Stiuca Delta Dunarii- Buletin informativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Singura restrictionare de care am auzit este cea de la neveste.
In rest filtre de dezinfectie la Ciucurova, Fetesti .
Inca este carantina zona Maliuc.
Deocamdata va recomand sa evitati zonele tributare canalului Sulina, nu din cauza gripei ci a posibilelor controale cu inerentele lor neplaceri.
Pentru cortisti cu barca recomand zonele uzlina, litcov, perivolovca, holbine.
Pentru ceilalti unde ati mai fost si cunoasteti. Puteti ajunge si la mine. Oferta v-o dau pe privat.
In rest filtre de dezinfectie la Ciucurova, Fetesti .
Inca este carantina zona Maliuc.
Deocamdata va recomand sa evitati zonele tributare canalului Sulina, nu din cauza gripei ci a posibilelor controale cu inerentele lor neplaceri.
Pentru cortisti cu barca recomand zonele uzlina, litcov, perivolovca, holbine.
Pentru ceilalti unde ati mai fost si cunoasteti. Puteti ajunge si la mine. Oferta v-o dau pe privat.
-
- utilizator nou
Eu m-am intors de la Crisan sambata 15 oct. Nici un control, nici o problema, nu m-a intrebat nimeni nimic. La Crisan atmosfera era calma.
De altfel in zona deltei locuiesc mult peste 100.000. de oameni (de la Tulcea pana la sudul lui Sinoe). Poti tine in carantina atata lume? Ar avea vreun succes o astfel de masura?
Eu unul, de-abia astept sa merg din nou. Sigur, nu ma duc in Maliuc, dar delta e mare.
De altfel in zona deltei locuiesc mult peste 100.000. de oameni (de la Tulcea pana la sudul lui Sinoe). Poti tine in carantina atata lume? Ar avea vreun succes o astfel de masura?
Eu unul, de-abia astept sa merg din nou. Sigur, nu ma duc in Maliuc, dar delta e mare.
Azi noapte am venit din Delta. Am fost in Crisan. De vreo cateva zile s-au gasit lebede moarte si in zona (Obretinul Mic) si s-au luat probe pentru analize. Am plecat mai devreme decat mi-am propus de teama carantinei.
La Maliuc, unde este carantina, navele de pasageri ale NAVROM nu mai opresc. Nu am vrut sa raman fortat pe acolo.
Stiuca merge intr-adevar bine. Se poate vedea la "Album".

La Maliuc, unde este carantina, navele de pasageri ale NAVROM nu mai opresc. Nu am vrut sa raman fortat pe acolo.
Stiuca merge intr-adevar bine. Se poate vedea la "Album".
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
M-am întors vineri 14 oct. de la Caraorman. ÃŽn zonă nu a fost agitaţie. La întoarcere, către Murighiol, tipul care ne-a transportat cu barca ne-a spus că joi au adunat de pe un ghiol din zonă câteva zeci de lebede moarte. Aproape de confluenţa Litcovului cu Caraormanul pluteau pe apă două lebede moarte (pui din anul ăsta)-cu o zi înainte încercasem să le filmez şi m-am mirat că nu s-au grăbit să se ascundă deşi eram destul de aproape de ele. Nu ştiu dacă au murit de gripă sau din altă cauză. La Ciucurova, cum spune şi wilddanube, filtru dar fără să ne oprească-am trecut cu maşina peste ceva aşezat pe asfalt impregnat probabil cu un dezinfectant. Altfel, ştiuca slab de tot, am bântuit prin Lumina, Puiuleţ, Erenciuc, Isac cu rezultate dezastruoase (2-3 piese pe zi sub dimensiune), ceva mai bine a mers în ultimele 3 zile în Lesincova dar nu mai mari de 2 kg. între 15 şi 20 piese pe zi/patru persoane, majoritatea la 1-1,2 kg. Ocazional, biban mare (dar şi mic) la oscilantă şi rotativă. Avatul prezent pe toată durata zilei, în special în "bazin" la Caraorman şi pe Litcov ataca la suprafaţă - exemplare frumoase. Am prins unul cam de 600 gr. la rotativă, întâmplător, când dădeam la biban. Perioadă slabă şi pentru cei care pescuiau la fix pe Caraorman. Am discutat cu nişte tipi din Lugoj care veneau pe acelaşi loc cu cortul, de 9 ani, la confluenţa Caraormanului cu canalul Iacob şi mi-au spus că a fost cel mai slab an - nu au prins nici măcar un crap la fund timp de 2 săptămâni, în condiţiile în care în alţi ani, în mod normal piese de câteva kg/buc. erau destul de frecvente. Luaseră ceva somotei, albitură şi doi avaţi de 1 şi 2 kg.
- wilddanube
- veteran
[quote]am bântuit prin Lumina, Puiuleţ, Erenciuc, Isac cu rezultate dezastruoase[/quote]
Bibi asta e treaba pe ghiolurile mari. Poti sa faci scurta la mana pana dai de ea unde se concentreaza. Dar si cand dai. In ultima perioada a fost concentrata pe zonele cu apa nu prea limpede (mirie). Pe ghiolurile mici cu apa limpede eu n-am facut treaba in ultimele saptamani
Bibi asta e treaba pe ghiolurile mari. Poti sa faci scurta la mana pana dai de ea unde se concentreaza. Dar si cand dai. In ultima perioada a fost concentrata pe zonele cu apa nu prea limpede (mirie). Pe ghiolurile mici cu apa limpede eu n-am facut treaba in ultimele saptamani