Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Pe 25 03 s-a ridicat prohibitia la stiuca. Rezultatele sunt pozitive atat pe natural (acolo unde apa e limpede) cat si pe incintele private. S-a prins mai bine dupaamiaza la galben si cupru.
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
aveti ideie in ce conditii se elibereaza autorizatii de pescuit in delta? cat costa pt locatiile a.j.v.p.s.? cat costa pg-ul si autorizatia de la capitania portului si daca mai trebuieste instiintata si rezervatia biosferei? in aprilie ar fi probleme cu autoritatile daca am face o iesire la pescuit in delta? multumesc anticipat celui ce poate da raspunsuri placute.
- wilddanube
- veteran
Permisele de pescuit se elibereaza in functie de locatia de pescuit pe care v-o alegeti. Taxele sunt intre 100 000lei/zi si 350 000/sapt. In ceea ce priveste pg-ul nu sunt informat (eu desfasurandu-mi activitatea pe bratul Sf. Gheorghe) Pentru barci este necesar sa fie inscrise si conducatorul sa aiba permis. Taxele ARBDD se achita la sediul din Tulcea
Pentru aprilie, pana la prohibitie, in conditiile apelor foarte mari si tulburi v-asi recomanda incintele private inchise(fara variatii ale cotelor)
Pentru aprilie, pana la prohibitie, in conditiile apelor foarte mari si tulburi v-asi recomanda incintele private inchise(fara variatii ale cotelor)
- wilddanube
- veteran
E corect. Probabil pentru acest an va fi tot asa. Mai multe informatii despre taxele de pescuit ale diverselor asociatii le poti lua lua de pe site-ul ARBDD-ului . Taxele de pescuit in incintele private sunt mult mai mari fiind cuprinse intre 20 si 30 euro. La Perisor, de exemplu, unde acum se prinde bine stiuca, taxa este de 800.000 lei/pers/zi.
eugend,
orientativ, poţi accesa siteul arrow la http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t=260 unde eu am postat un răspuns în legătură cu această întrebare, cu menţiunea că precizările erau ptr. anul 2004. Eu am fost în Bogdaproste, Bondar şi pe dunărea veche şi am plătit 100.000 lei/zi. Taxa am plătit-o la un agent în Crişan. La ARBDD, se plătea un permis de intrare pt. a pescui în Deltă în valoare de 17500 lei şi unul pentru barcă-9000-17500 lei. Nu l-am plătit pt. că nu am ştiut unde ! Dar nici nu ne-a fost solicitat !
orientativ, poţi accesa siteul arrow la http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?t=260 unde eu am postat un răspuns în legătură cu această întrebare, cu menţiunea că precizările erau ptr. anul 2004. Eu am fost în Bogdaproste, Bondar şi pe dunărea veche şi am plătit 100.000 lei/zi. Taxa am plătit-o la un agent în Crişan. La ARBDD, se plătea un permis de intrare pt. a pescui în Deltă în valoare de 17500 lei şi unul pentru barcă-9000-17500 lei. Nu l-am plătit pt. că nu am ştiut unde ! Dar nici nu ne-a fost solicitat !