Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
-
- utilizator nou
@wilddanube
Spuneati ceva despre incintele de la Perisoru. Sunt cumva cele care aprtin Deltacons? Daca da, care mai sunt conditiile pt a putea pescui acolo? Ultima data am fost acum 1 an si jumatate, in decembrie, cu diverse aranjamente, dar tare mi-ar placea sa pot merge acolo din nou.
Multumesc anticipat pentru informatii.
Fir intins!
Spuneati ceva despre incintele de la Perisoru. Sunt cumva cele care aprtin Deltacons? Daca da, care mai sunt conditiile pt a putea pescui acolo? Ultima data am fost acum 1 an si jumatate, in decembrie, cu diverse aranjamente, dar tare mi-ar placea sa pot merge acolo din nou.
Multumesc anticipat pentru informatii.
Fir intins!
Mircea Constantin GEANOGLU
- wilddanube
- veteran
Incintele de care ma intrebati sunt in zona Periteasca imediat la vest de Perisor. Anul acesta nu am fost pe ele si nu cunosc conditiile .
Pentru perioada urmatoare nu mai recomand incintele private ci zonele naturale . Din informatiile pe care le am, saptamana trecuta, au fost si 2 bucati peste 8 kg pe natural.
Pentru perioada urmatoare nu mai recomand incintele private ci zonele naturale . Din informatiile pe care le am, saptamana trecuta, au fost si 2 bucati peste 8 kg pe natural.
- wilddanube
- veteran
Intr-adevar, nu e prea grozava zona, din punctul asta de vedere. Dar, concret: mergand in aval dinspre Tulcea, imediat inainte de satul propriu-zis (de intrarea pt debarcader si cherhana) poti sa o iei pe primul canal mare la stanga. Respectivul canal duce -daca ai nervi si benzina- pe landa dig, pana spre Sulina. Exista si o legatura spre varsarea Litcovului, cu o harta in mana te descurci fara probleme. El ca atare nu e chiar ce ti-ai fi dorit, dar mai are pe alocuri 2-3 japse puchinoase, un gropan pe la jumatatea lui si niste canalase laterale frumusele, unde poti sa ai surprize mai placute decat te-ai astepta. Fir intins!
Teodor Buliga
Ce stiti de Caraorman?La vara ma duc pe acolo si vreau sa strang cat mai julte informatii,ce se prinde ,pe unde,daca e concesionata zona,etcMultumesc.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- wilddanube
- veteran
Ma intereseaza in special salaul,urmand somn,avat,biban.Stiuca nu prea cred ca o sa mearga,merg la jumatatea lui august.Este concesionata zona,si daca da vin ei la tine sau platesc in Crisan? 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- costica_fishing
- veteran