, 15:34

ULK scrie: Totusi daca tot insistati sa ramanem on the serious side....pe pariu ca am mana sa pot sa il anim (ganganie de a vost' ) pe o instalatie de spin/cast cat sa si prinda.....Care prinde mai bine si cu cat....Pana nu incercati nici voi nu puteti spune cu certitudine ...doar presupune din auzite
Aia da, numa ca tre s-o si arunci cumva. :D
Ramanand seriosi, pe langa ce zice Gigi cu firu floating si zonkerul sinking se poate si invers, fir sinking si floaca floating, si aia face intr-un mare fel. Astea sunt de fapt "miscarile" pe care nu poti sa la faci cu scule de spin, plus pusatiile diferitelor materiale mai greu de obtinut daca le legi pe un jig. Drop shot-ul se apropie dar nu e chiar ce trebe
Muskmd aia cu raportu de recuperare n-am inteles-o, nu poti sa invarti mai incet sau ce?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Oct 2012, 15:39

poti sa invarti mai incet...dar nu simti la fel ce e acolo ....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Oct 2012, 16:43

Ej nebun? Cum sa nu simtz? Doar la cast si spin se da cu cele mai senzitive bete. Si dupa ce le dai jos fondu de ten devin cele mai si mai senzitive...ntz,ntz,ntz...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Oct 2012, 16:56

Tavi...esita goanga flu-flu floating? Ca atunci s-ar rezolva treaba mult mai usor :)

O goanga cu un flotor ascuns in *** si ceva lest mic in cap, cat sa il faci suspendin' sau usor descending :) s- ar flu-flui corect presupun....fara jnuruletz.
UlKustom Rods

Scrie răspuns