Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Am si vesti bune si vesti proaste
Cele bune:
- stiuca merge bine
- s-a prins de la 100 gr pana la aproape 5 kg. Piramida stiucografica e bine reprezentata in comparatie cu anii anteriori. Cu cei cu care am fost in barca am luat 1 peste 4,5 : 1 peste 4 ; 3 peste 3; 5 peste 2 si destule peste 1 si sub.
Cele proaste
- sambata s-au numarat pe un ghiol din zona Uzlina 46 barci
- cate unii au retinut si pe cele subdimensionate.
Pe ghiolul cu 46 de barci s-au prins si bucati care mai aveau in gura un blinker.
Cele bune:
- stiuca merge bine
- s-a prins de la 100 gr pana la aproape 5 kg. Piramida stiucografica e bine reprezentata in comparatie cu anii anteriori. Cu cei cu care am fost in barca am luat 1 peste 4,5 : 1 peste 4 ; 3 peste 3; 5 peste 2 si destule peste 1 si sub.
Cele proaste
- sambata s-au numarat pe un ghiol din zona Uzlina 46 barci
- cate unii au retinut si pe cele subdimensionate.
Pe ghiolul cu 46 de barci s-au prins si bucati care mai aveau in gura un blinker.
Mulţumesc wilddanube.
La noapte plec pentru o săptămână, oricum ar fi. (numai bine să fie
)
Spune-mi te rog-ştiu că acu vreo doi ani se prindea bine ştiucă în L. Porculeţ (undeva în stânga, până în Murighiol)-ai idee dacă mai merge şi ce taxe mai sunt? M-aş "împiedica" puţin la întoarcere pe acolo.
La noapte plec pentru o săptămână, oricum ar fi. (numai bine să fie

Spune-mi te rog-ştiu că acu vreo doi ani se prindea bine ştiucă în L. Porculeţ (undeva în stânga, până în Murighiol)-ai idee dacă mai merge şi ce taxe mai sunt? M-aş "împiedica" puţin la întoarcere pe acolo.
-
- utilizator nou
este
mersi ca miine plec si eu la stiucareala Ma ard calciiele DE mila23 aveti vreo veste ca in rest aud ca totul e spre bine VALI daca intri da un semn pe mess ca sint acasa FIR INTINS LA TOTI
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Pana acum chestia cu gripa aviara este o mare cacealma.
Dupa parerea mea este vorbade manipulare. Cui ii foloseste probabil ca nu vom afla niciodata, vom putea DOAR BANUI. Spicuiesc din mass media
- coridoarele de migrare ale pasarilor posibil purtatoare de virus nu trec prin delta
- nu s-a gasit pana acum virusul gripei aviare
- virusul nu este atat de puternic pe cat se credea
- ETC
NU ESTE INTERZIS ACCESUL TURISTILOR IN DELTA
Stiuca se prinde
Dupa parerea mea este vorbade manipulare. Cui ii foloseste probabil ca nu vom afla niciodata, vom putea DOAR BANUI. Spicuiesc din mass media
- coridoarele de migrare ale pasarilor posibil purtatoare de virus nu trec prin delta
- nu s-a gasit pana acum virusul gripei aviare
- virusul nu este atat de puternic pe cat se credea
- ETC
NU ESTE INTERZIS ACCESUL TURISTILOR IN DELTA
Stiuca se prinde